• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yanim dön affet diyor :'(

Günaydın Leyla
Nasılsın ?
Şu an ki düşüncen ne ?

gunaydin tesekkur ederim.dun konu acmadan onceki dusuncelerimle suanki duduncelerim bir degil bunu biliyorum tabi burdaki yorumlarin sayesinde.
o dusuncelerden siyrildim gibi.birilerinin cikp dur sen napiyosun demesi gerekiyodu galiba.boslukta. kalip tekrar ayni dusuncelere saplanmk istemiyorum.bunuda basarabilmem lazim.
bu surec uzadikca tekrar ayni seyleri dusunmkten korkuyorum.evde butun gun oturuncada ister istemez gecmisi sorguluyorum.

bilmiyorum blkide bosanmk agir geliyodur bna suan yasadiklarim her nekadar kotu olsada.zaten normlde herseyi kafama cok takan biriyim.
yasadiklarimdan dolayi psikolojimin iyi olmadigini biliyorum sarsildim cok.
boşanmak şiddetten ve o yaşadıklarınızdan daha ağırsa boşanmayın zaten:ssz:

boşanmak şiddetten ve o yaşadıklarınızdan daha ağırsa boşanmayın zaten:ssz:

agir degil herseyinde daha iyi olacaginida biliyorum.yani yasadigim duygular normalmi yoksa sadece bnmi yasiyorum bisanma surecinde boyle olmasi normalmi.
gercekleri goruyorum ama bikacgundr bocalama yasiyodum suan gerckten dusuncelerim degisti

Siz neden bocalıyorsunuz anlamış değilim.
Şöyle yazdıklarınızı siz okuyun bakalım geri dönmeniz için bir sebep var mı?
Çocuğa vurmak!okuyunca kan beynime sıçradı.Arkadaşım sen bu adamdan kurtul ve ailene de çok dua et sana sahip çıkıyorlar.Elleri öpülesi insanlar.

bilmiyorum blkide bosanmk agir geliyodur bna suan yasadiklarim her nekadar kotu olsada.zaten normlde herseyi kafama cok takan biriyim.
yasadiklarimdan dolayi psikolojimin iyi olmadigini biliyorum sarsildim cok.

gunaydin tesekkur ederim.dun konu acmadan onceki dusuncelerimle suanki duduncelerim bir degil bunu biliyorum tabi burdaki yorumlarin sayesinde.
o dusuncelerden siyrildim gibi.birilerinin cikp dur sen napiyosun demesi gerekiyodu galiba.boslukta. kalip tekrar ayni dusuncelere saplanmk istemiyorum.bunuda basarabilmem lazim.
bu surec uzadikca tekrar ayni seyleri dusunmkten korkuyorum.evde butun gun oturuncada ister istemez gecmisi sorguluyorum.

agir degil herseyinde daha iyi olacaginida biliyorum.yani yasadigim duygular normalmi yoksa sadece bnmi yasiyorum bisanma surecinde boyle olmasi normalmi.
gercekleri goruyorum ama bikacgundr bocalama yasiyodum suan gerckten dusuncelerim degisti

Boşanmak elbette ağır.
Ancak sırf boşanmamak için o eve ve o piskopata dönülür mü.
Bile bile kendini yakar mı insan.
Ailen kesinlikle dönmeni istemiyorlarsa gerçekleri gördükleri içindir.
Daha bir ay önce içip kapıya dayanan bi adama dönmeyi düşünebilmen çok hatalı.
KAfanı topla,gerçekçi düşün.
Ailenin desteğini kaybetme bak ne güzel arkandalar.
Şanslısın bu konuda.
Daha gençsin,harcama kendini.
Kendinden de önemlisi o yavrucak.
Gerisini kendin bilirsin artık...

Hayır hayır hayır, lütfen geri dönme!! Adam değil bir canavar resmen!!!

Öldüresiye dövmek, ıssız yerlere bırakmak, hamile bir kadına işkence... Okurken kanım dondu. Kendini düşünmüyorsan bile bir evladın var, o çocuk böyle bir babayla ne kadar ağır psikolojik travmalarla büyür, hayat boyu acı çeker. Hani neredeyse seni ve çocuğunu ben sahipleneyim, yeter ki dönme diyesim geldi. Lütfen yapma...

