• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü inanamıyorum

Erkeklerin bu olayı çok başka bir boyutta.. En çok aldatan erkekler ama tam tersi kendileri aldatıldığında erkeklerin acı çekme şekli gerçekten kızlardan beter oluyor ve genelde aldatılan erkek ne kadar acı da çekse kadına göre daha affetme meyilli oluyor-muş-.

Ben bir kadın olarak bana söylenmesini isterdim .. Ama senin de dediğin gibi bazı insanlar kaldıramıyor.

Benim beyin yandı aldatan kadın mı erkek mi? Ben aldatılan kadın diyerek düşündüm şu an 404 not found.
bu ulkede erkek için kaldirilicak yada affedilicek bir konu degil
bu konuda hak veriyorum
ama esine zarar verme durumundan bende soylememe taraftariym.
yapan kisiyle konusulmali vs belki kadinin annesi ablasi guvenilir biri taniniyorsa onlara anlatilmali.
onun disindakiler çok riskli
daha kotu sonuçlar dogurabilr

bu ulkede erkek için kaldirilicak yada affedilicek bir konu degil
bu konuda hak veriyorum
ama esine zarar verme durumundan bende soylememe taraftariym.
yapan kisiyle konusulmali vs belki kadinin annesi ablasi guvenilir biri taniniyorsa onlara anlatilmali.
onun disindakiler çok riskli
daha kotu sonuçlar dogurabilr

Konu sahibinin kararı ne olursa olsun büyük sorumluluk olduğu aşikar. Muhtemelen nereden duydum ben bu konuşmayı diye dövünüyordur. Aşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık.

Belki yanlış yorumlamışsınızdır duyduklarınızı. Emin olmadan hiçbir şey yapmayın. Ayrıca herkes doğruyu bilmek ister ama bir çoğu gerçeği kaldıramaz . Söyleyeceğiniz şeyler aile faciasına sebep olmasın.

Gizli bir not yaz. Sosyal medya kullanıyorsa fake hesaptan mesaj at. ne yaptığını biliyorum de.

Hiç sey gizli kalmaz. Sen sadece arkadaşınla olan samımıyeti bitir. Hatta yapabilirsen işi bırak. Sırlardan nefret ediyorum. Biri bana sana birsey solucem ama kimseye söyleme diyecek diye aklım cıkıyor. Başkasının günahına ortak olmak cok agır

Yeni uyeler film vari seyleri yaziyorlar. Ben inanmiyorum gercek olduguna. Hem evli hem patronla iliskisi var bu kadar dikkatsiz davranip bide en yakin arkadasina mi yakalanacak.

Selam arkadaşlar yeni üyeyim hep takip ederdim kimseye anlatamayacağım bir şeye şahit oldum (keşke olmasaydim) ne yapmalıyım,nasıl davranmalıyım bilemiyorum. tavsiyelerinize ihtiyacim var. arkadasımla aynı şirkette çalışıyoruz işe alınmamda arkadaşım çok yardımcı olmuştu. arkadasım evli çocuklu dünya iyisi bir kocaya sahip. geçen cuma günü patronla bir telefon konuşmasını istemeyerek duydum.nasıl söylesem bidiğiniz aşk meşk... asla bunu ona söyleyemem zaten kabul etmez ben kötü olurum aynı ortamda çalışıyoruz nasıl davranıcam bilemiyorum okadar soğudum ki yüzüne bakmak bile istemiyorum ne yapmalıyım. imla hatalarım olabilir telden yazıyorum.
arkadaşın patronla ilişki yaşıyorsa emin ol senden başka da bilenler vardır.
zamanla anlayacaksındır.
arkadaşının pek te umrunda olmasa gerek aleni konuşmalar yapabildiğine göre.
karışma bilmemezlikten gel.
dediğim gibi zaten biliniyordur bu mevzu.
sen konuşup kötü olduğunla kalırsın.
işine bak sen.

Ben olsam karışmazdım.
Beni ilgilendiren bir mevzu değil. Herkesin kişisel tercihleri.
Tabii ki olan doğru birşey değil, fakat uzaktan burun sokmamı gerektirecek birşeyde değil.
Fakat uzak dururdum.
Arkadaşlığımı sürdürmezdim.

Selam arkadaşlar yeni üyeyim hep takip ederdim kimseye anlatamayacağım bir şeye şahit oldum (keşke olmasaydim) ne yapmalıyım,nasıl davranmalıyım bilemiyorum. tavsiyelerinize ihtiyacim var. arkadasımla aynı şirkette çalışıyoruz işe alınmamda arkadaşım çok yardımcı olmuştu. arkadasım evli çocuklu dünya iyisi bir kocaya sahip. geçen cuma günü patronla bir telefon konuşmasını istemeyerek duydum.nasıl söylesem bidiğiniz aşk meşk... asla bunu ona söyleyemem zaten kabul etmez ben kötü olurum aynı ortamda çalışıyoruz nasıl davranıcam bilemiyorum okadar soğudum ki yüzüne bakmak bile istemiyorum ne yapmalıyım. imla hatalarım olabilir telden yazıyorum.
sen suclu cıkarsın işindende olursun.kocası zaten sana inanmaz bu tip kadınlardan gercekten tıksındımmmm

Bir telefon konuşmasıyla böyle bir kanıya nasıl vardın.Doğru bile olsa hiç bir şekilde karışma

Yazıyorlar sonra sorulan sorulara yorumlara cevap verdikleri yok. Hepimiz böyle yaza duralım. Ancak fake olanlar bunu yapar. Konuyu takip etmez. Hem akıl danışıp, hem yorumları umursamamak bana mantıklı gelmiyor valla. Gerçekten fikirlere ihtiyacı olan açtığı konuyu takip eder...

Zaten bilmiyormuş gibi davranıyorum ama çok soğudum.doğru söylüyorsunuz beni ilgilendirmez ama hani hic beklemediğiniz birşey olunca insan şaşkına dönüyor.

Back
X