• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir umut var mı?

laylaylom20

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
581
401
648
İstanbul
biriyle tanıştım. birkaç kere buluştuk, gayet iyi anlaştığımızı düşünüyorum. sevgili gibiydik yanyanayken, ki sonra öpüştük vs. ama daha sonraki gün bana aşık olmadığını sadece arkadaş olarak sevdiğini söyledi. ben çok üzüldüm tepki gösterdim. madem öyle niye böyle davrandın dedim. özür diledi arkadaş kalalım dedi. şimdi mesaj atıyor sürekli arkadaşça. sanırım kendini suçlu hissettiğinden dolayı. ne yapmalıyım? konuşmayı kesiyim mi yoksa bir umut var mı?

biriyle tanıştım. birkaç kere buluştuk, gayet iyi anlaştığımızı düşünüyorum. sevgili gibiydik yanyanayken, ki sonra öpüştük vs. ama daha sonraki gün bana aşık olmadığını sadece arkadaş olarak sevdiğini söyledi. ben çok üzüldüm tepki gösterdim. madem öyle niye böyle davrandın dedim. özür diledi arkadaş kalalım dedi. şimdi mesaj atıyor sürekli arkadaşça. sanırım kendini suçlu hissettiğinden dolayı. ne yapmalıyım? konuşmayı kesiyim mi yoksa bir umut var mı?

canım bence görüşmeyi kesmelisin

Tabii ki görüşmeyi keseceksiniz belli ki öyle takılmış öpmüş ama pişman olmuş bir şey hissetmiyor ve sürdürmekte istemiyor açıkça demiş zaten. Bundan sonra arkadaşça görüşebileceğinize inanıyor musunuz.

Cevap verme sakın!!!!
Hiç konuşma

Ten uyumu diye bir mevzu var ya, öpücükten sonra itici gelmişsindir. Karakter olarak seni beğeniyordur ama sevgili olarak dokunamayacağını anlamıştır. Hepimizde olmuştur mutlaka. Sen de bi adamı çok beğenirsin ama dokunmak istemezsin. Seninle ilgili bir durum değil yani. Güzelliğin, temizliğin, karakterin, çekiciliğin değil mesele.

ben görüşmeyelim dedim, o arkadaş kalalım senle arkadaşlık yapmak hoşuma gidiyor dedi. acaba duygularından emin değil mi diye düşündüm. bi de fiziksel olarak pek beğenmedi sanırım onun etkisi olduğunu düşünüyorum.

tabii ki görüşmeyi kes.hiç cevap verme.öpüp sonra arkadaş kalalım diyen birinden ne umut bekliyorsun

Yıllar önce başıma geldi bu durumun hemen hemen aynısı ben seni arkadaş gibi görüyorum arkadaş kalalım dedi çok üzülmüştüm hemde nasıl aradan kısa bir zaman geçti hayatıma başka biri girdi girdide denmez girmek istedi bende ondan artık umut yok yoluma devam edıyım diye o benimle birlikte olmak isteyen adama yeşil ışık yakmıştım o bana arkadaş kalalım diyen insan o insanı duyunca hemen mesajlar telefonlar etmeye başladı bende çok sevdiğim için sonradan hayatıma girmek isteyen o kişiyi bırakmıştım :5: diğerine döndüm hemen 6 ay bı bırlıkteliğimiz oldu ve bana dediği ben yapamıyorum hiç başlamayacaktık bu ilişkiye demişti yani seni arkadaş gibi gören bir insan evladı emin ol aşık olmuyor sevemiyor sonunda fire verir üzülen yıkılan sen olursun canım yinede sen bilirsin :26:

Elektrik alamamış anlaşılan. O mu öptü?

bir erkek seni öpüp sonradan arkadaş olalım dediyse arkana bile bakma kaç tatlım .adama bak ya kavun mu bu koklaya öpe adam seçiyor hey yarabbim:19::19:

o öptü evet. ama sonra kilo versene biraz daha güzel olursun gibi şeyler söylemeye başladı. kendine yakıştıramadı sanırım. o yüzden istemedi.

Salağa bak ya kilo versene de ne. Ona göre mi vericen kilonu bu erkekler bulunca bunuyorlar. Hiç öyle bir şey yaşanmamış gibi davranın bence. İlgilenmeyin benımde başıma böyle bır durum geldi anlık oldu konuşmak istedi ama ben istemedim çünnkü bi değeri yoktu o an. Sizinki de öyle hssetti anlaşılan.

Back
X