Assagidan yukaridan yolun sonu görünüyor geldi simdiAma evlisin benim degilsin bide
![]()
Sen ellerin malısın benim değilsinn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Assagidan yukaridan yolun sonu görünüyor geldi simdiAma evlisin benim degilsin bide
![]()
Sen ellerin malısın benim değilsinnNerden gördüm seni nerden sevdim seni bütün arzun bumuydu öldürdün beni.. orhan gencebay - öldürdün beni - YouTube aha tam ruh halime uygun şarkı
![]()
Ahahaha konuya gel
Benim kardeşimi de dünya çapında iki ünlü takip ediyor twitterdan![]()
Ahahaha konuya gel
Benim kardeşimi de dünya çapında iki ünlü takip ediyor twitterdan![]()
Kim onlar çok merak ettim :)
Söylersem kardeşimi ifşa etmiş olurum çünkü sayılı kişiler arasında![]()
Kim o zaman![]()
amaaan kardesini sevsinler arada kaynamistir kesin![]()
Twitterda popi kardeşim var
Hele bir ünlü kardeşim onu takip etmeden etmiş
Ahahaha o da kardeşimi ünlü biri sandı heralde![]()
ama sen pek kucukmussun he bide atarlisin
Ne yorum yapmistin onu merak ettim :26:
amma hava attin bari özelden yazaydin twitter kullanicisi degilim bulamam kardesini![]()
Konudan çok konu başlığı şarkıyı çağrıştırıyor bana
Bir ünlüyü çok sevdim o beni hiç sevmedi onu rtledim o beni engellediii dırım dırım dırım
.
Onuda açıklıyorum ama üstüme gelmeyinŞimdi bu mustafa ceceli'nin karısına anti hesap açan çoluk çocuk vardı. Yazmışlardı açıklamasına pislik günahkar kadın
Bizde onla arkadaşımla hep dalga geçiyoduk yani ağzımıza alışmıştı bu kelime taklit ediyoduk sürekli
Aynı günün sabahıda ikimizde mc yi sevdiğimiz için umutsuzca mc den vazgeçmemiz gerektiğini dünyaların farklı olduğunu falan konuşmuştuk gaza gelmiştim. Ve o yüzdennn '' Anca kendi dünyandan insanlarla konuş milleti hiç takma. Günahkar adam''
böyle yazdım
sonra bi baktım yorumum çıkmış hayranları bana yazıyor dedim vaowwww ilk defa birileri bana twitterde birşeyler yazıyorr
![]()
![]()
Söylersem kardeşimi ifşa etmiş olurum çünkü sayılı kişiler arasında![]()
Atarım tabi
Bende Ajdarın peşine düşeyim o beni followlarsa tamam artık![]()
dozerle geliyorum üstüneee alalalalalaalal
E niye adamin esine laf ediyor o coluk cocuk kiz sen niye adama durup durukene gunahkar diyorsun adam ne yapsin hangi birinize cevap versin hele o esine laf edenler hic cevabi hak etmiyorlar..