Kötü değilmiş zaten ki
Ucu sonradan kalkar denmesi bana saçma geliyor başlarda ucu kalkık olur sonra yavaş yavaş oturur kim ameliyat olup sorduysam 3. Ayda burun ucunun bi tık düştüğünü söylüyor kalkar diyen hiç duymadım ameliyat olupBeni rahatsız ediyordu önden yamukluğu ve genişliği o sebeple yaptırmak istedim . Son üç resim eski hali
Ben de ucunun sonradan kalkacağını sanmıyorum. kalkmasını da istemiyorum açıkcası. Sadece gerçekten zamanla incelip güzelleşiyor mu bunu merak ediyorum.Ucu sonradan kalkar denmesi bana saçma geliyor başlarda ucu kalkık olur sonra yavaş yavaş oturur kim ameliyat olup sorduysam 3. Ayda burun ucunun bi tık düştüğünü söylüyor kalkar diyen hiç duymadım ameliyat olup
Teşekkür ederim yorumunuz icin aslında sadece önden ince zarif bir burun istedim illa kavisli olsun illa kalkık olsun diye bir arzum olmadı. Şimdi baktığımda eskisinden çok da farklı olmayan bir burun görüyorum. Başlığı açma sebebim de belki benim gibi olup zamanla burnu küçülen zariflerin birileri vardır diye düşünmem...Eski burnunuz da gayet güzelmiş, şimdi ki hali de iyi. Ama takıntı yaptığınız için mükemmel olsa da beğenmeyecek gibisiniz.
Merhaba arkadaşlar bu Konuyu açsam mı açmasam mı bilemedim. Ama moralim bozuk olduğu için artık sizin fikirlerinizi almaya geldim. Öncelikle eski burnum önden geniş ve yamuktu hafif bir kemer vardı ama yüzüm geniş olduğu için boyut olarak normaldi. Deviasyon kemik eğriliği ve burun eti de devreye girince artık ameliyat olayım dedim. Buradan doktor araştırdım. İşlerini beğendiğim bir doktorla görüştüm parayı ayarladım ve iki ay önce ameliyat oldum. Etler küçültüldü kemik okursak düzeltildi kemer alındı burun kaldırıldı ve küçültüldü. Kalın derili ve kalın kemikliyim. Ameliyat sonrası kolay geçti agrım sızım kanamam çok olmadı. Alçı çıktı gayet iyiydi fakat sonra burnum aşırı şişti. Kalkıklıgı indi. Şu anda eskisi gibi iri bir burun görüyorum. Bunlar yetmezmiş gibi bir de -doktorun en çok uğraştığı bölüm olan sol kemikte- bir şişlik oldu. Aslında şişlik mi oldu yoksa kemik tekrar mı yamuldu anlamıyorum. Doktorumu dediği gibi bastırıp masaj yapıyorum.ananas ve maydonoz yiyorum. fakat asla istediğim gibi bir burun değil. Ben hep ince düzgün bir hat halinde inen burun hayal ettim ve doktoruma da belirttim. O ısrarla ödemin var inecek zariflesecek ucu kalkacak dese de 2 aydır bu yönde bir değişim görmemekle beraber aksine yamuk görünmeye başladı burnum. Biliyorum en az 6 ay beklemem gerekli. Ama içimden bir ses revizyona ihtiyacım olacağını söylüyor. Çünkü ben taktım kafaya bu çıkıntıyı ve yamukluğu. 2ayda hiç mi azalmaz yok azalmıyor bu şişlik. Kemik şişip asimetri ve kemer oluşturmasa belki umudum olurdu ama bilemiyorum ve sizin yorumunuzu merak ediyorum. Gerçekten burun zamanla küçülüp zariflerin kemik hattı ortaya çıkıyor mu? Benzer durumları yaşayanlar oldu mu ?
En son eklenen resimler eski resimlerim ameliyat öncesi
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Evet burun kemeri törpülenince burun biraz genişliyor maalesef. Ben de düşünememiştim böyle olacağını bu durumu hiç sevmedim. Ama zaman geçtikçe şişlikler indikçe ilk zamanlarki o çirkin, kapkalın, tabiri caizse domuz görüntüsü azalıyor. En az altı ay diyorlar ki benim ablamın inan bir yılda oturdu burnu naifleşti. Çok zor çok yıpratıcı bir dönem bu anlıyorum mesele ameliyat olmak değilmiş sonraki psikolojiymiş...aynı sorun bende de var canım önden aşırı kalın ve büyük görünüyor, doktorum bana da ineceğini söylüyor eğer varsa 2 3 ayda inen şekli belirgin şekilde düzelen lütfen bizimle paylaşsın arkadaşlar sana özelden mesajda attım bakarsan sevinirim birde kemikli burunlardan kemik gidince kalınlaşır gibi bir şey duydum duyan ve doğruluğunu onaylayan var mı ?
aynı sorun bende de var canım önden aşırı kalın ve büyük görünüyor, doktorum bana da ineceğini söylüyor eğer varsa 2 3 ayda inen şekli belirgin şekilde düzelen lütfen bizimle paylaşsın arkadaşlar sana özelden mesajda attım bakarsan sevinirim birde kemikli burunlardan kemik gidince kalınlaşır gibi bir şey duydum duyan ve doğruluğunu onaylayan var mı ?
