Sizin için 3 tane okudum.Alkah duanızı kabul eylesinNiyetiniz için okudum, Allah tez zamanda kabul etsin inşallah.
Benim duam önünüzdeki tüm süreçlerin kolaylıkla, afiyetle ve güzellikle hallolması. Huzurlu, sağlıklı, afiyetli aşk dolu bir yuva kurmak. Amin
Sizin için 3 tane okudum.Alkah duanızı kabul eylesin
Benim duam oğlumun terkikleri sonuçlarının temiz çıkması ve çok sağlıklı afiyette olması .AMİN
3 tane okudum rabbim sevindirsinSizin 3 adet okudum .Alah dualarınızı kabul etsin.
Benim dikeğim oğlumun sonuçlaeının remiz çıkması ve iyi afiyette olması
3 tanede size okudum rabbim hayirli evlatlar nasip etsin bende hastam icin sifa dualariniza talibimC Camille_claudel
Ben de senin için bir fatiha bir ayetel kürsi okudum Allâh gönlüne göre dünya ve ahiretin için hayırlı birisiyle en kısa zamanda karşılaşmayı nasip etsin
Benim duam kolaylıkla sağlıkla bir bebek sahibi olabilmek
3 tanede size okudum rabbim hayirli evlatlar nasip etsin bende hastam icin sifa dualariniza talibim
Ezan okunurken dua ettim .Allah kalbinizden geçenleri hayırlısıyla tez zamanda versin inşallah. Amin.Sizin icin okudum, Rabbim acil sifa versin kardesinizi size bagislasin
Benim duam; gonlume gore biriyle tanismak ve asik olup evlenmek. Sikintilarimdan kurtulmak ve feraha ermek istiyorum
Sizin icin üc adet okudumSizin için okudum Rabbim işlerinizde kolaylık yolunuzu aydinlik eylesin.Hersey sıkıntısız kolaylıkla hallolsun aileler birbirini sevsin. mutlu huzurlu bir yuvanız olsun amin
Dileğim dualarımın kabulüne engel olan günahlarımı Rabbimin affetmesi ve beni bağışlaması.ve sağlıklı hayırlı bir evladımın olması en yakın zamanda ...
Sizin icin üc adet okudum
Rabbim bu mübarek ayin yüzü suyu hürmetine gecmis tüm günahlarinizi bagislasin en yakin zaman dada hayirli kolay saglikli bir evlat nasip etsin (kolaylikla!!) Allah gönlünüzce nasip etsin herseyi
Bende artik anne olmak istiyorumbanada dua edin…
Sizin için okudum. Umarım en kısa sürede dualarınız kabul olur, gönlünüz ferahlar ve hayatınızın aşkıyla tanışırsınız. :)Sizin icin okudum, Rabbim hayirlisiyla kolaylikla anne olmayi nasip etsin, hayirli evlatlar versin.
Benim duam; kalbimin huznunun dinmesi, beni cok sevecek gonlume gore biriyle tanisip asik olup evlenmek
Ben de sizin için okudum umarım anneniz de en kısa sürede iyileşir ve tam da dilediğiniz gibi bir evliliğiniz olur ❤Sizin için okudum. Umarım en kısa sürede dualarınız kabul olur, gönlünüz ferahlar ve hayatınızın aşkıyla tanışırsınız. :)
Benim duam; Yakın zamanda gerçekleşecek evliliğimin hep huzur, aşk ve sadakat dolu olması, annemin sağlık sorunlarının en kısa sürede bitmesi.
Ben de sizin için okudum umarım anneniz de en kısa sürede iyileşir ve tam da dilediğiniz gibi bir evliliğiniz olur ❤
şuan haber beklediğim bir iş var. Benim duam ise eğer hakkımda hayırlısı olacaksa o işe alınmak ve çalıştığım yerde iyi insanlarla karşılaşmak.
Elif hanım nasıl oldunuz bizimde alzheimir suphelerimiz var yardımcı olur kusunuzEttik bile
Niyetinize okudum. Rabbim göz açıp kapayıncaya kadar hayırlısıyla sizi nasibinizle buluştursun. Amin.Sizin icin okudum, Rabbim gonlunuze gore hayirli bir is nasip etsin.
Benim duam; gonlume gore, hayallerimdekinden daha guzel bir adamla tanisip asik olup hayirlisiyla evlenmeksikintilarimdan kurtulmak feraha cikmak
Sizin icin okudum, Rabbim borclarinizdan kurtarip evladiniza kavustursunMerhaba hem Fatiha hem Ayetel kürsi okuyup dua ettim size.
Ben de çocuğumun sağlıkla dünyaya gelmesini, sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi ve eşimin borçlarını tez zamanda bitirmesini istiyorum. Allah kabul etsin
Okudum Allah gönlünüze göre bir eş nasip eylesin insallahSizin icin okudum, Rabbim borclarinizdan kurtarip evladiniza kavustursun
Benim duam; sikintilarimdan kolaylikla kurtulup feraha ermek, gonlume gore, dualarimdaki kisiyle karsilasip, hayirlisiyla bir yuva kurmak
Okudum Allah gönlünüze göre bir eş nasip eylesin insallah
Benim niyetim ; oğlumla borçlarımdan kurtulup tek başına bir anne olarak hiç kimseye muhtaç olmadan hayatımızı idame ettirmek..
Sizin için okudum. Benim dileğim hayırlı ve kolay bir şekilde tayinimin olması, başvuru dahil tüm işlem süreçlerini rahat bir şekilde geçirmek ve güzel koşullarda çalışmak.Sizin icin okudum, Rabbim kabul etsin, yardimciniz olsun
Benim duam; gonlume gore hayirli biriyle tanisip, asik olup bir yuva kurmakRabbim sikintilarimi acsin ve beni icinde bulundugum karanliklardan kurtarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?