Ailen bile pes demiş artık, kimbilir kaç defa affettin o adamı...

Böyle adamlardan çocuk yapmanızı zerre anlamadığım gibi, sen eğer aileni çiğneyip geri dönersen sende zerre akıl yok.

Çocuğunu düşün, annesinin dayak yiyişini göre göre mi büyüyecek? Kız ise çocuğun; ona ezik bir kadın rol modeli olacaksın. Kocadan dayak yemeyi kanıksayarak büyüyecek. Erkek ise çocuğun; karısına dayak atan zorba babasını rol model alacak ileride belki onun gibi olacak. Çocuğunun geleceğini düşünmüyorsan dön ne diyeyim...

Hayır hayır hayır, lütfen geri dönme!! Adam değil bir canavar resmen!!!

Öldüresiye dövmek, ıssız yerlere bırakmak, hamile bir kadına işkence... Okurken kanım dondu. Kendini düşünmüyorsan bile bir evladın var, o çocuk böyle bir babayla ne kadar ağır psikolojik travmalarla büyür, hayat boyu acı çeker. Hani neredeyse seni ve çocuğunu ben sahipleneyim, yeter ki dönme diyesim geldi. Lütfen yapma...

Vallahi ben de aynı duyguya kapıldım.
Sabahtan beri yorum üstüne yorum yapıyorum.
Öyle tüylerim ürperdi okuduklarımdan.
Boşan demiyorum, canınızı kurtarın diyorum Leylaya.
Bi de Leylacım bu kadar işkenceyi nasıl unutabiliceksin.
Çok feci şeyler yapmış eşin ya.
İnsan olan yapmaz öyle diyeyim kısaca..

Ailen bile pes demiş artık, kimbilir kaç defa affettin o adamı...

Böyle adamlardan çocuk yapmanızı zerre anlamadığım gibi, sen eğer aileni çiğneyip geri dönersen sende zerre akıl yok.

Çocuğunu düşün, annesinin dayak yiyişini göre göre mi büyüyecek? Kız ise çocuğun; ona ezik bir kadın rol modeli olacaksın. Kocadan dayak yemeyi kanıksayarak büyüyecek. Erkek ise çocuğun; karısına dayak atan zorba babasını rol model alacak ileride belki onun gibi olacak. Çocuğunun geleceğini düşünmüyorsan dön ne diyeyim...

neden çocuk yaptım cok yalvardı düzelicem dedi bende her zamnki gibi ona inandım.
çocuğum erkek.
eşimin babasıda içip içip eşini döven huzursuzluk çıkaran bir adammış.bunu bana kendi akrabaları anlattı.
ama eşim bunu kabul etmiyor ben babam gibi değilim diyor ama babasının yaptıklarını yapıyor.
herkese teşekkür ederim.bir kez daha yanılıp ona o yalan vaatlerine inananacaktım.ama gerçekleri gördüm.artık kararımı değiştirmemek üzere verdim.içimdeki o hayallere kapılan şeytana da dur dicem.

neden çocuk yaptım cok yalvardı düzelicem dedi bende her zamnki gibi ona inandım.
çocuğum erkek.
eşimin babasıda içip içip eşini döven huzursuzluk çıkaran bir adammış.bunu bana kendi akrabaları anlattı.
ama eşim bunu kabul etmiyor ben babam gibi değilim diyor ama babasının yaptıklarını yapıyor.
herkese teşekkür ederim.bir kez daha yanılıp ona o yalan vaatlerine inananacaktım.ama gerçekleri gördüm.artık kararımı değiştirmemek üzere verdim.içimdeki o hayallere kapılan şeytana da dur dicem.

