Başta yalan bi haber çıktı gezi eylemcilerini sildi diye sonra kendisi twitterden yalanladı. Onu diyorlar herhalde.Sanatçı zaten siyasete karışmamalı benceNiye napmış ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başta yalan bi haber çıktı gezi eylemcilerini sildi diye sonra kendisi twitterden yalanladı. Onu diyorlar herhalde.Sanatçı zaten siyasete karışmamalı benceNiye napmış ki![]()
tatlim bana laf soyluyorsan ben evliyim,y.disinda yasiyorum bu beyi bir iki kez gordum ve aklima getirdigi tek sey kellik sac ekimi sac cikarici kur vs...ben boyle ne desem gabriel garko gibi bi adam bekliyodum cika cika bu cikti gulelim diye yazdim...kedilik bi durum yok,esimden memnunum :))
Mustafa ceceli evli değil mi :26:
yok benim bu yorumum konu sahibineydi şaka yollu ,sen alınma yani senin ne yazdığını görmedim bile
Mustafa ceceli evli değil mi :26:
waowwww kalbimdeki aşkın hala yanıyor ne sönmek biliyor ne külleniyorrEvlenmiş olsada yuva kursada 3-5 çocuklu bir baba olsadaa http://www.youtube.com/watch?v=bITOTSbXC4c:24::24::24::24::24:![]()
waowwww kalbimdeki aşkın hala yanıyor ne sönmek biliyor ne külleniyorr![]()
canım benim kıyamammmCüzdanımda resmin saklı duruyorr verdiğinn o gülün hatırası varrrrr![]()
Cüzdanımda resmin saklı duruyorr verdiğinn o gülün hatırası varrrrr![]()
aman iyi bari,bana da kizma korktum senden ben :)
Özür dilerim acımı belli etmemeye çalışıyordumkaranfillll,
çocuğum farkında mısın kendi kendine konuyu konuluktan çıkarıp geyik yapmaya başladın, geyik bölümü dışında geyik yapmak yasak.
Özür dilerim acımı belli etmemeye çalışıyordumBide yeni üyeyim bilmiyordum :26: