- Konu Sahibi ebrarrarba
-
Leyla kaç yaşındasın bilmiyorum
Ama hayat çok güzel değil mi
Neden değemeyen biri için heba ederken bi de üstüne dayak yiyesin çocuğunla beraber
Hazır dağ gibi ailen arkandayken ( Kimisinin ailesi böyle yapmıyor veya vefat etmiş oluyorlar )
Bırak yavrunu annene git çalış
Hem kafan dağılır hem bişeyler başarmak sana kendini daha iyi hissettirir
Sonra akşamları da gel annenin mis gibi yemeklerinden ye oğlunu sev
Allah'a şükret
Bu psikopattan kurtulduğun için
Sen kendi değerini bilmezsen, kimse bilmez
Bunu da unutma
gorucu usulu olmustu zatn nisan surecinde ypmadi boyle seylr gizledi.sonradan sevmistim taki bna kotu davranana kdr sonra yine sevdim affettim.ama en son bardagi tasirdi beni cok kotu dovdu cocugum cok korktu.ya sen git ya bn dedim o evi terketmedi ben ciktim evden ve aylardir ayriyiz.
ilk baslrda kararliydim gozumu nefret burumustu simdi nedense bi yumusama oldu ona karsi.oyuzden konu actim evden cikamiyorum fertlesecegim arkadasim yok cok bunaldim
26 yasim.annm calistigi icin calisamiyrm bnde clismk istiyorum.ama cocugumu birakamam kimseye daha kucuk cunku.
soyledikkeriniz cok mntikli ve guzel bi an dusunuyorum basarirmiyim basarabilirmiyim diyorum
öncelikle yaşadıklarınıza çok ama çok üzüldüm.allah sabır versin.ama şunu söylemeliyim ki ailenizin yanına giderek çok büyük bir cesaret göstermişsiniz sizi tebrik ederim.kendiniz ve çocuğunuz için en doğru karar bu bencede..içinizde bocalama yaşamanız çok normal ama bir kere bu adımı atmışsınız ve devamını getirin..bende o maddeleri okuyunca gözlerim doldu çok üzüldüm..sizde iyice düşünün ve göreceksiniz ki o maddelerden 1'ini bile hak etmiyorsunuz hele ki çocuğunuz asla..gerçekten düzelmez bir durum gibi görünüyor..zaten ne kadar istesenizde sizin içinde hiç bir şey eskisi gibi olmaz sanırım..hazır ailenizde arkada madem bu sürece girdiniz devamını getirmeye çalışın.o eve döndüğünüzde de bu sefer bütün kötü günler canlanacak gözünüzde bu sefer nasıl hareket edeceksiniz..bunları bence sizde biliyorsunuz ama ne olur acımayın..o kişi de çocuğunu çok seviyorsa hatasını anlar ve uzaktan da babalığını yapabilir bence ama siz geri atmayın..tekrar geçmiş olsun..umarım hayat bundan böle güzel sürprizler çıkarır önünüze ve aileniz çocuğunuzla beraber huzurlu bir yaşam sürersiniz..
Anladım
Zaten bu yaşadıklarından ve kimseye anlatamadığından sağlıklı düşünemiyosun
Şu an hiç bi yanın ona dönmeyi düşünemez
Ne düşünmelisin biliyo musun
Ben bu adamı nasıl perişan ederim, ne delil sunarım, nasıl tazminat açarım gibi şeyler düşünmen lazım
Gencecik bi kızın hayalleriyle oynadı, evlenir evlenmez dövdü ( Darp raporun vardır umarım )
Çocuk yapmayı bildi ama bakmayı bilmedi, onu da dövdü
Öyle elini kolunu sallaya sallaya gezememeli rahatça, bi de senden af mı diliyo gerzek
Senin çektiklerin kadar olamaz belki ama o da bedel ödemeli, bir kuruşa muhtaç olmalı
Yaşıtmışız Leyla, bende 26 yaşındayım
Olsun
Annen çalışıyo madem, sen evde dur hem çocuğuna bakarsın
Hem yemek yapıp annene de yardımcı olmuş olursun
Hem çalışıp hem ev işi yapmak ta zor oluyo
Sen annene , annenler size destek olur
Hem huzurlu yaşarsınız artık
Başarırsın, başaranlardan neyin eksik ?
evt darp raporum var esimde avukt tuttu.tazminat istiyorum tabi ama bazen bni ariyor okadar kndinden emin konusuyorki tum umutlarim tukeniyr
kendime guvenim yok.
Leyla ciddi misin ?
Ölmediysen tesadüfen olmuş,
Eşini sokaga atan adamdan ne koca olur ne baba?
Kafan karışık çünkü yaşadıklarını atlatamadan boşanma sürecinin travması gelmiş üzerine.
Boşanmak sana mucize gibi gelmeliydi.
Bu adam sana başka zamanlarda saray hayatı yaşatsa ne olur?
Karşında alkol sorunu ve şiddet sorunu iç içe geçmiş bir sosyopat duruyor.
Lütfen tedavi al.Devlet hastahanelerinde dahi psikolog ve psikiyatr var artık.
Geri adım atmaikeşke dayak yedigin her sefer için DARP RAPORUN olsaymış...
Maddi manevi tazminat davası da açardın.
Sakın babasız büyüyecek çocugum kanısına kapılıp gitme...
En hayırlısı sizxden ötede yaşaması...sakın...
Tabi tabi hakimler de siraya girmis alkolik dataykci adamlara veriyor cocugu cik bekler o.evt bazen o hissede kapiliyrm acikcasi yada bosansamda surekli hyatimda olcak diyorum ki zatn kndiside bosanirsan cocuk buyuyunce senden alicm diyor.hersey cok zor geliyr suan saglikli gerckten dusunemiyorum
Ya kusura bakma bacım.
Benim de seni dövesim geldi.
Tabi tabi hakimler de siraya girmis alkolik dataykci adamlara veriyor cocugu cik bekler o.
Kusura bakmayin ortadan daldim konuya ama siz dua edin olmemissiniz veya basiniza kotu isler gelmemis.icip icip sapitan alkolik bir insan tedavi almadan birakamaz kolay kolay. Tedavi goruyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?