Bir türlü unutamıyorum

civciv356

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
18
9
1
Kızlar ben geçen biriyle tanışmıştım internetten ve sadece bir kez buluştuk biraz yazıştık ama sonra kavga ettik bana kötü şeyler söyledi konuşmamaya başladık. geçen fotoğrafımı beğenmişti birkaç tane ama bende onunkisini beğenince bir daha beğenmedi napmaya çalışıyor anlamadım yani ama hala kendimi onun fotoğraflarına bakarken buluyorum Sizce nasıl unutabilirim ya da nasıl tekrar konuşmaya başlayabiliriz tekrar yani nasıl belli edebilirim özlediğimi kendimi küçük düşürmeden kafam çok karışık size de hiç böyle oldu mu çok mu saçma

Son düzenleme:
Senin aklına düşmek için beğenmiştir muhtemelen, sen de onu beğenince egosunu tatmin etmiş işi bitmiş.. internetten tanışılan erkekler genelde aynı anda bi kaç kızla daha konuştuğu için ciddi ilişki yaşamaya yanaşmazlar, bunu da açıkça söylemek yerine ya işlerim çok yoğun gibi bahaneler üretirler ya da karşı tarafla çıkan bi tartışmayı büyütüp kendilerince sebep uydururlar.. bence bi daha sen de onu beğenme hatta sil her yerden.. sorarsa konuşmuyoruz diye sildim ya senin için bu kadar önemli olduğunu bilsem silmezdim filan de ez o egoyu.. sana ilgisi olsa sen onu beğendiğin zaman mesaj filan atardı, o beğenileri bile kesmiş yani.. salla bu herifi, erkek çok, inan bana.. ben 4 ay aşk acısı çektiğim için üzülüyorum bir yıl böyle biri için vakit kaybedilir mi ya..

aynen haklısın ya daha önce de silmiştim her yerden hiç takmıyor bile ama fotoğraflarını beğenmesem artık bende hikayelerine bakmasam anlar mı acaba takmadığımı

Belli etme.Bir kez buluştuğun insanla ne paylaşmış olabilirsin ki özleyesin.Ha yazışmalar diyorsan bak fasa fisoymuş ki şu an yanında değil.Seni hakeden biriyle ol kuzum boşver bunu sil her yerden gitsin.Kendine acı çektirme.

yani çok düşünmüyorum artık zaten eskisi kadar ama bi de ben onun gözünde küçük düşmekten korkuyorum fotoğrafını beğendim diye aa beni unutamadı dememiştir değil mi çünkü o da beğenmişti çünkü kaç kere

1 kere bulusmussunuz, ve sana cok kotu seyler soylemıs kavga etmıssınız ve konusmuyorsunuz ama unutamıyorsunuz yapmayın allah askına ınsanlar 20 yıllık eslerınden ayrılıyor da unutuyor

İlginç . Tek buluşma için fazla anlam yüklemişsiniz. Nasıl bir yokluk bu yahu unutamıyorsun ve çok özlüyorsun .

Back
X