merhabalar herkeze.arkadaşlar ben bir yakınımın kocasını aldattığını istemeden de olsa tanık oldum.aslında işin içinde birlikte olma yok ama sanırım internetten yazışıyorlar ve görüşmüşler.sizce o yakınımı karşıma alıp konuşmalımıyım.yoksa işi oluruna bırakıp karışmamam lazım.aynı olay benimde başımdan geçti eşim tarafından doğum sonrası aldatıldım.yeni yeni kendime geliorum.eşim çok pişman onu affettim.o yüzden çok üzgünüm.
yakınım bayan aldatılmıyor aldatıyor.ve bu bayan eşimin aldatma olayında bana çok destek veren birisi.bence karışma
sonra bırşey olur onlar ıyı olur kötü olan sen olursun
aldatılan bayanla samımıyetın nasıl?
ama bence sakın gıdıpte kocan senı aldatıyor galıba gıbısınden bırşeyler söyleme derım ben
yakınım bayan aldatılmıyor aldatıyor.ve bu bayan eşimin aldatma olayında bana çok destek veren birisi.bence karışma
ama bence sakın gıdıpte kocan senı aldatıyor galıba gıbısınden bırşeyler söyleme derım ben
bence karışma
yakınım bayan aldatılmıyor aldatıyor.bende bu konuda kendisiyle konuşucam kocası ile değil.kendi absindan gecmis acisini cekmissin ve halen cekiyorsun nasl anladin psimanligini ne zaman senin basindan gectiki esinin olayin farkina vardigini ve psimanligini hissettin. Belki o kadin boyle yapamayacak dahada gucsuz bencede hic soyleme kadina hayatinda ne degisecek bak snede esinin yanindasin senin hayatinda ne degisti
merhabalar herkeze.arkadaşlar ben bir yakınımın kocasını aldattığını istemeden de olsa tanık oldum.aslında işin içinde birlikte olma yok ama sanırım internetten yazışıyorlar ve görüşmüşler.sizce o yakınımı karşıma alıp konuşmalımıyım.yoksa işi oluruna bırakıp karışmamam lazım.aynı olay benimde başımdan geçti eşim tarafından doğum sonrası aldatıldım.yeni yeni kendime geliorum.eşim çok pişman onu affettim.o yüzden çok üzgünüm.
Konuşsanız birşey değiştirebilecek misiniz?
Sizin söyledikelerinizi dikkate alacak mı?
eşim beni aldattığında hep yanımda olan bir insandı.ben hastaneye kadar düştüm o yine yanımdaydı.ve buna rağmen şimdi kendisi aynı şeyi yapıyor.çok üzülüyorum kendisine eşini çok seven bir bayandı neden böyle yapıyor anlamıyorum.
O kadar alışmışız ki erkeğin aldattığı konuları okumayaDikkatli okuyun bayanlar aldatan kadın bu sefer.
çok yakının değilse söyleme bence onlar barıştıklarında kadın sana tavır alabilir sen kötü olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?