bir yalan meselesi

civilenginar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
332
652
103
merhaba hanımlar.
bir süredir biriyle görüşüyorum. henüz sadece sosyal medya üzerinden. aynı şehirde yaşıyoruz. tanıştığımız ilk zamanlar x üniversitesinden mezun olduğunu söyledi. konuşmamız da gayet seviyeli, kendimce olması gerektiği gibi ilerliyor. bugün google üzerinden isim soyisim yazdığımda aslında başka bir üniversiteden mezun olduğunu öğrendim. bölüm aynı, meslek aynı sadece üniversite farklı. yani böyle mezun olduğu ve kendi söylediği üniversite arasında da fark yok normal küçük şehirlerde olan okullar her ikisi de. neden böyle bir yalan söyledi bilmiyorum, gerçekten içim soğudu. önceki ilişkim biraz sancılı bittiğinden yeni birine şans vermek epey zordu benim için. şimdi ne yapmalıyım bunu sormalı mıyım? böyle yalanını yüzüne çarpar gibi de olsun istemem. bana akıl verin lütfen

Ya açık açık sor bence bu insan niye böyle bi çelişki yaratır ki?

Tabiki sorun, Google üzerinden ismini yazdığımda böyle çıkıyor, sen şu üniversiteden mezunum demiştin halbuki diye, bir şey yok bunu sormakta, bakarsınız bir açıklaması vardır öğrenirsiniz. Belki de Google kayıtları yalan söylüyordur.

Bence ona onun söylediği üniversiteler ilgili sorular sorun o konuyla ilgili konuşun tepkisi ne olacak bakalım

Bence biraz daha detaylara gir üniversite ile ilgili. Konu konuyu açacaktır

Bir amacı olduğunu sanmıyorum. Belki de internetten birine güvenip her şeyi doğru söylemek istememiş olabilir. Ama o zaman ismini soyismini niye doğru söyledi muamma:) Yani yalan söyleyecek yanıltacak bir konu değil ki bu. Niye söyledi acaba çok da kurmayın kafanızda sorun bence

Açıkca sor bence irdelemen cok normal sebebinide öğrenmiş okursun niye oyle demis

direkt sor, bozulacak kırılacak bir şey yok, üniversitelerin adı sürekli değişmeye başladı, fakültesi başka bir üniversiteye geçmiş olabilir, yalansa gereksiz bir yalan.

ha google da onu neden aradığınız konusuna bir kılıf uydurmanız lazım

Yaaa daha bu ay bana yalan söylendiğine yüzde bir milyon emin olduğum bir konuda (hatta elimde kanıt da varken) sakinligimi koruyup gözlem yaptım ve aslında doğru olduğunu öğrendim. Sıfır yalan,sadece benden kaynaklanan bir yanlış anlamaymiş.
O yüzden benim oyum sus ve emin olmaya çalış.
Belki de geçiş yapmıştır,ya da Farabi gibi dönemsel bölüm değiştirmiştir

Adı ve soyadı doğru olmayabilir mi? Yani başka birinin adını kullsndığı için mezun old. üniversiteyi yanlış hatırlamış ve size o şekilde söylemiştir belki..
Komplo teorisi yazdım ama sosyal medyadan tanışılan kişilere güvenemiyorum, %80ni yalan yanlış tanıtıyor kendini..

Sormak en doğal hakkın bence sorman gerekiyor

Bence direk suçlayıcı tavırla konuşmayın. Belki düşündüğünüz gibi değildir yatay geçiş yapmıştır. Siz okuduğu üniversitede şu arkadaşım var tanıyor musun gibisinden ağız arayın. Sonra da geçen üniveristene bakarken başka üniversite çıktı ordan mı mezunsun diyebilirsin..

Bir arkadaşımın sevgilisi üniversite mezunu olmadığı halde trabzon katü den mezun olduğunu söylemişti. Kızda ordan mezun.
Kızın şüpheleri vardı ama trabzonu öyle bir anlatıyordu çocuk galiba doğru söylüyor diyordu.
Meğer orada askerlik yaptığı için okadar iyi biliyordu şehri. Gerçekte lise mezunu. Ayrılmıştı kız tabi.
Buda öyle olabilir mi. Yalan söylediği şehirde bir başka arkadaşı okumuş olabilir. Sınıf arkadaşı filan.ikisi aynı bölümü kazanmıştır farklı şehirlerde. Yada o şehirde askerlik filan yapmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…