önüne dokunuldu canım inmiyo ama halaönden dokunulmamış sadece kemeri alınmış burunlarda kalınlaşma oluyormuş evet
fakat önden de incelme olmuşsa burun kalın olmuyor
kaç ay olmuştu sizin? hâlâ kalın mu önden inceltildiği hâldeönüne dokunuldu canım inmiyo ama hala
Nergis bana fotonu atsana bi özelden burnunu merak ettimkaç ay olmuştu sizin? hâlâ kalın mu önden inceltildiği hâlde
attım canımNergis bana fotonu atsana bi özelden burnunu merak ettim
aynı sorunu yasıyoruz, szınle bende 4,ay oluyo ama yamulma var ve eskısı gbı hc bu fark gormuyorum ve doktorum suan dıyokı yamuk burunlar tekrar yamulur once neden bunu belırtmedı bna cok sınır oluyorum ve kuculcek 6 ay bekle en az dıyolar zate b 6 ay olmasına bıseyde kalmadı bır mucızemi gerçekleşecek duzelcek cok sacma sureklı bastır msaj yap dıyo kendı duzeltemedıgı burunları bızım duzeltıcegımizı beklıyolar oyalıyolar benceMerhaba arkadaşlar bu Konuyu açsam mı açmasam mı bilemedim. Ama moralim bozuk olduğu için artık sizin fikirlerinizi almaya geldim. Öncelikle eski burnum önden geniş ve yamuktu hafif bir kemer vardı ama yüzüm geniş olduğu için boyut olarak normaldi. Deviasyon kemik eğriliği ve burun eti de devreye girince artık ameliyat olayım dedim. Buradan doktor araştırdım. İşlerini beğendiğim bir doktorla görüştüm parayı ayarladım ve iki ay önce ameliyat oldum. Etler küçültüldü kemik okursak düzeltildi kemer alındı burun kaldırıldı ve küçültüldü. Kalın derili ve kalın kemikliyim. Ameliyat sonrası kolay geçti agrım sızım kanamam çok olmadı. Alçı çıktı gayet iyiydi fakat sonra burnum aşırı şişti. Kalkıklıgı indi. Şu anda eskisi gibi iri bir burun görüyorum. Bunlar yetmezmiş gibi bir de -doktorun en çok uğraştığı bölüm olan sol kemikte- bir şişlik oldu. Aslında şişlik mi oldu yoksa kemik tekrar mı yamuldu anlamıyorum. Doktorumu dediği gibi bastırıp masaj yapıyorum.ananas ve maydonoz yiyorum. fakat asla istediğim gibi bir burun değil. Ben hep ince düzgün bir hat halinde inen burun hayal ettim ve doktoruma da belirttim. O ısrarla ödemin var inecek zariflesecek ucu kalkacak dese de 2 aydır bu yönde bir değişim görmemekle beraber aksine yamuk görünmeye başladı burnum. Biliyorum en az 6 ay beklemem gerekli. Ama içimden bir ses revizyona ihtiyacım olacağını söylüyor. Çünkü ben taktım kafaya bu çıkıntıyı ve yamukluğu. 2ayda hiç mi azalmaz yok azalmıyor bu şişlik. Kemik şişip asimetri ve kemer oluşturmasa belki umudum olurdu ama bilemiyorum ve sizin yorumunuzu merak ediyorum. Gerçekten burun zamanla küçülüp zariflerin kemik hattı ortaya çıkıyor mu? Benzer durumları yaşayanlar oldu mu ?
En son eklenen resimler eski resimlerim ameliyat öncesi
aynı sorunu yasıyoruz, szınle bende 4,ay oluyo ama yamulma var ve eskısı gbı hc bu fark gormuyorum ve doktorum suan dıyokı yamuk burunlar tekrar yamulur once neden bunu belırtmedı bna cok sınır oluyorum ve kuculcek 6 ay bekle en az dıyolar zate b 6 ay olmasına bıseyde kalmadı bır mucızemi gerçekleşecek duzelcek cok sacma sureklı bastır msaj yap dıyo kendı duzeltemedıgı burunları bızım duzeltıcegımizı beklıyolar oyalıyolar bence
tesekkur ederım sızede gecmiş olsun benımde kalın derılı bır bcuk seneyı bulur dedı odemın tamamen gecmesı. evet bnde, sabh kalkıyorum burnum şiş ve büyüksize de geçmiş olsun. Maalesef dedikleri gibi beklemekten başka çare yok benim daha 2bucuk ay oldu. Eskiye oranla daha iyi durumda. Sabahları çok şişiyor akşamları iniyor. Kalın derili ciltlerde 1 yıl bazen 2 yılı bile bulabiliyormuş burnun tamamen oturması o sebeple bekleyeceğim ben de.
tesekkur ederım sızede gecmiş olsun benımde kalın derılı bır bcuk seneyı bulur dedı odemın tamamen gecmesı. evet bnde, sabh kalkıyorum burnum şiş ve büyükgun boyu bıraz yumuşuyor ınıyor sonra yıne aynı. szde yamulma, varmı dogustan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?