Leylacım hayal kuracak pozisyonda değilsin.
HAyalini gelecekle ilgili kur.
Bir annesin, evladının sağlığını ve güvenliğini herşeyden önde tutmalısın.
Eşinle yaşadığınız bölük pörçük birkaç anıya saplanıp ta kalma.
Vallahi dert oldu şurada bana ve diğer arkadaşlara.
Sen kendini bir kere kurtarmış ailene sığınmışsın.
Ne diye aynı işkencelere koşa koşa dönmeyi düşünürsün ki.
Önüne bak.Kendine meşguliyet bul.
Olanları kabul et,kendini suçlama ve de dik dur.
Sana yapılanlar insanlık dışı muameledir bunu da unutma.
Düşüncelerinin netleşmesine sevindim gerçekten.

Sizin yaşadıklarınız çok ağır.Normal ve sağlıklı düşünemiyorsunuz...İnsanız zaaflarımız var...İnsan özler tabi evini,düzenini...Evlendikten sonra anne baba evine geri dönmek nasıl ağır gelir insana...Ama insan HUZURLU BİR YUVA varsa özler...SÜREKLİ DİKEN ÜSTÜNDE OLDUĞU BİR YUVAYI değil...Bana kalırsa çok normal böyle gel git yaşamanız...Eşiniz bir kez yapmış olsaydı bunları ve özürler dileyip düzeldim deseydi hadi belki inanırdık ama bir adam bir çok kez bunu tekrarlıyorsa,karısını sokak ortasında hamileyken bırakıp gidiyorsa,çocuğunu dahi düşünmüyorsa o insanın tek sözüne bile inanılmaz...DEĞİŞMEZ arkadaşım DEĞİŞMEZ...Bu andan sonra aklında sadece boşanmak olsun.Sadece o günü düşün.Açma telefonlarını.Konuşma kararlı ol...Allah yardımcın olsun inşallah...

Ayrıca eşin babasından gördüklerini yapıyormuş,çocuğunda erkek o da yarın bir gün eşine yapacak muhakkak...Sen şimdiden o kızın bile günahına girmiş oluyorsun...Saçma deme inanki çok doğru....

leyla sevindim kendine gelmene. Aklını başına al sen değersizmisin ne hakkı var onun seni dövmesine yada işkence etmesine hiçbişey senin ve cocuğunun sağlığından önemli değil iyi düşün oraya döndüğünde seni iyi şeyler baklemediğini de bil hem çocugunun da sana ihtiyacı var sana bişey olsun yani o pislik ya seni öldürse ki bu gidişle öldüreceğe benziyor o çocuğunda ortada mı kalsın yapma bunu kendinize

Hani bazen haberlerde izliyoruz ya,karısını bilmem kaç yerinden bıçakladı diye.O zaman hep düşünmüşümdür,ya bu raddeye gelene kadar,bu kadınlar anlamıyor mu karşısındakinin psikopat eyilimlerini.
Şimdi burda senin ve seninkine benzer birkaç konuyu okuyunca,kadınların mazoşist olduğuna karar verdim.Erkek egemenliğini kabul etmişsiniz.Kendi vücutlarınızı boş bir çuval olarak görüyor ve eşlerinizin tekmeleme hakkına sahip olduğunu düşünüyorsunuz.Kırılma ama böyle.
Senin yazdığın ilk madde bile başlı başına boşanma sebebi.Günümüzde güpe gündüz kalabalığın içinde kadın kaçırıp tecavüz edip öldürülürken,ıssız bir yerde geç vakit tek başına Allah a şükür başına bir hal gelmeden canını kurtarman Allah ın lütfu bunu unutma.Tutturmuşsun iyi günlerimiz iyi günlerimiz.Bu kadar yapılan aşağılayıcı insanlık dışı hareketten sonra,bugünden sonra tövbe etse,sana yaşattıklarının izlerini silebilecek mi?Seni pamuklara sarsa,bir anlam ifade edecek mi?Gelin olduğun,ilk heyecanlı günlerinin güzelliğini dayakla taclandırdıktan sonra,annelik duygusunu yaşadığın o en anlamlı hamilelik dönemlerini eziyetle geçirdikten sonra senin önüne bugün dünyaları serse,o ilk heyecanları bir daha hissedebilecek misin?

