Bir ufak kıskançlık meselesi..

Bı yandan haklısınız sağlıkçılar çok yakın oluyor çok Candan oluyorlar bir arada olunca ama eşinize güveniyorsanız gerçekten tereddüt etmeyin güvenin
Sadece çalışma arkadaşlarından ibaret değil ne yazık ki benim durum.. Gerçekten güveniyorum dediğim gibi biraz kendimi düzeltmeye çalışıcam baktım olmuyor yardım almaya başlarım

hangi acil orası 🤦🏻‍♀️
7 yıldır oturduğum semtteyim, devlet hastanesinin aciline 1 kere gittim, 3 kere de a plus hastane aciline, hepsinde de süründük resmen.
yada bahtsız bedevi olayı bizimki bilemedim.
İzmir'de
Kalbim çarpıntı yapıyor sıkışıyor nefes alamamaktan yürüyemiyorum bile ama ilgi müdahele sıfırdı her seferinde
Aynen öyle ama şans meselesi mi bilemedim:/

Burada bir rahatsızlık var. Mantıklı sağlıklı düşünse zaten rahat bırakacak. Nasıl yapacağını, başaracağını bilen tahmin eden varsa anlatsın. Sen öylesin böylesin demek birine sen kansersin güle güle demek.. Allah razı olsun kanserim deyip, o zaman iyi olayım demesini bekliyorsunuz.

Bacım adam yapacaksa yapar bunu sen engelleyemezsin.Senin yanında yapan söyler,kafasını kaldırmaz,sen yokken haydeeee der.Kendini rahat bırak kov şu vesveseleri kafandan .İnan bana rahatlicaksin yaaa.Aklina gelince başka şeylerle ilgilen,oyalan.Zaten seni seven sana değer veren seni incitmez emin ol 🥰

Sadece çalışma arkadaşlarından ibaret değil ne yazık ki benim durum.. Gerçekten güveniyorum dediğim gibi biraz kendimi düzeltmeye çalışıcam baktım olmuyor yardım almaya başlarım
Kıskançlık iyidir ama dozunda yapan insan emin olun hiç kadın olmasa çevresinde yine yapar siz hangi meslektesiniz eşinizin kıskançlık durumu nasıl

Burada bir rahatsızlık var. Mantıklı sağlıklı düşünse zaten rahat bırakacak. Nasıl yapacağını, başaracağını bilen tahmin eden varsa anlatsın. Sen öylesin böylesin demek birine sen kansersin güle güle demek.. Allah razı olsun kanserim deyip, o zaman iyi olayım demesini bekliyorsunuz.

Gerçekten çok sağolun doğru anlayıp tavsiye verdiğiniz için

Bacım adam yapacaksa yapar bunu sen engelleyemezsin.Senin yanında yapan söyler,kafasını kaldırmaz,sen yokken haydeeee der.Kendini rahat bırak kov şu vesveseleri kafandan .İnan bana rahatlicaksin yaaa.Aklina gelince başka şeylerle ilgilen,oyalan.Zaten seni seven sana değer veren seni incitmez emin ol 🥰

Çoookk teşekkür ederim tavsiyelerini mutlaka uygulayacağım zehir ediyorum hayatı resmen

Kıskançlık iyidir ama dozunda yapan insan emin olun hiç kadın olmasa çevresinde yine yapar siz hangi meslektesiniz eşinizin kıskançlık durumu nasıl

Eşimde kıskançtır bunaltır beni ama bu şekilde suçlamaz. Gerçi ben bir mağazada müdürlük yapıyorum ve sadece bayanlarla çalışıyorum.

İzmir'de
Kalbim çarpıntı yapıyor sıkışıyor nefes alamamaktan yürüyemiyorum bile ama ilgi müdahele sıfırdı her seferinde
Aynen öyle ama şans meselesi mi bilemedim:/

çok geçmiş olsun.
acile gidip daha çok sinir bozukluğu ile donmek 🤦🏻‍♀️
umarım daha iyileri ile karşılaşırsın 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar..
2 yıllık birlikteliğim sonucunda 1 sene önce evlendim.. Eşimle çok şükür bir problemimiz yok maddi sıkıntılarımız var onlarıda iki elden çalışarak halledebiliyoruz. Eşim nöbetli bir işte çalışıyor sağlık personeli ve nöbetleri doğal olarak bazen bayanlarla olabiliyor... Ama ben kafayı yiyorum ne zaman bir nöbeti bayanla denk gelse sanki dünyada tek erkek benim eşimmiş gibi paronayaklarım başlıyor ve eşimide çok sıkıyorum. Güven deseniz güvenim eşime sonsuz fakat ben herkesden kıskanmaya başladım artık. Sanki benden başkasına ilgi göstermesin hep ben hep ben oldum. Lütfen bana bi yardımcı olun bu huyumu törpüleyerek yok edebileyim. Zamanla onuda kendimide yıpratıcam gibi gözüküyor.. fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederiim
Bi şeyini mi yakaladınız eşinizin?Gerçekten güven verse zerre kıskanmazsın.Sende haklısın kocan bile olsa insanlar güvenilecek gibi değil.

kendinize güvenmiyor olabilir misiniz?
kendinizi güzel buluyor musunuz? hoşsohbet? akıllı? arkadaş canlısı?
özgüveni yüksek?

