Bir ünlüyü sevdim o beni engelledi :(

Ahahaha konuya gel
Benim kardeşimi de dünya çapında iki ünlü takip ediyor twitterdan

Konudan çok konu başlığı şarkıyı çağrıştırıyor bana

Bir ünlüyü çok sevdim o beni hiç sevmedi onu rtledim o beni engellediii dırım dırım dırım

.

Son düzenleme:
ama sen pek kucukmussun he bide atarlisin
Ne yorum yapmistin onu merak ettim :26:

Onuda açıklıyorum ama üstüme gelmeyin Şimdi bu mustafa ceceli'nin karısına anti hesap açan çoluk çocuk vardı. Yazmışlardı açıklamasına pislik günahkar kadın Bizde onla arkadaşımla hep dalga geçiyoduk yani ağzımıza alışmıştı bu kelime taklit ediyoduk sürekli Aynı günün sabahıda ikimizde mc yi sevdiğimiz için umutsuzca mc den vazgeçmemiz gerektiğini dünyaların farklı olduğunu falan konuşmuştuk gaza gelmiştim. Ve o yüzdennn '' Anca kendi dünyandan insanlarla konuş milleti hiç takma. Günahkar adam'' böyle yazdım sonra bi baktım yorumum çıkmış hayranları bana yazıyor dedim vaowwww ilk defa birileri bana twitterde birşeyler yazıyorr

Konudan çok konu başlığı şarkıyı çağrıştırıyor bana

Bir ünlüyü çok sevdim o beni hiç sevmedi onu rtledim o beni engellediii dırım dırım dırım

.

ahahah aynen benimde kulağımda böyle yankılanıyorr ama sen sonunu daha güzel uydurmuşsun

dozerle geliyorum üstüneee alalalalalaalal
E niye adamin esine laf ediyor o coluk cocuk kiz sen niye adama durup durukene gunahkar diyorsun adam ne yapsin hangi birinize cevap versin hele o esine laf edenler hic cevabi hak etmiyorlar..

dozerle geliyorum üstüneee alalalalalaalal
E niye adamin esine laf ediyor o coluk cocuk kiz sen niye adama durup durukene gunahkar diyorsun adam ne yapsin hangi birinize cevap versin hele o esine laf edenler hic cevabi hak etmiyorlar..

Eşine laf edenleri o görmemiştir. Facebookta bir sayfaydı sadece öyle bulmuştum komik diye yollamıştım arkadaşıma.Beğeniside 10 falandı Ne biliyim şaka yaptım ya göreceğinide tahmin etmiyodum zaten gülelim diye atmıştım ben o tweeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…