Düzedim diye bir kelime yok.İnsan düzelir,karşındaki anlar.Söylemekle olmaz.Ve bu insan tedavi görmeden,sil baştan insanlığı öğrenmeden DÜ-ZEL-MEZ.Ailen izin vermiyor neden.Çünkü evlat acısı yaşamak istemiyorlar.Hani demişsin ya,babası da annesini dövmüş.Valla ben bunu kabul etmiyorum.Bugüne kadar adam olanların,insan olanların,düzgün evliliği olanların çocuklukları masallar ülkesinde geçmedi.

Aklını başına al.Haysiyetin,onurun,kadınlık duyguların,insanlığın,annelik sıfatın ezilmiş.Sen hala güzel günlermiz de vardı de.

biliyorum psikolojim bozulmusta olabilir.ama neden bu gel gitleri yasiyorum anlamiyorum.bukadar kotu sey yasadim ama arada kavgasiz gurultusuz zamnlar aklima geliyor.[/QUOTE

Arkadaşım çok güzel maddelemişsin belli ki hafızan iyi
her şeyi unuttun, eşin düzeldi diyelim; çocuğuna vuran bir adama tekrar nasıl kocam diyeceksin ben en çok onu merak ediyorum. Evlilik, eş insanın güvendiği sığındığı limandır çocuğuna da kendine de yazık etme.

Öncelikle geçmiş olsun şiddet maduru kim olursa olsun düşmanım dahi olsa yanında olurum okuyanlar bilir benim yorumlarım serttir biraz hatta bi arkadaşın biraz kalbini kırmışım farkında olmadan sonra tatlıya bağlandı tabi neyse

ekonomik özgürlüğünüz varmı bilmiyorum ama bir an önce kendi ayaklarınızın üstünde durmanızı sağlayacak bir iş bulmanız size ilk tavsiyemdir
konuyu tam okumadım baştan sonra dayanamadım çünkü hemen yorum yazma isteği belirdi
Şu kıyamet bir an önce kopsa da kötülerin cehennemde nasıl yalvardığını görsek artık diyorum bazen :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Hani bazen haberlerde izliyoruz ya,karısını bilmem kaç yerinden bıçakladı diye.O zaman hep düşünmüşümdür,ya bu raddeye gelene kadar,bu kadınlar anlamıyor mu karşısındakinin psikopat eyilimlerini.
Şimdi burda senin ve seninkine benzer birkaç konuyu okuyunca,kadınların mazoşist olduğuna karar verdim.Erkek egemenliğini kabul etmişsiniz.Kendi vücutlarınızı boş bir çuval olarak görüyor ve eşlerinizin tekmeleme hakkına sahip olduğunu düşünüyorsunuz.Kırılma ama böyle.
Senin yazdığın ilk madde bile başlı başına boşanma sebebi.Günümüzde güpe gündüz kalabalığın içinde kadın kaçırıp tecavüz edip öldürülürken,ıssız bir yerde geç vakit tek başına Allah a şükür başına bir hal gelmeden canını kurtarman Allah ın lütfu bunu unutma.Tutturmuşsun iyi günlerimiz iyi günlerimiz.Bu kadar yapılan aşağılayıcı insanlık dışı hareketten sonra,bugünden sonra tövbe etse,sana yaşattıklarının izlerini silebilecek mi?Seni pamuklara sarsa,bir anlam ifade edecek mi?Gelin olduğun,ilk heyecanlı günlerinin güzelliğini dayakla taclandırdıktan sonra,annelik duygusunu yaşadığın o en anlamlı hamilelik dönemlerini eziyetle geçirdikten sonra senin önüne bugün dünyaları serse,o ilk heyecanları bir daha hissedebilecek misin?

Düzedim diye bir kelime yok.İnsan düzelir,karşındaki anlar.Söylemekle olmaz.Ve bu insan tedavi görmeden,sil baştan insanlığı öğrenmeden DÜ-ZEL-MEZ.Ailen izin vermiyor neden.Çünkü evlat acısı yaşamak istemiyorlar.Hani demişsin ya,babası da annesini dövmüş.Valla ben bunu kabul etmiyorum.Bugüne kadar adam olanların,insan olanların,düzgün evliliği olanların çocuklukları masallar ülkesinde geçmedi.

