Bir üstteki üyenin hayırlı dileği için Fatiha..

Sizin için okudum. Geçmiş olsun. Benim dileğim de işe döndüğümde çok rahat olacağım, mutlu hissedeceğim bir birimde çalışmak..Hayırlı kandiller.

Gönlünüzden geçen dilekleriniz için okudum, benimde gönlümden geçen bir dileğim var Rabbim bana çocuk sahibi olmayı nasip etsin benim için okur musun

Gönlünüzden geçen dilekleriniz için okudum, benimde gönlümden geçen bir dileğim var Rabbim bana çocuk sahibi olmayı nasip etsin benim için okur musun
Bende senin için okudum Rabbim inşaAllah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatlar nasip eder
Ben de çocuğumun olmasını istiyorum mesaj gören kişi senden benim için okurmusun

Bende senin için okudum Rabbim inşaAllah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatlar nasip eder
Ben de çocuğumun olmasını istiyorum mesaj gören kişi senden benim için okurmusun
Sizin için okudum.Rabbim tez zamanda hamilelik haberiyle sevindirsini,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Aminn

Benim de duam, evlilik yolunda tüm süreçleri kolaylıkla,afiyetle,huzurla yaşamak. Ailelerimizin birbirine ısınması ve kolaylıkla yuvamızı kurabilmek,yaşadığımız sürece huzur içinde afiyetle sağlıkla aşkla mutlu bir ömür geçirmek. Aminn.

Okudum Allah kabul etsin insallah

Benim duam borçlarımdan kurtulmak Allah’ın izniyle..
Okudum, umarim bir an önce tüm borçlarından kurtulur üstüne bi de o gönül rahatlığıyla güzel bi tatile çıkar kafa dinlersin
Benim duam da oğlumu hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alıp, beraber evimize gelmek

Okudum Allah kolay bi dogumla bebeginizi kucaginiza saglikla almayi nasip etsin ömrü bahti güzel olsun insallah

Duam en tez zamanda en kolay sekilde borclarimdan kurtulup feraha çıkmak

Okudum Allah kolay bi dogumla bebeginizi kucaginiza saglikla almayi nasip etsin ömrü bahti güzel olsun insallah

Duam en tez zamanda en kolay sekilde borclarimdan kurtulup feraha çıkmak
Okudum insallah kurtulursunuz
Benim duam borçlarımdan kurtulup oğlumla borcsuz bir yaşam sürmek

Okudum bende hamileyim bir kızım olsun çok istiyorum ve annem bütün sıkıntılarından kurtulsun
Sizin için okudum.Sağlıklı sihhatli bir kız evladınız olur inşallah. Amin.

Benim duam,her türlü nazardan,olumsuzluktan uzak bir şekilde yuvamızı kolaylıkla kurmak,borçsuz afiyetle,ailelerin de gönül hoşluğu ile evlenmek. Amin.

İnşallah tez zamanda şifalanır okudum
Benim de duam iş yerimde ferahlayacağım şekilde düzeltmeler yapılması 2 haftadır bununla meşgulüm Hatice Jale ismim
Okuyandan Allah razı olsun

İnşallah tez zamanda şifalanır okudum
Benim de duam iş yerimde ferahlayacağım şekilde düzeltmeler yapılması 2 haftadır bununla meşgulüm Hatice Jale ismim
Okuyandan Allah razı olsun
Okudum, Rabbim kabul etsin ve sizi feraha cikarsin insallah

Benim duam; artik ruh esimi bulmak ve hayirli bir yuva kurmak gonlume gore birinin karsima cikmasini istiyorum artik

Okudum, Rabbim kabul etsin ve sizi feraha cikarsin insallah

Benim duam; artik ruh esimi bulmak ve hayirli bir yuva kurmak gonlume gore birinin karsima cikmasini istiyorum
Okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin karşınıza
Hayırlı birini çıkarsın
Benim duam en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalıp evlat sahibi olabilmek

Okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin karşınıza
Hayırlı birini çıkarsın
Benim duam en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalıp evlat sahibi olabilmek
Okudum, Allah en kisa zamanda hayirli bir evlat nasip etsin

Benim duam; kalbime gore, hayallerimin otesinde, bekledigime degdi diyecegim biriyle tanisip asik olup hayirlisiyla evlenmek

Okudum, Allah en kisa zamanda hayirli bir evlat nasip etsin

Benim duam; kalbime gore, hayallerimin otesinde, bekledigime degdi diyecegim biriyle tanisip asik olup hayirlisiyla evlenmek
Okudum inşallah her gün çok şükür karşıma çıktı diyeceğiniz gözünüzün nuru olacak biri ile en yakın zamanda yuva kurun inşallah amin

Benim dileğim sağlıklı hayırlı akıllı bir erkek evladımın olması ve esimle hayatımizdaki maddi manevi sıkıntı zorlukların çabuk geçmesi düzelmesi.

Amin bu ne guzel bir dua, cok tesekkur ederim

Rabbim size de en kisa zamanda hayirlisiyla ve kolaylikla hayirli bir erkek evlat nasip etsin. Sikintilarinizdan kurtarsin

Niyetiniz için okudum, Allah tez zamanda kabul etsin inşallah.

Benim duam önünüzdeki tüm süreçlerin kolaylıkla, afiyetle ve güzellikle hallolması. Huzurlu, sağlıklı, afiyetli aşk dolu bir yuva kurmak. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…