Soru ölüm değil çocukla ilgili sanırım
Ben eşime çocuğumun olmasının zor bir ihtimal olduğunu söylemiştim
O da olacaksa senden olsun olmayacaksa senden olmasın dedi ve evlendik
Tüp bebekle ikizlerimiz oldu
Ben tamam derdim.. Acikcasi çocuk sahibi olmaktan çok korkuyorum , çok takintili her ince detayi kurcalayan bir insanimdir bir çocuğun sorumluluğunu aldigimda aklimi kaybedebilirim kardeşim bile boğuluyor onu düşünmekten catliyorum..
Ayrıca bedenen de takintiliyim bacagimda ki bir kilcal damar bile sinirimi bozar o yüzden adami seviyorsam bana uyar:))
canım benim böyle bir şeyi sana neden söyledi gerçek mi değil mi bilemiyorum ama şimdi bunu anlaman tabi ki çok zor ama anne olmak başka bir duygu ..her insan kendi çocuğunu büyütmek ister mutlaka ve rabbim isteyen herkese versin..sen onun için bu kadar büyükkkkkk bir fedakarlık yaptın diyelim yarın öbür gün seni üzdüğünde pişman olacaksın hayatta hiç birşeyin garantisi yok çünkü.. o yüzden çok iyi düşünmeli ve gerçekten bu insana verdiğin değeri hakkedip etmediğini iyi tartmalısın. .bu çok ağır bir yük çünkü. evlat başka bir duygu onu tatmayan bilemez yerine hiçbir sevgi konulamaz çok iyi düşünmelisin..allah yar ve yardımcın olsun((
Bilemedim şimdi
Bir gün anne olmak isterdim yani..
ben hep soyluyorum sana lunna ya dıgerlerıne bnm de szn gbı cok sevdgım bırı olsa keske o zaman belkı bıraz yumusarım hayata bakısım degısır
herseye ragmen hayatta mucadele etmek gerekır Allah alnımıza ne yazmıssa yasayıp goruruz mutlaka hayır da ser de ondan
ben çok sevsem ve sevgilim bana bunu sorsa cevabın evet evlenirdim seni çok seviyorum olurdu. çünkü o an gözümü aşk bürümüş olacağından dünya yıkılsa yine evet derim.Merhabaaa
Allah kimsenın başına vermesin inşAllah..
Az önce sevgilimin bana yönelttiği bir soruyu sizede sormak istedim..
Görüşlerinizi düşüncelerinizi merak ettim yada birebir bunları yaşamış birisi varsa anlatabilir tabi isterse
Sadede geliyorum..
Sevgilim: Benim tıbbi bir sorunum olduğu anlaşılsa doktor dese ki ''Hangi hastaneyede gitseniz dünyanın neresinede gitseniz veren Allah verir haşa ama hiç bir doktorun uygulayacağı bir tedavi yok, çocuğunuz olamaz'', benimle yinede evlenirmiydin?
Ben: Evlenirdim!!!
Sevgilim: İnanim mi
Ben: İnan aşkımm
Ben aslında çok korkuyorum tıbbın çaresiz kaldığı bir durum yaşamaktan(kim korkmaz ki).
Ama kötü düşünme başına gelir derler ya o yüzden düşünmemeye çalışıyorumm..
Verdiğim cevapta içimde en ufak bir tereddüt bile yok..
Ama sizede sormak istedim.. Erkek arkadaşınızın böyle bir durumu ortaya çıksaydı ve onunla evlenseniz asla anne olamicağınızı bilseydiniz kararınız ne olurdu?
ben tam olacak dıyorum, mutlaka bı sorun cıkıyor bılıyorsunAh kuzum evet biliyorum hayata karşı asi bir yönün var senin..
Umarım seni yumuşatacak kişi en kısa zamanda karşına çıkar sende mutlu olursun..
Ama bazen fedakarlık şart.. bize bak hele ben taaaaaa nerdeyim o taaaaa nerdeeee
ben çok sevsem ve sevgilim bana bunu sorsa cevabın evet evlenirdim seni çok seviyorum olurdu. çünkü o an gözümü aşk bürümüş olacağından dünya yıkılsa yine evet derim.
peki sen ona daha sonra şunu sormadın mı:
benim böyle bir sorunum olsa sen evlenirmiydin?
O an ki aşkla hiç düşünmeden evet demezdim.Derdim ki,bana açık ol.Böyle bir problemin mi var.Dürüstçe söyle,ben de dürüstçe düşüneyim kararımı vereyim.Merhabaaa
Allah kimsenın başına vermesin inşAllah..
Az önce sevgilimin bana yönelttiği bir soruyu sizede sormak istedim..
Görüşlerinizi düşüncelerinizi merak ettim yada birebir bunları yaşamış birisi varsa anlatabilir tabi isterse
Sadede geliyorum..
Sevgilim: Benim tıbbi bir sorunum olduğu anlaşılsa doktor dese ki ''Hangi hastaneyede gitseniz dünyanın neresinede gitseniz veren Allah verir haşa ama hiç bir doktorun uygulayacağı bir tedavi yok, çocuğunuz olamaz'', benimle yinede evlenirmiydin?
Ben: Evlenirdim!!!
Sevgilim: İnanim mi
Ben: İnan aşkımm
Ben aslında çok korkuyorum tıbbın çaresiz kaldığı bir durum yaşamaktan(kim korkmaz ki).
Ama kötü düşünme başına gelir derler ya o yüzden düşünmemeye çalışıyorumm..
Verdiğim cevapta içimde en ufak bir tereddüt bile yok..
Ama sizede sormak istedim.. Erkek arkadaşınızın böyle bir durumu ortaya çıksaydı ve onunla evlenseniz asla anne olamicağınızı bilseydiniz kararınız ne olurdu?
Komşumm yeğenini mi kaybettiniz doğmuştu diye biliyorum inan çok üzüldüm kim bilir ne büyük bir acıdırAllah sabır versin inşallah
Sorduğun soruya gelirsek hiç düşünmezdim evlenirdim. Anne olmayı çok istesem bile o duyguyu tatmadan henüz hissedemem ama aşkı hissedebiliyorum. Başka birinden çocuğum olacağına hiç olmasın daha iyi.
5 çocuk isteyen sen bile sevdiğin adamı seçiyorsun eminim ki sevgilin de tereddütsüz seni seçerdi.
Doguramiyorsun diye anne olamiyacaksin diye birsey yok.dogurupta anne olamayanlar varken.bende problem etmez,evlenirdim
Çok zor bi durumdur balım Allah sabır versin.komşuuummm canımmmm balııımmmm
doğmuştu ama küvezdeydi Rabbim daha çok sevmiş ki yanına aldı meleğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?