Bir Yalana Aldanmış,İnanmışım...

Canim benim ya, senin yasadiklar benimkilerdende zor, benimki dayanamaz arardi..
Allah sabir versin, dogru karar ver pisman olma benim gibi..

Onsuz hayatina nasil yön vereceksin?
Kendini gelistirmeye bak. Egitim kariyer yonunden.
Beni simdilik bu biraz tatmin ediyo gibi.

Gercekten ayip etmis ama,
olmicaksa olmicak diye ara. Ama yok.

Sendeki masallah peygamber sabri gibi. Yerinde baskasi olsa coktaan telefon acip agzina geleni saymisti.
Sen bu hataya sakin dusme, bunu yapmadigin surece ilerdeki hayatinda sana yaptiklarinin pismanligini daha agir tasir icinde.
Pismanliklarla yasamayi sonuna kadarda hak ediyor.
ne demek bir kiz icin sevdigin erkegi babanin karsisina cikarmak, sonrada erkegin piyasadan yok olmasi.
Oldumu kaldimi? yasadigindan haberin varmi?

canım erkekler böyle. benimkide böyle hatta, bizde ayrıyız mesela şuan 5-10 gün sonra nefes alamıyorum dayanamıyorum diye msj atar.. seninkide aynı böyle bence. erkekler isterse 70 yaşına gelsin küçük bi çocuk gibiler akılları hiiç büyümüyor. istiyorlarki sürekli birileri onların peşinden koşsun sürekli kendilerini bulunmaz hint kumaşı gibi hissetsinler. ama mutlaka arayacaktır, hele işler bu kadar ilerlemiş demekki seni çok seviyor, bırak kendini dinlesin bi süre, ama ona b, msj at bence ben seni beklerim sen düşün fln diye, o muhtemelen evlilikten korktuğunun farkına varmıştır ;)

Onsuz hayatina nasil yön vereceksin?
Kendini gelistirmeye bak. Egitim kariyer yonunden.
Beni simdilik bu biraz tatmin ediyo gibi.

Gercekten ayip etmis ama,
olmicaksa olmicak diye ara. Ama yok.

Sendeki masallah peygamber sabri gibi. Yerinde baskasi olsa coktaan telefon acip agzina geleni saymisti.
Sen bu hataya sakin dusme, bunu yapmadigin surece ilerdeki hayatinda sana yaptiklarinin pismanligini daha agir tasir icinde.
Pismanliklarla yasamayi sonuna kadarda hak ediyor.
ne demek bir kiz icin sevdigin erkegi babanin karsisina cikarmak, sonrada erkegin piyasadan yok olmasi.
Oldumu kaldimi? yasadigindan haberin varmi?

Evet işte içimde bunların gelgitlerini yaşıyorum. Benimde aklıma zaman zaman tel açıp ağzıma geleni saymak geliyor ama sabrediyorum umarım mükafatını alabilirim Babamlara daha söyleyemedim onlar hala beyefendinin 20 gün sonra geleceğini zannediyorlar Öldüğünü zannetmiyorum öyle olsaydı duyardım Allah büyüktür bakalım neler yaşayacağım ama beklemek çok zor

canım erkekler böyle. benimkide böyle hatta, bizde ayrıyız mesela şuan 5-10 gün sonra nefes alamıyorum dayanamıyorum diye msj atar.. seninkide aynı böyle bence. erkekler isterse 70 yaşına gelsin küçük bi çocuk gibiler akılları hiiç büyümüyor. istiyorlarki sürekli birileri onların peşinden koşsun sürekli kendilerini bulunmaz hint kumaşı gibi hissetsinler. ama mutlaka arayacaktır, hele işler bu kadar ilerlemiş demekki seni çok seviyor, bırak kendini dinlesin bi süre, ama ona b, msj at bence ben seni beklerim sen düşün fln diye, o muhtemelen evlilikten korktuğunun farkına varmıştır ;)
Zannetmiyorum canım keşke dediğin gibi olsa ama malesef benimki uzun seneler yanlız yaşamaya alıştığı için evliliği yadırgadı sanırım

Son düzenleme:
Zannetmiyorum canım keşke dediğin gibi olsa ama malesef benimki uzun seneler yanlış yaşamaya alıştığı için evliliği yadırgadı sanırım

bence gene biraz zaman ver canım sonuçta çok ciddi bi adım evlilik erkeklerin kadınlardan çok daha fazla korktuğuda bi gerçek, zamana bırak, senin için hayırlı biriyle zaten olur, yok ilerde mutsuz olucaksan belkide böylesi en hayırlısıdır (ben hep böyle düşünürüm ayrı olduğumuzda ) ..

Gerçi zaman zaman aklıma bu saatten sonra arasa kaç yazar diyede geçiriyorum bugün bu dengesizliği yapan yarın ne yapar diyede aklıma geliyor Ama bana yapılanı sindiremiyorum İstemiyorsan kimse seni zorla getirmedi evimize işler o aşamaya gelmeden bitirseydin madem benim günahım neydi sadece ona güvenmek...

