Merhabaaa
Allah kimsenın başına vermesin inşAllah..
Az önce sevgilimin bana yönelttiği bir soruyu sizede sormak istedim..
Görüşlerinizi düşüncelerinizi merak ettim yada birebir bunları yaşamış birisi varsa anlatabilir tabi isterse
Sadede geliyorum..
Sevgilim: Benim tıbbi bir sorunum olduğu anlaşılsa doktor dese ki ''Hangi hastaneyede gitseniz dünyanın neresinede gitseniz veren Allah verir haşa ama hiç bir doktorun uygulayacağı bir tedavi yok, çocuğunuz olamaz'', benimle yinede evlenirmiydin?
Ben: Evlenirdim!!!
Sevgilim: İnanim mi
Ben: İnan aşkımm
Ben aslında çok korkuyorum tıbbın çaresiz kaldığı bir durum yaşamaktan(kim korkmaz ki).
Ama kötü düşünme başına gelir derler ya o yüzden düşünmemeye çalışıyorumm..
Verdiğim cevapta içimde en ufak bir tereddüt bile yok..
Ama sizede sormak istedim.. Erkek arkadaşınızın böyle bir durumu ortaya çıksaydı ve onunla evlenseniz asla anne olamicağınızı bilseydiniz kararınız ne olurdu?
Çok zor bi durumdur balım Allah sabır versin.
O minicik yavru cennet kapısında annesinin babasının şefaatçisi olarak onları bekleyecek inşallah
Sevgilin bu durumdan etkilenip bunları sormakta haklı bence. Kim olsa etkilenirdi benim başıma buna benzer şeyler gelse ne yapardım ne yapardık diye düşünürdü.
Bu kararı ben vermedim
Ama eşim verdi
Bir an tereddüt etmedi
Ben Allah'tan seni istedim verdi başka da bir isteğim yok dedi
Çocuk çok güzel bir şey olmalı ama sevgi ve doğru hayat arkadaşı da çok önemli bence
evlendikten sonra bunu bilip de ayrılmak bence evrende karşına çıkacak bir geri dönüşüme adım atmaktır.,yarın, öbür gün hayatta neler olacağını bilemeyiz. ayrılırsın çocuğu olmuyor diye, daha zor imtihanların olabilir.Merhabaaa
Görüşlerinizi düşüncelerinizi merak ettim yada birebir bunları yaşamış birisi varsa anlatabilir tabi isterse
Sadede geliyorum..
Sevgilim: Benim tıbbi bir sorunum olduğu anlaşılsa doktor dese ki ''Hangi hastaneyede gitseniz dünyanın neresinede gitseniz veren Allah verir haşa ama hiç bir doktorun uygulayacağı bir tedavi yok, çocuğunuz olamaz'', benimle yinede evlenirmiydin?
Ben aslında çok korkuyorum tıbbın çaresiz kaldığı bir durum yaşamaktan(kim korkmaz ki).
Ama sizede sormak istedim.. Erkek arkadaşınızın böyle bir durumu ortaya çıksaydı ve onunla evlenseniz asla anne olamicağınızı bilseydiniz kararınız ne olurdu?
evlendikten sonra bunu bilip de ayrılmak bence evrende karşına çıkacak bir geri dönüşüme adım atmaktır.,yarın, öbür gün hayatta neler olacağını bilemeyiz. ayrılırsın çocuğu olmuyor diye, daha zor imtihanların olabilir.
benim tanıdığım bir aile var. kadından kaynaklı 18 senedir çocukları olmuyor ve adam bir kere bile bunu malzeme etmedi. evlatlık da almadılar. yaşları da ilerledi ama bir umut devam ediyorlar tedaviye.
Çocuk çok önemli evlilikte ama herkesin bir sınavı olacağını unutmamak lazım.
Gerçekliği varmıymış sorusunun? Ben evlenirdim de çocuksuzda nasıl olurdu bilmiyorum, sırf olmayacak diye sevdiğimden vazgeçmezdim, çocuk olayıda içimde ukde kalırdı. Allah kimseye yaşatmasınMerhabaaa
Sadede geliyorum..
Evlenirdim.Her evlenenin de çocuğu olacak diye bir kural yok sonuçta.Misal ben istemiyorum
çocuk yapmak ama erkek arkadaşım aynı fikirde değil.Bir orta yolda buluşuruz elbet.
Gerçekliği varmıymış sorusunun? Ben evlenirdim de çocuksuzda nasıl olurdu bilmiyorum, sırf olmayacak diye sevdiğimden vazgeçmezdim, çocuk olayıda içimde ukde kalırdı. Allah kimseye yaşatmasın
çocuk olmayacaksa bir adama neden ömür boyu katlanayım ki?
Yok canım sormadım:)Sen sordun mu aynı soruyu ona?
Peki kabullenebilirmiydiniz başka bir erkeği?Evlenmezdim tabii ki
Erkekler durduk yere boyle sorular sormaz. Acaba erkekligi mi yok nedir, bu cocukta bi sorun olabilir ben iskillendim simdi.
Peki kabullenebilirmiydiniz başka bir erkeği?
Adamlk demedim yahu iktidarsizliktan bahsediyorum sen ne diyosun?Günahını alıyosunuz sevdiğimin..
Allaha şükür erkekliğide adamlığıda yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?