bir yakınımın kocasını aldattığını istemeden de olsa tanık oldum

Bence kadini uyarmanda fayda var.Siz yakalamissaniz kocasinin yakalamasi an meselesi.Daha Kotu olur.
Soyleyin,eger sevmiyorsan,ayril bosan gitsin deyin..

hiç şüphelenmemişmi eşi yaa...siz bile farkettiyseniz eşi neden hissetmemiş...şaşkınım...yada an meselesi....

Özellikle evliliklerde birde taraf bayansa canım tehlikeli mevzular..
Herşeye hazır olman lazım..

Kocasına söylediğinde iftira atan çekemez kişi olabilirsin..(Sana düşman olabilirler)
Bayanı uyarsan sana gebe kaldığından senden önce senin kuyunu kazacaktır

Sen ilerde bu durumu ortaya çıkarmadan o senle ilgili bi iftira atar
Sen o an onu açıkladığında kendi pisliği var diye bana çamur atıyo der...

Kocana söylersin o daha ayrı bi dert...vs vs vs bir sürü varsayım ve olabilecekler yazabiliriz

Kısacası böyle konularda çok takdik olmak lazım dikkatli ol sana zarar gelmesin..

hiç şüphelenmemişmi eşi yaa...siz bile farkettiyseniz eşi neden hissetmemiş...şaşkınım...yada an meselesi....

bilemiyorum bence daha farkında değil eşi .ama ben sanırım görümcemle konuşucam oda benim birşeyleri farkettiğimi anladı ve benden kaçıyor.bir insan nasıl bu kadar akılsız olabilir bizim neler çektiğimizi kendi gözleri ile gördü.

bence hiç ama hiç karışmayın,birde görümceniz,iyi yapayım derken bütün kör düğümler size bağlanamır,kocanızla bile aranız açılır diğerlerini yazmıyorum,suçlu siz olursunuz..karışmayın....yok en azından uyarayım dersenizde,herşeye hazırlayın kendinizi

zaten bende bundan korkuyorum

Yanlış yolda olduğunu bilmiyor mu sanki?

Bence bildiğini söyleme.
Eşi anlar zaten.

dur ben şımdı anca anlayabıldım konuyu
görümcen kocasını aldatıyor öyle mı

bak kımse yanlış anlamasın ama sen gelınsın
kötü olursun bence hıç bulaşma

Görüp duyup bildikten sonra sessiz kalmak bu günaha ortak olmaktır...
Siz doğru olanı yapıp yakınınızı uyarın
Üzerinize düşen budur,gerisi ona kalmış...

uyarınca vazgeçecekmi?hayır.yaptığının hata olduğunu biliyor mu? evet.

karışmayın derim.hatta bildiğinizi bile belli etmeyin.çünkü bir gün ortaya çıkarsa o da biliyordu diyerek sizi de yakar.
ama yok ben onu uyarırım ama bunun yanında eşimede,onun eşinede anlatırım ispatta var elimde diyorsanız o başka.
sadece onu uyarırım diyorsanız ileride siz yanarsınız diye düşünüyorum.

Minareyi çalan,kılıfını hazırlar.
Arkadaşımdı bilmemneydi der.Kötü niyetli sen olursun.
İyisi mi kendi haline bırak.
Belki kendi eski mevzun üzerinden,kıssadan hisse türü konuşmalar yapabilirsin.Ama anlayacağını sanmam.

aldatma aldatmadır ister beraber olsunlar ister sadece sanal sohbet olsun fark etmez bana göre....

ben olsam söylemezdim karıkoca arasına girmek istemem sen o kişinin iyiliğini düşünerekten söylesen bile o kişi seni anlayamaz emin ol

amanın işin içinde görümce varsa hiç bulaşma hayırr

iyilikten maraz doğar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…