Uzun zamandir yanliz yasamaya alistigini dusunme, bu bir bahane.
Daha oncede demistim, sevmek herzaman yeterli olmuyor birde yurek gerek.
Belliki ikimizde yureksizlere cattik, benimki pes etmedi 3 defa gelip istedi,
yuzuklerde takildi ama yurek olmayinca devami yinede gelmiyor.
Seni kandirmasina izin verme, bunca zaman insan hicmi merak etmez,
vallahi ben bile merak ediyorum seni..

Neyse biz soyle dusunelim:
Düşün ki tüm bunların asıl sebebi... aslında bir gün, tam da vaktinde babanın ellerini açıp da göğe "Rabbim.. kızımı doğru yola ilet... Ona zararı dokunacak kötülerden uzak tut" demiş olma ihtimali...

Düşün ki... tüm bunların asıl sebebi... aslında annenin bir gün, tam da vaktinde ellerini açıp göğe "Rabbim.. kızımı öyleleriyle tanıştır ki.. mutluluğu kat kat artsın" demiş olma ihtimali...

Düşün ki.. tüm bunların asıl sebebi... Bir gün ayaklarını yerden kesecek kadar kuvvetle aşık olduğun doğru kişi sana geldiğinde, senin acı tatlı tüm tecrübelerinle, en olgun seviyeye gelmiş hazır bir kadın olman içindi...

Eğlenceyi tercih etmiş biri için atmış kalbini suçlama sakın.. Ve yaşadıklarından duyduğun üzüntünün, onu kaybettiğin için olduğuna inandırma kendini.. Aslında sen... geçen emeğine üzülüyorsun... Oysa ardına bak ve şöyle de "Ben elimden geleni yaptım... Olmadı.." Emeklerin de senin yanına kar kaldı... İnan hayat tecrübeleri için, yaşadığımız o anlarda acı da duysak.. şükretmemiz gerek... Hayatımızın ilerleyen dönemlerinde bize çok yardımı dokunuyor hepsinin...

bence gene biraz zaman ver canım sonuçta çok ciddi bi adım evlilik erkeklerin kadınlardan çok daha fazla korktuğuda bi gerçek, zamana bırak, senin için hayırlı biriyle zaten olur, yok ilerde mutsuz olucaksan belkide böylesi en hayırlısıdır (ben hep böyle düşünürüm ayrı olduğumuzda ) ..
Bütün zaman onun olsun çok kırıldım ben ona.Aramızda hiçbir tartışma geçmeden bana bu sıkıntıları yaşattı Yarın öbürgün nasıl hesabını verecek bilmiyorum.Bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum Allah bugünümüzü aratmasın inşallah.

sende çok haklısın, hep ilerisini düşünmek lazım, hep annemler falanda derler şimdi böyle yapıyorsa evlenince kimbilir neler yapar diye, ama kadın yüreği işte süt dökmüş kedi yavrusu sanıyoruz onları nolursa olsun affediyoruz dönünce..

Uzun zamandir yanliz yasamaya alistigini dusunme, bu bir bahane.
Daha oncede demistim, sevmek herzaman yeterli olmuyor birde yurek gerek.
Belliki ikimizde yureksizlere cattik, benimki pes etmedi 3 defa gelip istedi,
yuzuklerde takildi ama yurek olmayinca devami yinede gelmiyor.
Seni kandirmasina izin verme, bunca zaman insan hicmi merak etmez,
vallahi ben bile merak ediyorum seni..

Neyse biz soyle dusunelim:

Sağol canım ya bu yazdıkların çok doğru vede çok güzel Allah büyüktür bunuda yaşamamı istedi yapacak birşey yok Takdirini bekliyorum sessizce...

Düşün ki tüm bunların asıl sebebi... aslında bir gün, tam da vaktinde babanın ellerini açıp da göğe "Rabbim.. kızımı doğru yola ilet... Ona zararı dokunacak kötülerden uzak tut" demiş olma ihtimali...

Düşün ki... tüm bunların asıl sebebi... aslında annenin bir gün, tam da vaktinde ellerini açıp göğe "Rabbim.. kızımı öyleleriyle tanıştır ki.. mutluluğu kat kat artsın" demiş olma ihtimali...

Düşün ki.. tüm bunların asıl sebebi... Bir gün ayaklarını yerden kesecek kadar kuvvetle aşık olduğun doğru kişi sana geldiğinde, senin acı tatlı tüm tecrübelerinle, en olgun seviyeye gelmiş hazır bir kadın olman içindi...

Eğlenceyi tercih etmiş biri için atmış kalbini suçlama sakın.. Ve yaşadıklarından duyduğun üzüntünün, onu kaybettiğin için olduğuna inandırma kendini.. Aslında sen... geçen emeğine üzülüyorsun... Oysa ardına bak ve şöyle de "Ben elimden geleni yaptım... Olmadı.." Emeklerin de senin yanına kar kaldı... İnan hayat tecrübeleri için, yaşadığımız o anlarda acı da duysak.. şükretmemiz gerek... Hayatımızın ilerleyen dönemlerinde bize çok yardımı dokunuyor hepsinin...

yazdıklarını o kadar çok beğendimki sana anlatamam.. dimi ya belki ileride mutsuz olacağz, belki biyerlerde bizi çok daha mutlu edecek birileri vardır, kimbilir..

bugün öyle yoğun şeyler hissettimki Kaç günün acısı bugün boşaldı.Aslında çok özlemişim bugün iliklerime kadar bunu hissettim...

Back
X