- 25 Temmuz 2014
- 462
- 183
- 83
- Konu Sahibi unutursamfisilda
-
Linklerdeki siteler harikaSıkılaşmak için pilates ve özellikle de squat önereceğim. Bacak ve kalçayı inanılmaz güzel şekillendiriyor.
http://adrenalinebox.com/bacak-ve-kalca-sekillendirmek-icin-squat-hareketi/
http://uvfitness.net/squat-hareketi-yapilisi-dikkat-edilmesi-gereken-noktalar/
Buradan örneklerine bakabilirsiniz.
Tatlı krizi maalesef hepimizin ortak derdi. Bunun için de çubuk tarçın alıyorsunuz içtiğiniz suya bir çubuk atıyorsunuz her gün. Tatlı krizlerini önlüyor bu şekilde. Dilerseniz bir çay kaşığı toz şeker ile kaynatıp tarçın çayı da yapabilirsiniz. Kaysı olarak gün kurusu tercih edebilirsiniz kalorisi aynı ama daha tatlı ve şekerleme gibi oluyor gün kurusu. Kuru incir de yiybilirsiniz hurma da. İlla tatsız tuzsuz eti form olacak diye kural yok.
Birikim ah birikim hepimizin derdi :) kendinize bir bütçe çıkartıp neler fazla ve sizi zorluyorsa bunları bırakabilirsiniz mesela. Ufak ufak bir şeyler yapmaya başladığınızda zamanla büyür ve siz de daha çok heveslenirsiniz. Artan bozuklukları bir kenara koymak bile sizi motive edecektir bir süre sonra :)
Umarım yardımcı olmuşumdur
zumba biliyorum diyosun ve bize en iyisini soruyorsun tabiki ZUMBA arkadaşım aç evde zumba hareketleri yap baseni en iyi eriten oymuş bildiğim kadarıyla..Selamlarmalum okullarin açılmasına az kaldı, okul açılınca tempom yüksek oluyor o yüzdeen şu an sizden isteyecegim şeyler kısa sürede etkili olabilecek şeyler ben bi ara salsa eğitimi aldım, bi ara zumba, yani dans üzerine az da olsa eğitimim var ama çok güzel dans edemiyorum aslında ruhumda var oynaklık dışarı yansitamiyorum. Dans derken mesela salsayi çok güzel yapabilirim ama gelisiguzel dans etmekten bahsediyorum. Kurallara adımlara bağlı olmaksizin. Bunu evde kendi başıma gelistirmem gerek belki biliyorum, nasıl yapabilirim? Ve bir diğer konu, spor salonuna gidemiyorum çünkü evden çıkmayı canım hiç istemiyo gündüz aşırı sıcak:) evde yapacağım hangi hareketlerle özellikle basen bölgemi inceltebilirim? Öyle çok bi fazlalık yok ama toparlanmasi gerek mümkünse şunu yaptım çok etkisini gördüm 10-15 günde gözle görülür değişme yaşadım diyeceginiz öneriler bekliyorum bu aşamada. Vee tatlı krizini nasıl önlüyorsunuz benim özellikle beyaz çikolataya zaafım var öyle kuru kayisiyla falan da gecmiyo sonuncusu, okul açılınca birikim yapmak istiyorum. Bu konuda önerileriniz var mı söyle yaparsan daha az harcarsin gibi?
Linklerdeki siteler harikahemen yapmaya baslayacagim squatı. Bi ara denemiştim aslında ama istikrarli olmamıştım kiziyorum kendime çubuk tarçını ilk kez duyuyorum ona da bakacağım bu aksam, ya da yarin. Hemen her markette olur heralde değil mi? Enteresanmis ama güzel vallahi onleyecekse tatlı krizimi bütçe konusunda şimdi söyle bi durum var. Aylık gelirim belli bi öğrenci olarak. Ailemle kalıyorum. Yemek yol fotokopi bunları çıkarınca benim icin hatırı sayılır bi param kalıyor çok şükür. Ama öyle saçma sapan harcamalar yapıyorum ki yasitlarim altın falan yaparken(gerçi bu da fazla geliyor bana ama) ben her ayın son bi haftasını sefilleri oynayarak geçiriyorum nereye gidiyor derseniz, disarda yemek yiyorum çoğu zaman evde değil, ona şunu alabilirsin okulda şöyle yiyebilirsin gibi önerilere açığım
squat ile basen bölgesi incelmez ayrıca belirteyim. popo kalkar üst bacak kalınlaşır, kas olur daha çok
Ya vallahi zevk almıyorum zumbadanzumba biliyorum diyosun ve bize en iyisini soruyorsun tabiki ZUMBA arkadaşım aç evde zumba hareketleri yap baseni en iyi eriten oymuş bildiğim kadarıyla..
