Bir yanım boşanmak istiyor kafam karısık

meryemakca78

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
127
7
18
30
Merhaba 24 yaşındayım 3 yıllık evliyim 1,5 yaşında bi evladım var.
Şuan çalışmıyorum bir mesleğim yok.
Eşime eskisi gibi değilim olamıyorum eskiden kıskanırdım kıskanmıyorum eskiden küstümüzüde hemen gider gönlünü alır barısırdım şimdi içimden ona karşı birsey gelmiyor eşim ve ailes iyi insanlar arada ufak tefek seyler oluyor tabi eşim her konuda yardımcı ve destek sağolsun ama size nasıl tarif etsem içimde bir şeyler soğudu kalmadı artık dizilerdeki aşklara özenir oldum içimden ona karşı hiç bir şey gelmiyor o beni çok seviyor farkındayım elinden geleni yapıyor ama niye oeki daha ne istiyorsun diyeceksin ama içimde birşeyler Yok oldu size bunu nasıl tarif edebilirim bilmiyorum.. çok kararsız ve boşluktayım ablalarımdan be arkadaşlarımdan bi yardım bi yol istiyorum İnan'ın iyi değilim..

Şiddet, hakaret yoksa çocukta varsa bence boşanmayın... Aşk uzun süreli bir duygu değil zaten yerini dinginliğe monoton ev hayatına bırakıyor kimin aşkı ilk günki gibi taze kalmışki. Pişman olacağınız bi karar vermemenizi öneririm...

Şiddet, hakaret yoksa çocukta varsa bence boşanmayın... Aşk uzun süreli bir duygu değil zaten yerini dinginliğe monoton ev hayatına bırakıyor kimin aşkı ilk günki gibi taze kalmışki. Pişman olacağınız bi karar vermemenizi öneririm...
Hayır şiddet hakaret böyle seyler Yok evliliğimizde aksine eşim iyi biri bana fazlasıyla yardımcı oluyor ama içimde ona karşı bi aşk Yok ben böylemi yaşayacağım yani tüm evlilikler bu şekildemi oluyor sevgisiz

Hayır şiddet hakaret böyle seyler Yok evliliğimizde aksine eşim iyi biri bana fazlasıyla yardımcı oluyor ama içimde ona karşı bi aşk Yok ben böylemi yaşayacağım yani tüm evlilikler bu şekildemi oluyor sevgisiz
Valla bacım burda büyük bir aşkla tutkuylu bulutlarda uçarak evlenip bikaç ayda ağzı gözü dağılan o koca aşkın yerini tiksintiye bıraktığı onlarca konu okuyoruz... Şimdi boşansan zannediyormusunki eşinden daha iyisini aşkı bulacaksın ? Mesleğimde yok diyorsun 24 yaşında dul mesleği olmayan bi bayanı harcarlar aklını kullan bunu kendine ve çocuğuna yapma !!

Valla bacım burda büyük bir aşkla tutkuylu bulutlarda uçarak evlenip bikaç ayda ağzı gözü dağılan o koca aşkın yerini tiksintiye bıraktığı onlarca konu okuyoruz... Şimdi boşansan zannediyormusunki eşinden daha iyisini aşkı bulacaksın ? Mesleğimde yok diyorsun 24 yaşında dul mesleği olmayan bi bayanı harcarlar aklını kullan bunu kendine ve çocuğuna yapma !!
Zaten düşündüğüm sadece oğlum var iyi şartlarda şuanda bir çok çocuga göre ben onu bu şartlardan alı koymakta iştemiyorum

Bak o dizilerdeki aşkın o şekilde tutkulu yansıtılmasının sebebi daha fazla izlenmesi için... O dizilerde aşkı dibine kadar yaşayan oyuncular bile gerçek hayatta kaç kere evlenip boşanıyor onlarda bulamıyor aşkı... Yani dizilere bakma sen... Hayal ürünü, kurgudan ibaret... Çocuğun için bence boşanmayı aklından geçirme...

Dizilerdeki gibi evlilik yok ki ... Bir sure sonra monotonlaşıyor herseyde olduğu gibi evlilikte . Bu kiminle evlenirsen evlen böyle .
Ayrıca sen ağrısız basına Ağrı mı arıyorsun .
Piskolejik problemlerim var neden bunu istediğimde belli değil soğudum ondan eskisi gibi değilim üstelik oglum eşime inanılmaz bağlı onları ayırmakta istemiyorum

Arada çocuk var. Aldatma, dayak, şiddet, hakaret yok. Bana kalırsa bu şartlarda eski duygularım kalmadı diye veya tvdeki aşklar gibi değil diye boşanmak çocuğa haksızlıktan başka bir şey değil.

Bu icindeki sogukluktan kurtulmak icin ugras.Bak bende bosandim iyi erkek cok az cogunun mayasi bozuk.Senin bi de cocugun var daha cok zorlanirsin
İnkar Etsemde sanırım bu eski lise aşkı aklımı karıştırıyor o hayatımda değil suanda ama bu benim için çok pişmanlık onu evliyken hayatıma almak bunun pişmanlığını çok yaşıyorum kınadım basıma geldi

Back
X