bir yakınımın kocasını aldattığını istemeden de olsa tanık oldum

yani aldatan kişi eşinin kızkardeşi öylemi hımm, eşine durumu anlatsan, ilişkileri nasıldır eşinle görümcenin? bence bunu öğrenmeli aldatılan kişi bir şekilde, ama siz elkızı pozisyonunda olduğunuz için muhtemelen siz kötü olursunuz ama eşinizin kardeşiyle konuşması daha mantıklı olabilir

Son düzenleme:
çok yakınınmış bence konuş derim... hele çoluğu çocuğu varsa kesin konuş
birilerinin haberdar olduğunu anlayınca devam etmekten vazgeçer belki
ortaya çıkarsa daha kötü şeyler olur
yol yakınken dönsün hatasından

sana sonuna kadar katılıyorum.abi kardeşi karşı krşıya getirmeden ılımlı bir şekılde çözmeleri için kendi eşine söylemesini öneririm

benzer şeyler yaşayan bi arkadaşım var malesef
konu duyulunca çok geç olabilir sen kendi eşine bahset biraz o kardeşiyle konuşsun
görümcenin eşi öğrenirse bu kötü sonuçlar doğurabilir
çünkü aldatmanın küçüğü büyüğü olmaz
sende yaşamışsın bunu iyi bilirsin.tahmin ederim kimsenin yaşamasınıda istemessin.

ya görümce abisine ,bana iftira atıyor,hayır kendisi yapıyor derse
bari abi konuşurken, konu sahibinden duyduğunu söylemesin

gerçekten görümcenin iyiliğini mi istiyorsun,yoksa ben çektim benden beter o çeksin mi diyosun?
verdiğin cevap gerçekten iyiliğini istiyorumsa görümcenle konuş ve kimseye söylemiycem,ama sen de böyle yapmaktan vazgeç diye birşeyler söyleyebilirsin.
verdiğin cevap ben aldatıldım bu kadar acı çekitm,yuvam yıkılmanın eşiğinden döndü, o kocasını aldatıyor,rezil olsun sa eğer görümcenin eşine söyle.

unutmaki bu sana Allahın sınavı,bu kadar büyük bir sırrı bilip ne yapacağına karar vermek senin sınavın...doğru şık bir yuvayı dağıtmadan,nefsine uymuş,şeytana uymuş gerçekten affedilmeyecek bir hata yapan bir kadının yuvasını dağıtmadan onu uyarmak mı?

yoksa Allahın istese açık edeceği bir kusuru ,örtmen için sana emanet ettiği halde, yuvasının dağılmasını mı sağlayacaksın?(hata kadında, ancak bence söyleme,Allah istese adama gösterir zaten karısının hatasını)

ayrıca sen kardeşinin bu ayıbını söyleyeceksin de kocan nasıl hala senin yanında duracak,çok zor bir durum kocan için.
(düzeltme:yanlış anlamışım...)

Son düzenleme:
sakın karışma inanki ne kadar iyi niyetlede uyarsan kötü duruma sen düşersin evlilikte eşinin ailesinin yaptıklarını görmeyeceksin duymayacaksın uyarmayacaksın heleki asla yargılamayacaksın tersini yaparsan tek başı ağıran sen olursun canım

çok zor bir durum aldatan kişi görümcen uyarsan görümcen ters tepki verebilir senin başın ağrıyabilir uyarmasan için rahat etmez vicdanen rahatsız olursun.ne diyeceğimi bilemedim ama görümcenle aran iyiyse samimiyetine güveniyorsan görümcen ilişkisini ilerletmeden başkaları duymadan onu uyarabilirsin.sonuçta ortada bir yuva var çocuklarıda olabilir Allah ıslah etsin

Sana öyle bişey yok sen yanlış anlamışın yada bana iftira atıyorsun derse ne olcak ..

Bir aptala hata yaptığını anlatmanın en kolay yolu kendi haline bırakmaktır...

Bence evlılıkte 3. bı kısı her zmn haksızdır eşler tarafından. çünkü onlar ne yapıp edıp bı orta yolunu bulabılırler sızın ılşkınızde olduğu gıbı.. bu kışı sızın görumcenız ve ömür boyu yuzyuze bakacaksınız bnce hıç karışmayın derim Allah'ından bulsun enınde sonunda çıkar ortaya..

bana yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.ama ben bu işi eşime bırakıcam. zaten benim görümcemle konuşmaya psikolojim çok müsait değil.benim de başımdan aynı şey geçtiği için ona karşı kırıcı olabilirim.asla onun ve eşinin aynı şeyleri çekmesini istemem.herşeyin hayırlısı arkadaşlar.

valla çok kötü bi durum
eşinize söyleseniz kardeşi sonuçta toz kondurmayabilir siz kötü olursunuz
eşiniz görümcenizle konuşsa inkar edeceği için yine siz kötü olacaksanız
görümcenizle görüşseniz yarın öbür ailelerde duyarsa bu sefer siz saklamış olacaksanız
hiç konusunu açmasanız sonuçta sizde yaşamıssınız adamın kandırılmasını istemezsiniz
karar veremedim

aslında eşim bu konuda şahit oda kendi gözüyle gördüğü şeyler var .yani kanıtlı bir olay.o yüzden inanıyor.

arkadaşlar görümcem aslında kötü bir insan değil .benim yuvamın kurtulması için çok çabaladı.her zaman benim yanımda durdu.onun doğru yolu bulması için duacıyım.

Eşinizde bu durumdan haberdarsa bu konuyu onunla konuşabiliyosan ona danışmadan hiçbişey yapma derim. Sonunda kabak senin başına patlamasın...

Bence sen birkaç kere hatun kişiyle konuşmaya çalış. Ve sakın tehdit edeyim deme. Belki kadın uslanır tövbe eder. Bunu kimse bilemez.
Kocasına da kesinlikle bir şey deme. Allah muhafaza hergün haberlerde görüyoruz, aile faciası olur vicdanın ölene kadar sızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…