Bir tutam dert

Ayy maşAllahhh maşAllahhh Rabbim bağışlasınn

Çok özel olmazsa sorununuz neydi peki neden öyle dediniz eşinize

canım benim böyle bir şeyi sana neden söyledi gerçek mi değil mi bilemiyorum ama şimdi bunu anlaman tabi ki çok zor ama anne olmak başka bir duygu ..her insan kendi çocuğunu büyütmek ister mutlaka ve rabbim isteyen herkese versin..sen onun için bu kadar büyükkkkkk bir fedakarlık yaptın diyelim yarın öbür gün seni üzdüğünde pişman olacaksın hayatta hiç birşeyin garantisi yok çünkü.. o yüzden çok iyi düşünmeli ve gerçekten bu insana verdiğin değeri hakkedip etmediğini iyi tartmalısın. .bu çok ağır bir yük çünkü. evlat başka bir duygu onu tatmayan bilemez yerine hiçbir sevgi konulamaz çok iyi düşünmelisin..allah yar ve yardımcın olsun((

ama bir yaştan sonra belki istersiniz..
Yalnız boğma çocuğu diye herkes karışmayaçalışabilir orda sıkıntı işte...
Hazır olduğunuz zamanda Allah nasip eder inşAllah

ÇOK ZOR Bİ SORU
SONUÇTA ALLAH BU SINAVI BİZE DE VERMİŞ OLABİLİR Dİ
AMA ŞUAN KIZIM VAR VE ÇOCUĞUM OLMADAN ASLA DİYEBİLİYORUM.
KİMSEYE BÖYLE BİR DERT VERMESİN ALLAHIM

Canım ilk sayfada bir arkadaşada yazmıştım durup dururken sorulan birşey değildi..
Allah korusun cümlemizi.. aslında tamda yazdıkların yüzünden konuyu açıp farklı düşünceler okumak istedim..
Bir arkadaşın da yazdığı gibi çok zor bir soru evet ve annelik üçgüdüsü anne olma isteği ağır basar..
Ama olacaksa sevdiğimden olsun mantığındayım o yüzden hiç tereddüt etmedim ben..
ama gerçekten zor bir karar evlenmezdim diyeni kimsede yargılamak hakkı değil evlat bambaşka çünkü...Allah yaşatmasın

Bu tamamen karşımdaki kişi, ona verdiğim değer ve onun bana verdiği değerle alakalı. Çok duygusal bir karar, işin içinde olmadan ne cevap vereceğimi bilemem.

Ah kuzum evet biliyorum hayata karşı asi bir yönün var senin..
Umarım seni yumuşatacak kişi en kısa zamanda karşına çıkar sende mutlu olursun..
Ama bazen fedakarlık şart.. bize bak hele ben taaaaaa nerdeyim o taaaaa nerdeeee

ben çok sevsem ve sevgilim bana bunu sorsa cevabın evet evlenirdim seni çok seviyorum olurdu. çünkü o an gözümü aşk bürümüş olacağından dünya yıkılsa yine evet derim.
peki sen ona daha sonra şunu sormadın mı:
benim böyle bir sorunum olsa sen evlenirmiydin?

Sevdiğim adamı hastalıkta sağlıkta her türlü kabul ederim, ederim de kendinize dert aranmayın farazi sorularla Allah aşkına

ben tam olacak dıyorum, mutlaka bı sorun cıkıyor bılıyorsun

Yok canım sormadım ama bana bunu soruyorsa zaten onu mutlu edecek cevap belli ki ben evlenirim diyince inanim mi dedi hatta.
E benden beklediği cevabın tersini verecekse zaten hiç sormazdı diye düşünüyorum

O an ki aşkla hiç düşünmeden evet demezdim.Derdim ki,bana açık ol.Böyle bir problemin mi var.Dürüstçe söyle,ben de dürüstçe düşüneyim kararımı vereyim.

Doguramiyorsun diye anne olamiyacaksin diye birsey yok.dogurupta anne olamayanlar varken.bende problem etmez,evlenirdim

Komşumm yeğenini mi kaybettiniz doğmuştu diye biliyorum inan çok üzüldüm kim bilir ne büyük bir acıdır Allah sabır versin inşallah
Sorduğun soruya gelirsek hiç düşünmezdim evlenirdim. Anne olmayı çok istesem bile o duyguyu tatmadan henüz hissedemem ama aşkı hissedebiliyorum. Başka birinden çocuğum olacağına hiç olmasın daha iyi.
5 çocuk isteyen sen bile sevdiğin adamı seçiyorsun eminim ki sevgilin de tereddütsüz seni seçerdi.

komşuuummm canımmmm balııımmmm
doğmuştu ama küvezdeydi Rabbim daha çok sevmiş ki yanına aldı meleğini

komşuuummm canımmmm balııımmmm
doğmuştu ama küvezdeydi Rabbim daha çok sevmiş ki yanına aldı meleğini
Çok zor bi durumdur balım Allah sabır versin.
O minicik yavru cennet kapısında annesinin babasının şefaatçisi olarak onları bekleyecek inşallah
Sevgilin bu durumdan etkilenip bunları sormakta haklı bence. Kim olsa etkilenirdi benim başıma buna benzer şeyler gelse ne yapardım ne yapardık diye düşünürdü.

Evlenirdim.Yapı olarak,mizaç olarak kendimde annelik gücünü göremiyorum.Hatta çocuk dünyaya getirmek istemiyorum.Dünya çok kötü...Evet o minicik.Evet o bizden bir parça olacak.Ama dünyanın kötülüğü beni korkutuyor.Doğurmak değil mesele...Sonrası.Ben bu yükü kaldırabileceğimi sanmıyorum.

Sevgilim de tersine çocuk delisi...Ara ara muhabbeti geçiyor.1 tane bile yeter,yeter ki olsun diyor.Ama ben istemiyorum. Bunda nasıl ortak nokta bulacağız,onu hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…