Bir türlü gidemiyoruz

Siz evliliginizdeki problemlerin sehir değiştirince çözüleceğine inandırmissiniz kendinizi

Sorunlarınızı çözmek yerine , aslında hersey evle alakalı burdan gidersek duzelir diye kendi kendinize hayal kuruyorsunuz

İsterseniz gidin Avustralya ya yerleşim , adam aynı adam olacak ve sorunlarınız bitmeyecek , sizinki çözüm bulmak değil kacmak
Evlilik problemi ön planda değil evle ilgili sorundan da bahsettim Bunlar Bir gün içinde olan şeyler değil uzun zamandır biriken sıkıntılar kendide birşeylerin farkında fakat Kendi işi kurulu düzeni bırakamıyor ben seviyom bu şehri diyor başka bişey demiyor

Evlilik problemi ön planda değil evle ilgili sorundan da bahsettim Bunlar Bir gün içinde olan şeyler değil uzun zamandır biriken sıkıntılar kendide birşeylerin farkında fakat Kendi işi kurulu düzeni bırakamıyor ben seviyom bu şehri diyor başka bişey demiyor

Anlatmaya çalıştığım şey bu değildi, alintiladigim yorumunuzda adam eve gelmiyor yazmışsınız, işi bitse de işlerinde vakit geçiriyor demişsiniz, bunlar normal değil ki ? Normalde koşa koşa evine , yuvasına karısına çocuklarına gelmesi lazım, yani sizin başka sorunlarınız var önce onları çözün, ayrıca evlisiniz gerçekten bu kadar mutsuzsaniz kocanizin kendi çözüm üretmeye çalışması lazım ama o sizin bulduğunuz çözüme de karşı
Bana çok tuhaf geldi evliliginiz kusura bakmayin

Anlatmaya çalıştığım şey bu değildi, alintiladigim yorumunuzda adam eve gelmiyor yazmışsınız, işi bitse de işlerinde vakit geçiriyor demişsiniz, bunlar normal değil ki ? Normalde koşa koşa evine , yuvasına karısına çocuklarına gelmesi lazım, yani sizin başka sorunlarınız var önce onları çözün, ayrıca evlisiniz gerçekten bu kadar mutsuzsaniz kocanizin kendi çözüm üretmeye çalışması lazım ama o sizin bulduğunuz çözüme de karşı
Bana çok tuhaf geldi evliliginiz kusura bakmayin
Çözümü sözde buluyor bir iki normalleşiyor sonra pat yine başa sanırım hayal olmaktan öteye gecemicez

Bulunduğunuz konumdaki çevreden kaçış ihtiyacı hissediyorsunuz sanırım. Sebebini bilmediğim için haksız eleştiri yapmayacağım. Ancak fevri hareket etmemenizi öneririm.
Eşiniz başka bir şehirde hiyerarşik düzenli bir işe girerse, zorlanabilir de.. Kendisi de istemiyorken hele. Yani düşündüğünüz gibi gitmeyebilir her şey.

Çok iyi düşünüp hesaplamak gerek. Siz bi taraftan gittiğiniz yerde hangi işte çalışabileceğinizi, taşınabileceğiniz ev fiyatlarını araştırmalısınız ki eşinizde ikna olsun. Şimdi kurulu bir düzen olunca cidden taşınmak çok zor. Ha ben İstanbul gibi büyük bir şehirde yaşayabilir miyim? mümkün değil. Yeri geliyor bu küçük şehir bile yoruyor beni. Bazen erken mi yaşlandım diyorum böyle ormanın ortasında yaşayasım var :D

Back
X