- 18 Eylül 2016
- 13
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi busibusi34
Merhabalar yeni üye oldum bundan sonra da takip edeceğim sizleri. Benim sevdiğim birisi var, beni çok seviyor. Sevdiğim önlisans bitirip açıktan dört yıllığa tamamlamış, şu an kpss ye hazırlanıyor, ben de yüksek lisans yapıyorum. Benim annem babam devlette çalışıyor üni mezunu ikisi de, sevdiğimin babası ortaokul annesi ilkokul babasının kendi işi var. Bir de biz şehirliyiz 5-6 kuşaktır, onlar köyden göçmüşler. Annem zaten erkek arkadaş olayına karşı, bir de bu bahsettiğim konularda sevdiğim onun kriterlerine uymadığı için istemiyor. Atanmasına 1-1,5 sene var, askerliği de var, siz 2 sene adı konmadan orda burda gezcek misiniz izin vermem diyor. Ben öğrencyim ama asistanlık kadrosu bekliyorum az kaldı. Ben etrafta çok beğenilen biriyim, annem diyor ki o seni kaçırmamak için ne gerekiyorsa yapar. Ben onu seviyorum, onun sevgisinden de eminim. Bu sebepten 1 kere ayrılmayı denedim. 1 gün dayanamadım, o zaten harap oldu. Annem diyor ki seni bayramda köye götürecekler yapamazsın, çocukların olduğunda ders çalışın diyip kendinden örnek vereceksin o ezilecek seni ezmeye çalışacak, açık giyineceksin onun ailesi akrabaları ters ters bakacak yapamazsın diyor. Daha yaşın genç karşına ilk çıkana niye kapılıyosun diyor. Annemi karşıma almak istemiyorum ama o olmadan da yapamıyorum. Gizli görüşmeye çalıştım o da bana yakışmıyor hep biri görecek diyorum annemi kandırıyorum istemiyorum. Bana yol gösterin Allah rızası için.