Bir ünlüyü sevdim o beni engelledi :(

Twittterimi hazır sana yollamışken az geçmişede bakıyim dedim adamın Ahmed hulusinini bile rt lemişim. Duygulandım

seni takip ediyom artık :) bu arada o ceceli' ye de az bile yapmışsın :) bi karikatür vardı onunla ilgili paylaşıldı mı bilmiyorum sayfaları okumadım paylaşıldıysa hiç eklemeyeyim

seni takip ediyom artık :) bu arada o ceceli' ye de az bile yapmışsın :) bi karikatür vardı onunla ilgili paylaşıldı mı bilmiyorum sayfaları okumadım paylaşıldıysa hiç eklemeyeyim

Karikatürü eklemeden çıktınmı valla çok merak ettim

Hatice sayende twitterda araştırmacı oldum :) Cincik tanışmıyoruz ama yorumlarını severek okuyorum ve bu vesileyle de seni twitterdan takip ediyorum şimdi :)

hiç sevmezdim Ceceliyi,ama bi kere konserine gittim hayranı oldum geldim
o ne mütevazi o ne şirincik öyle...
konserlerde hep sahneden öte bakar ya şarkıcılar.O kısma yetişemeyip yan tarafa doluşmuş-sanatçıyı profilden görebilen insan yığınını önemsemezler hiç,en fazla bi selam çakar, sonra konserlerine devam ederler...
Oysa Ceceli sık sık onlara dönüp şarkılar söyledi,yani gönüllerini hoş etti
Ben en önlerden izliyordum-yandakilerle hiçbi alakalm yoktu ama çok hoşuma gitti bu davranışı.
eneee dedim,insan gibi insan :)
konuyla çok alakası yok ama paylaşmak istedim,adam efendilikte dünyaaa markası

Hatice sayende twitterda araştırmacı oldum :) Cincik tanışmıyoruz ama yorumlarını severek okuyorum ve bu vesileyle de seni twitterdan takip ediyorum şimdi :)

Benimde aylardır ilk defa takipçim oldu Diğerlerinide 3-4 tanesi hariç hileyle yaptım zaten

Evet benimde en çok bu yönü dikkatimi çekti. Bende nedense hep yanlara düşmüşümdür ama mc iyiki yanda durmuşum dedittirdi bana hep

Bu basligi okuyunca aklima hep sevdigim kiz bana agbi dedi geliyor nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…