selamlar olsun öncelikle içim içime sığmıyor çünkü aşığım hemde korkak bir aşığıyım..lise döneminde aynı mah.de oturduğumuz eski sevgilimle barıştım arada 4 sene geçti bi bağları hiç koparmamıştık taki en sonunda tekrar karşı karşıya gelene kadar o bağlar daha da sağlamlaştı evlilikten konuşuyoruz ve gerçekten ikimizde istiyoruz benim ailem lise dönemindede karşıydı halada karşı tekrardan görüştüğümü biliyorlar ama vermek istemiyorlar hem istanbulda o uzağa gitmemi istemiyorlar hemde bazı farklılıklar var gerçi ben konuştum benim için engel yok şuan ailem dışında onlarla tanışmak istiyor aileme söylemediğim şey kalmadı bakın ben hata yapıyorsamda bi tanışın sizde tanıyın birlikte sonuca bağlanalım ama çok ön yargılılar işte evine gelmem sende benim evime gelemessin annem o kadar değilde üvey babam ve teyzem sileriz seni redderiz diyorlar annem de diretiyor aslında oda benim ne kadar sevdiğimi onun iyi biri olduğunu biliyor ama kendi beyninde şartlandırmış kendini bana karşı hiç taviz vermiyor biraz da dolduruyorlar ailemi üzmekte istemiyorum bende üzülmek istemiyorum aileme nasıl bi tutum içinde olmalıyım gerçekten nasıl kabul ettricem gelicek ocakta ve ailemle konuşmak istiyor evimize gelmek istiyor anneme konuş dedim istemiyor konuşmak ayrıca istesede lafları ile üzeceğinden eminim hepsi birden üzerine yüklenicek iki arada derede kaldım herşey ailemin rızası ile olsun istiyorum bana nasıl davranmam gerektiği hakkında yerdımcı olurmusunuz??neler demeliyim çünkü ben iki tarafıda kırmak istemediğim için sağlıklı düşündüğümü sanmıyorum nasıl yapıcam bilmiyorum ama çok mutluyum ya aşk nelere kadir hem stres hem mutluluk bi çok duyguyu içimde barındırıyorum ve karmakarışığım.