Hani bazen haberlerde izliyoruz ya,karısını bilmem kaç yerinden bıçakladı diye.O zaman hep düşünmüşümdür,ya bu raddeye gelene kadar,bu kadınlar anlamıyor mu karşısındakinin psikopat eyilimlerini.
Şimdi burda senin ve seninkine benzer birkaç konuyu okuyunca,kadınların mazoşist olduğuna karar verdim.Erkek egemenliğini kabul etmişsiniz.Kendi vücutlarınızı boş bir çuval olarak görüyor ve eşlerinizin tekmeleme hakkına sahip olduğunu düşünüyorsunuz.Kırılma ama böyle.
Senin yazdığın ilk madde bile başlı başına boşanma sebebi.Günümüzde güpe gündüz kalabalığın içinde kadın kaçırıp tecavüz edip öldürülürken,ıssız bir yerde geç vakit tek başına Allah a şükür başına bir hal gelmeden canını kurtarman Allah ın lütfu bunu unutma.Tutturmuşsun iyi günlerimiz iyi günlerimiz.Bu kadar yapılan aşağılayıcı insanlık dışı hareketten sonra,bugünden sonra tövbe etse,sana yaşattıklarının izlerini silebilecek mi?Seni pamuklara sarsa,bir anlam ifade edecek mi?Gelin olduğun,ilk heyecanlı günlerinin güzelliğini dayakla taclandırdıktan sonra,annelik duygusunu yaşadığın o en anlamlı hamilelik dönemlerini eziyetle geçirdikten sonra senin önüne bugün dünyaları serse,o ilk heyecanları bir daha hissedebilecek misin?
Düzedim diye bir kelime yok.İnsan düzelir,karşındaki anlar.Söylemekle olmaz.Ve bu insan tedavi görmeden,sil baştan insanlığı öğrenmeden DÜ-ZEL-MEZ.Ailen izin vermiyor neden.Çünkü evlat acısı yaşamak istemiyorlar.Hani demişsin ya,babası da annesini dövmüş.Valla ben bunu kabul etmiyorum.Bugüne kadar adam olanların,insan olanların,düzgün evliliği olanların çocuklukları masallar ülkesinde geçmedi.
Aklını başına al.Haysiyetin,onurun,kadınlık duyguların,insanlığın,annelik sıfatın ezilmiş.Sen hala güzel günlermiz de vardı de.