- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
biliyorum psikolojim bozulmusta olabilir.ama neden bu gel gitleri yasiyorum anlamiyorum.bukadar kotu sey yasadim ama arada kavgasiz gurultusuz zamnlar aklima geliyor.
Canım okurken gözlerim doldu çok üzüldüm senin adına.kendimi koydum yerine...ne kadar temiz kalpli,saf birisin ki sana bunları yapan adamı hala affetsem mi diye düşünüyorsun.kusura bakma da olmaz olsun o koca.gençliğine etme.ailende sahip çıkıyor neden katlanasın ki? bir insan nasıl bu kadar hayvanlaşabilir anlayamıyorum...ben senin yerinde olsam bırak affetmeyi ona zarar bile verebilirdim.yaptığını yanına bırakmazdım.madem sen bırakıp gitmeyi tercih etmişsin dönmemen hem senin hem çocuğun faydasınadır benm düşüncem.psikolojisi bozuk çocuk büyütmektense babasız bir çocuk olması çoook çok daha iyi.bir çocuğu en fazla etkileyen,travma yaşatan şeydir annesinin dayak yemesine şahit olmak veyahut babanın içip kendisini hırpalaması...çocuğun için dönmemelisin...
biliyorum psikolojim bozulmusta olabilir.ama neden bu gel gitleri yasiyorum anlamiyorum.bukadar kotu sey yasadim ama arada kavgasiz gurultusuz zamnlar aklima geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?