BİR TÜRLÜ YARANAMADIĞIM EŞİM

2,5 yıllık evliyim 27 yaşındayım. Sebebini söyledim zaten hak etmediği için vermeyeceğmi. Devam etme sebebimi de benim ona yaptığım şeyleri bana yapmasını istedim hakkım olan neyse yapacaksın dedim.
Umarım kaybınızi geri alırsınız

Çok verici olduğunuz için alıştırmışsınız şimdi de alıcı olmak istiyorsunuz.
Madem boşanmayı şuan için düşünemiyor cesaret edemiyorsunuz o halde biraz yüzsüz olacaksınız. Vurdumduymazı oynayın.
Çalışıp kazandığınızı ful kendinize harcayın mesela ben olsam her gün farklı poşetle eve gelir onları dener ayyy diye kendime kıymet verdiğimi onun gözüne gözüne sokarım. Önce insan kendine değer vermeli.. Benim çevremde 2 kişi var çok güzel olmuşsun derim ay yok ya çok kötü görünüyorum diyor. Nasılsın diyorum çok kötüyüm diye başlayıp bütün memnuniyetsiz kelimeleri ortaya döküyor. görüşelim diyorum kocam bugün aç kalır yemek yapmam lazım gelemem diyorlar. kocalarının yanında da yapıyorlar bunları ve bunlar üstlerine yapışıyor görev oluyor yapacaksın tabi işin ne diyorlar sonra..

Bence maddi olarak erkekler adam yerine konulmak istiyor. Yoksa karşısında ki kadını ezip geçiyor değer vermiyorlar. Bende bu konuyu farkedene Kadar adamın parası olsa bile destek olmaya çalıştım. Ay bı baktım bütün hırsını benden çıkarmaya çalışıyor. Dinlediğim psikolog adama "ben erkeğim" deme şansı verin deyince uyandım.

neyse şu takıyı istiyorum canım alır mısın?

şuraya tatile görürsene beni.

işte şunu aldım param yetmedi su kadar paraya ihtiyacım var verir misin?

adama sana ihtiyacım var sen olmadan ben ne yaparım mesajı verin sonra izleyin . Mutluluklar diliyorum

Bu zamana kadar sorunları aşmış gibi devam etmişsiniz ya artık aşamadığınızı belli ederek devam edin zaten hemen boşanmayı tercih edemiyorsunuz. Evdeki düzeni aksatın evliliğinizin gidişatını artık umursamadığınızı hissettirin. Mesela kendinize kadar yemek yapıp yiyin alışkanlıklarıjızın dışında hareket edin. Akşam arkadaş buluşmaları yapın tatil günlerinizde başkalarıyla buluşacağınızı söyleyin. Giyim tarzınızda farklı şeyler yapın yani artık kendime değer veriyorum düşüncesini ince ince hissettirin uzun vadede yapın bunları ama kocanıza artık emek vermeyin mesela kıyafetlerini bir müddet yıkamayın biriksin soğuk kanlı olun sataşırsa sakin kalın içinizdekileri dökmeyin eğer evliliğinin elden gittiğini farkedip çırpınmaya başlarsa değerlendirirsiniz ama yok kendi halinde takılır size sadece kavga çıkarırsa doğru yoldasınız demektir ve boşanın ilk fırsatta ama hakkınız olanları almadan değil.

Çalışıyor ama dediğim gibi beraber bir şeyler yaptık aldık ve en sonda iş kurdu birikimimiz buna gitti. Yeni yeni kazanmaya başladı şükür ama ben artık mutlu değilim
Aman çok güzel, başlayın koparmaya şimdiden. İşi bitince o sizi çok kolay boşayacak nasılsa, siz bırakın onu bunu, keseyi doldurmaya bakın.

Bence kenara para atıp sonra tekmeyi basın. Eşine saygısı olmayan insandan hayır gelmez.

Toksik evliliklerde zaman kıymetlidir. Kafanızda amalar dolaşmasın, kararınız ayrılmaksa daha fazla uzatmayın, ona konsantre olmuş bir zaman dilimi ancak ve ancak size maddi manevi zarar verir, bu deneyimle sabittir emin olun. Hak ettikleriniz çok evet ama zaten ciddi şekilde aklı başında olsaydı bunların hiçbirini yaşatmazdı size. Dolayısıyla siz de hak ettiklerinizi almayı beklememelisiniz, kesinlikle zaman ve duygu kaybı oluşturacak size. Çocuğunuz yok, bir daha yüzünü görmeyeceğiniz bir kişiye daha fazla saniyenizi ayırıp onu ihya etmeyin.

Cevap yaptığınız şeylerde saklı. Hiçbir erkek bu şekilde karısının parasını alarak ona minnet duymaz aksine o parayı kullanır yine de kinlenir ezik hissettridiği için. Vermeseydiniz kıymetiniz olurdu. Kendi de öyle demiş zaten insan kendi belirler diye. Çok doğru söylemiş elinizi eteğinizi çekin üstünden, kendi hayatınızı yaşayın gezin tozun saçınızı yaptrın kıyafet alın değer neymiş görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…