- 21 Mayıs 2023
- 211
- 96
- 28
Bende sizin niyetinize okudum. Bende bu konuyla imtihan olundum elhamdulillah simdi bi evladim var Rabbim tez zamanda hayirlisiyla saglikli bi evlat nasip etsin sizedeSizin niyetinize okudum.
Tez vakitte kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli bir evladımın olması için dua istiyorum
Baktım kimse okumamış bende sizin niyetinize okudum. Rabbim sağlıklı sıhhatlı bir şekilde evladınızı büyütmeyi, memeyi kolaylıkla kabul etmeyi nasip etsinBende sizin niyetinize okudum. Bende bu konuyla imtihan olundum elhamdulillah simdi bi evladim var Rabbim tez zamanda hayirlisiyla saglikli bi evlat nasip etsin sizede
Bende bebegim 4 aylik ama dogru durust hic emziremedim yogun bi sekilde meme reddi yasiyorum bebegimin memeyi kabul etmesi icin dua istiyorum
Sizin adınıza okudum Allah en yakın zamanda hayırlı haberleri almayı size nasip etsinP Pimpirikli10 rabbim tez vakitte hayirlisi ile kolay yoldan sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin sana
Benim niyetim de aynı.rabbim tez vakitte kolay yoldan hayırlı sağlıklı bir çocuk nasip etsin aminn
Gönlünüzden geçenin oldu sevincini yaşayınSizin adınıza okudum Allah en yakın zamanda hayırlı haberleri almayı size nasip etsin
Benim duamda bütün dertlerimden bir an önce kurtulmak inşallah Allah nasip eder.
Niyetinize okudum,Rabbim tez vakitte yüzünüzü güldürsün.Amin.Sizin niyetinize okudum.
Tez vakitte kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli bir evladımın olması için dua istiyorum
Rabbım dualarınizi kabul etsin İNŞAALLAH. Tez zamanda maddi manevi kolaylıklar la yuvanızi kurun. Fatiha okudum niyetiniz içinNiyetinize okudum,Rabbim tez vakitte yüzünüzü güldürsün.Amin.
Ben de evlilik yolundayım.Rabbim maddi manevi bizimle olsun,tüm süreci kolaylıkla atlatalım diye dua istiyorum Amin.
Sizin için evlilik niyeti ile okudum Rabbim sağlıcakla kolaylıkla afiyetle hayırlısıyla oldu sevincini tez vakitte yaşatsınRabbım dualarınizi kabul etsin İNŞAALLAH. Tez zamanda maddi manevi kolaylıklar la yuvanızi kurun. Fatiha okudum niyetiniz için
Ben de sizin Emine arkadaşınızın tez zamanda izsiz bir şekilde sifalanmasi niyetiyle okudumSizin için evlilik niyeti ile okudum Rabbim sağlıcakla kolaylıkla afiyetle hayırlısıyla oldu sevincini tez vakitte yaşatsın
Benim duam arkadaşım emine için kalıcı izsiz şifalar niyetineRabbim kabul eylesin
Okudum sizin dileginiz icin Allah kabul etsinBen de sizin Emine arkadaşınızın tez zamanda izsiz bir şekilde sifalanmasi niyetiyle okudum
Bende sizin için Fatiha okudum Allah kabul etsinOkudum sizin dileginiz icin Allah kabul etsin
Allah kabul etsin teskekur ederim. Ben de size dua ettim niyeyinize. :)Bende sizin için Fatiha okudum Allah kabul etsin
Gönlünüzden geçen hayırlı duaların kabul olması dileğiyle..Allah kabul etsin teskekur ederim. Ben de size dua ettim niyeyinize. :)
Ben sizin için dua ettimGönlünüzden geçen hayırlı duaların kabul olması dileğiyle..
OkudumBen sizin için dua ettim
Dua okudumSizin için evlilik niyeti ile okudum Rabbim sağlıcakla kolaylıkla afiyetle hayırlısıyla oldu sevincini tez vakitte yaşatsın
Benim duam arkadaşım emine için kalıcı izsiz şifalar niyetineRabbim kabul eylesin
Okudum Allah kabul etsin.Dua okudumAllah kabul etsin.
Ben de eşimin yıllardır bitmek bilmeyen bütün maddi sıkıntı ve borçlarının bitmesini ve hayırlı bir evlat sahibi olmak istiyorum… duaya çok ihtiyacım var
Ben de sizin icin okudum umarim bir an once dilediginiz ise girersiniz. Ben de gonlumdwn gecen dilegimin olmasini diliyorum. Allah razi olsun okuyandan.Okudum Allah kabul etsin.
Ben de gönlüme göre işe girmek istiyorum. Şimdiden okuyandan Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?