bir yanim dön affet diyor :'(

Kendine bunu yapmak istesen de çocuğuna bu kötülüğü yapmamalısın
Böyle bir babanın elinde hiç bir zaman sağlıklı bir psikolojiye sahip olmayacak çocuğun, böyle bir babanın elinde büyüse izlerinden kurtulamayacağı şeyler yaşayacak ben bunu göruyorum.

haklisiniz benim hayatima benzer seyleri yasayip burda yorum yapn arkadaslardan daha iyi anladim bunu.bnm cocugumda blki.buyuyunce babasi gibi olackti evlenip karisini ezip dovecekti.yada daha baska kotu bir yol allah korusun.
hetgecen gun dahada iyi anliyorum nasil bir pislikle evlendigimi.gecen gun beni aradi ve bir bnkanin emanet kasasina dava sonuclanana kdr ihtiyaclarimi gidermem icin bir miktar para yatirdigini soyledi.ve o parayi cekip ona vermemi istedi bnden nedeni ise; bn sikayette bulundugum gun silahlari vardi evde onlari soylemistim polise birisinde ariza cikmis ayarlariyla oynanmis idari para cezasi vermisler oyuzden o parayi bnden alackmis.bana demiyorki ihtiyaclarini gider oglumun diye.
insan utanir ya

Bazen kadınları anlamıyorum. Günlerce yıllarca dayak yemiş olsun, onları değil de bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar yaşadığı güzel günleri düşünür. Bir kere böyle adamdan çocuk bile yapılmaz ki ayrılmak şöyle dursun... Bu tipler bir düzelelim deyince de hemen güvenilir oluyorlar onu anlamıyorum. Dönerseniz hayatınızı bile kaybedebilirsiniz.

Canım yaşadıkların gerçekten çok kötü şeyler.İnsan bir tane tokata dayanamazken sen nelere dayanmışsın.Yeri geliyor insanlar hakarete dayanamıyor.Kaç defa dayak,ıssız yerde bırakma,sürükleme... Bunlar dayanılası şeyler değil canım ya.Düzeldim dese de nedense pek inandırıcı gelmiyor bana.Yine tabi karar senin.Hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…