yani baseni kalın biri sadece squat yapmamalı bence...He şekillensin dolu dolu olsun derse bilemem de incelme etkisi olmuyor yani:)Daha nolsunben inceltir diye de biliyorum gerçi yapmıyorum zaten şu sıralar dev saldım
Ama basen bölgesindeki yağlar erir, selülit kalmaz kesinlikle falan yazıyorsquat ile basen bölgesi incelmez ayrıca belirteyim. popo kalkar üst bacak kalınlaşır, kas olur daha çok
Hahhah peki bi tane atıyorum her bardağaEvet her markette var canım bir paketi 6 tl civarı sana bir hafta gider. Zaten yoğun bir tadı var öyle bir bardağa/ fncana 3-5 tane atma sakın :)
Vallahi maddi konularda en son öğüt ve öneri verecek insan benimo konuyu başka ablalara bırakıyorum
tabi ki yağlar eriyip selülit gidiyor ama kalınlaşıyor da aynı zamanda:)Ama basen bölgesindeki yağlar erir, selülit kalmaz kesinlikle falan yazıyorüst bacak kalinlasacaksa hiç yapmayayim
o zaman tarih öncesinden kalma en etkili en efsanevi en sağlam en en en orjinal yöntem MEZDEKEYa vallahi zevk almıyorum zumbadanböyle hareketli falan bişeyler yapmak istiyorum, dans etmek istiyorum adam akıllı zumba arada kalmış bişey ne spor gibi ne dans gibi
Daha nolsunben inceltir diye de biliyorum gerçi yapmıyorum zaten şu sıralar dev saldım
Hemen araştırıyorum bunu dayani baseni kalın biri sadece squat yapmamalı bence...He şekillensin dolu dolu olsun derse bilemem de incelme etkisi olmuyor yani:)
evde jillian michaels videolarından yapılabilir dehşet etkili...
fazladan bir şey yapabilecekseniz yapın 2 haftada kendini gösteriyor ancak büyüük bir değişim olmuyor yalnız çok yoruyor...Çeşitli videoları var, ripped in 30, 30 days shred, killer buns and thighs gibi...Hemen araştırıyorum bunu da15 günde etkili olabilecek bişey mi? Squatla beraber mi yapsam?
valla ben darbuka mezdeke eşliğinde göbek atıyorum başka hiçbir spor yapamıyorum sıkılıyorm çünkü , bu sayede belim inceldi popom sekillendi çok memnumum kadınsı hatlara ulaşmak isteyenlere ben göbek atın diyorum...
Mezdekede çok iddialı olduğum söylenemezo zaman tarih öncesinden kalma en etkili en efsanevi en sağlam en en en orjinal yöntem MEZDEKE
açacan videoları bu yüzü peçeli 3 ablamız var ya meşhur muhtemelen artık bastonla yürüyecek kadar yaşlanmışlardır ama..onlar oynayacak sen oynayacaksın bir bakmışsın onlar gibi oynamaya başlamışsın en azından hareket işte..Mezdekede çok iddialı olduğum söylenemeznasıl öğrenebilirim tam anlamıyla içimden geldiği gibi yapa yapa alisir miyim acaba yoksa netten mezdeke videolari izleyip öyle mi yapmaya çalışsam öğrenmek de istediğim bişey aslinda hem zevkli
Bütün gün evdeyim hepsine vaktim varfazladan bir şey yapabilecekseniz yapın 2 haftada kendini gösteriyor ancak büyüük bir değişim olmuyor yalnız çok yoruyor...Çeşitli videoları var, ripped in 30, 30 days shred, killer buns and thighs gibi...
Vallahi çıkartamadım ki kimler acabaaçacan videoları bu yüzü peçeli 3 ablamız var ya meşhur muhtemelen artık bastonla yürüyecek kadar yaşlanmışlardır ama..onlar oynayacak sen oynayacaksın bir bakmışsın onlar gibi oynamaya başlamışsın en azından hareket işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?