Gerçekten çok sağolun doğru anlayıp tavsiye verdiğiniz için

Çoookk teşekkür ederim tavsiyelerini mutlaka uygulayacağım zehir ediyorum hayatı resmen

Eşimde kıskançtır bunaltır beni ama bu şekilde suçlamaz. Gerçi ben bir mağazada müdürlük yapıyorum ve sadece bayanlarla çalışıyorum.
Eşinizinde kıskanılmak hoşuna gidiyordur ama suçlamak ileride geri dönülmez sonuçlar doğurabilir onun yerine konussaniz eşinizle bunu birlikte asalim empati kur biraz deseniz çünkü kiskancsa belki siz erkeklerle olan bir ortamda çalışsaydiniz aynısını size yapacaktı bı farkındalık olursa belki ama bı psikolog fena olmaz en azından içiniz rahatlar

kendinize güvenmiyor olabilir misiniz?
kendinizi güzel buluyor musunuz? hoşsohbet? akıllı? arkadaş canlısı?
özgüveni yüksek?

Özgüvenim fazlasıyla yüksek. Girdiğim her ortamda insanlarla çok iyi anlaşırım uyumluyumdur. Kendimi ayna karşısına geçtiğimde beğenirim. Güzel bi işim kariyerim, çevrem, yuvam herşeyim var Allah’a şükür.. bence ben bela arıyorum kendime :)

Bi şeyini mi yakaladınız eşinizin?Gerçekten güven verse zerre kıskanmazsın.Sende haklısın kocan bile olsa insanlar güvenilecek gibi değil.
Hiçbir şeyi yakalamadım canım güvenimde sonsuz.. garip olanda bu zaten bende ki hastalık bence kıskançlıkda değil

Özgüvenim fazlasıyla yüksek. Girdiğim her ortamda insanlarla çok iyi anlaşırım uyumluyumdur. Kendimi ayna karşısına geçtiğimde beğenirim. Güzel bi işim kariyerim, çevrem, yuvam herşeyim var Allah’a şükür.. bence ben bela arıyorum kendime :)

e kendine güveniyorsun, eşine güveniyorsun, şu durumda evet, biraz öyle oluyor :)

iki şiş, bir yün alın, aklınıza bu düşünceler geldikçe, sevdiğiniz bir müziği açıp örün :)

Hiçbir şeyi yakalamadım canım güvenimde sonsuz.. garip olanda bu zaten bende ki hastalık bence kıskançlıkda değil
Eşim de sizin gibi. Özgüvenle ilgisi yok. Özgüveni yüksek. Nedeni bulamadık. Ama eşim işyerine takık en çok. Diğer kıskançlıkları normale yakın. Siz, evden çıktı berbere gidiyorum dedi güvenir misiniz?

Sadece işyeri mi?
24 saat boyunca bir bayanla olması beni rahatsız ediyor. Arkadaş ortamında bayan yok genel olarak zaten. Evime davet ettim tanışıyım belki içim rahatlar diye ama öyle bişey ki sağlık sektörü sürekli değişiyorlar ve içlerinden birkaç tanesini bildiğim gördüğüm kadarıyla tavırlarımı hareketlerini beğenmiyorum.
Genel olarakda eşimin hayatında en çok ben olmalıyım düşüncesi bastırıyor hep ufacık cocuğa bile bi ilgi göstersin çokk nadirde olsa rahatsız oluyorum e tamam yeter bence diyorum

24 saat boyunca bir bayanla olması beni rahatsız ediyor. Arkadaş ortamında bayan yok genel olarak zaten. Evime davet ettim tanışıyım belki içim rahatlar diye ama öyle bişey ki sağlık sektörü sürekli değişiyorlar ve içlerinden birkaç tanesini bildiğim gördüğüm kadarıyla tavırlarımı hareketlerini beğenmiyorum.
Genel olarakda eşimin hayatında en çok ben olmalıyım düşüncesi bastırıyor hep ufacık cocuğa bile bi ilgi göstersin çokk nadirde olsa rahatsız oluyorum e tamam yeter bence diyorum
Değersizlik duygusu diye bir arama yapsanız videolar var izlersiniz. Size uyuyor mu? Beni sevmiyor mu? Farklı bir şeye vakit ayırsa beni sevse bana ayırırdı gibi hisleriniz var mı?

Back
X