Aklını başına al.Haysiyetin,onurun,kadınlık duyguların,insanlığın,annelik sıfatın ezilmiş.Sen hala güzel günlermiz de vardı de.

yok kırılmıyorum tam aksine burda yazılanlardan sonra napıyorum ben dedim.çocuğum için yapmamalıyım dedim.

Öncelikle geçmiş olsun şiddet maduru kim olursa olsun düşmanım dahi olsa yanında olurum okuyanlar bilir benim yorumlarım serttir biraz hatta bi arkadaşın biraz kalbini kırmışım farkında olmadan sonra tatlıya bağlandı tabi neyse

ekonomik özgürlüğünüz varmı bilmiyorum ama bir an önce kendi ayaklarınızın üstünde durmanızı sağlayacak bir iş bulmanız size ilk tavsiyemdir
konuyu tam okumadım baştan sonra dayanamadım çünkü hemen yorum yazma isteği belirdi
Şu kıyamet bir an önce kopsa da kötülerin cehennemde nasıl yalvardığını görsek artık diyorum bazen :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
sagolun.ekonomik özgürlüğüm yok ne yazıkki çocuğum küçük olduğundan çalışamıyorum.bırakacak kimsemde yok.tamamen eve kapandım.sabahtan akşama kadar düşüncelerle beynimi yiyorum.
çok ah ettim aslında eşime ve ailesine.sabırsızım hemen cezalarını bulsunlar istiyorum.bi yandanda eşimin sölediklerine hla inanan bir yanım var.

İllaki herkes ektigini biçecek hiç birşey karşılıksız değil sana yapılanı yaradan görmedimi sanıyorsun vardır bi vakti zamanı ama mumkunse sana uzakken bulsun cezasını ne olur kendinizede cocugunuzada bu kötülügü yapmayın dönmeyin geri

Yaşadıkların çok agır.. Son 3 senede sana ne kadar acı çektirmişse de en yakınında o oldugu için şu an kendini yalnız hissediyosun.. Ama geçicek. Gerçekten geçiyor. En zor dönemindesin. Gittikçe azalıcak acıların. Şu davayı da atlat kurtul. Hazır çocugun da küçükken daha fazla görmesin babasının pisliklerini.. Ona bu acıları yaşatma sonra hep seni suçlar. Ya da babasına benzer bi piskopat olur çıkar. Çocugun büyüdüğünde gerçekten sana teşekkür edicek bu gösterdiğin cesaret için. Keşke her anne yapabilse.

Burda bi konuda okumuştum. Eşinin her türlüğü dayagına katlanan bir arkadaş yazmıştı. En sonunda 3 yaşındaki oglu kendisine vurdugunda ona anneye vurulur mu demişti de çocuk erkekler vurur demişti. O arkadaş o gn boşanma kararı almış. Baba çocuguna iyi örnek olamayacaksa hiç olmasın. babasız daha saglıklı büyür gerçekten.

Bazen diyorum çocukları annelerinden babalarından ayırıp ayrı onlara özel bi ülkede büyütseler bi başlarına. Yanlarında ebeveyn olmayı öğrenemeden çocuk sahibi olan insanlar olmadan büyüseler. gerçekten daha kişilikli yetişirler sanki. Bütün sorunlarımızın sebebi genelde anne babanın yetiştirme tarzından kaynaklanıyor. Keşke çocuk yapmak bu kadar kolay olmasa :)

Sen çocuguna acı yaşıtma lütfen. okurken şok oldum yaşadıklarını. o çocuk kim bilir nolur :(

Bu adamın affedilecek bi tarafını göremedim ben..
Asla ama asla böyle birşey yapmayın çocuğunuzada yazık olur..
Ki adam ilk baştan beri böyle psikopatlıklar ypmış keşke çocuk için biraz daha düşünseydiniz..
Çocuklar,adamı değiştirmez,yuva kurtarmaz..

Back
X