- Konu Sahibi beasuperstar
Önceki konunun adı neydi? Merak ettim. :)Konunun adını değiştirmek yeni mümkün oldu ya da ben yeni keşfettim. Bilemiyorum ama sonunda değiştirdim!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceki konunun adı neydi? Merak ettim. :)Konunun adını değiştirmek yeni mümkün oldu ya da ben yeni keşfettim. Bilemiyorum ama sonunda değiştirdim!!!
Topluca cevap vereyim tek tek vermektense, benim de dediğim gibi tereyağı olursa sıkıntı yok ama tereyağı evimizde çok tüketilen bir şey değil. Bu yüzden ben kahvaltılık yağları bir süreliğine askıya alıyorum.Çok mu konuştum bilmiyorum ama bir şey daha aklıma geldi. :)
http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=1758
Bu link işinize yarayacak diye umut ediyorum. Mutlaka bir göz atın.
Birkaç tane "Diyet Günlüğüm" var heraldeÖnceki konunun adı neydi? Merak ettim. :)
Topluca cevap vereyim tek tek vermektense, benim de dediğim gibi tereyağı olursa sıkıntı yok ama tereyağı evimizde çok tüketilen bir şey değil. Bu yüzden ben kahvaltılık yağları bir süreliğine askıya alıyorum.
Ve diyet listelerinde de olduğu gibi bunu bir taslak olarak görüyorum, 5 porsiyon ekmeği kimse yemez. Nasılsa diyet listesinde 200 gram et dendiğinde 200 gram yenmeyeceği gibi. Meyve her zaman iyidir elimdem geldiğinde tüketirim ama reçel süper sağlıksız bir şey değil bana kalırsa ve kahvaltının da vazgeçilmezidir.
Linkte de glisemik indeksten söz ediliyor, sanırım bunu öğrenerek kısmen iyi bir şey yapmış oldum. Ama anafikir genel olarak yağ![]()
Kendi gelirim olmadan evde ne varsa tüketmem gerekir, ailemden kendim için özel yemek isteyemem. Ben bunu bir yaşam tarzına çevirmeye çalışıyorum ve şekersiz vs. Canım istediğinde alıp bir şey yiyemeyeceksem bu yaşam standartı değil zorlama olur. Bence aynı koşullardan söz etmiyoruz.Evde ne varsa onu tüketmek ne kadar mantıklı yine de ben pek bilemiyorum. Yani yağ yok yağ yemeyeyim ama reçel var reçel yiyeyim öyle mi? Gerçekten ne kadar doğru bilemiyorum. Ayrıca dediginizin aksine şekere gerçekten hiç de ihtiyacımız yoktur. Ki nerede kaldı bugünkü reçellerin hangisi sağlıklı? Hepsi mısır şurubu!
Evet, çok haklısınız. Bazı ayrıntıları gözden kaçırdım. Özür diliyorum gerçekten.Kendi gelirim olmadan evde ne varsa tüketmem gerekir, ailemden kendim için özel yemek isteyemem. Ben bunu bir yaşam tarzına çevirmeye çalışıyorum ve şekersiz vs. Canım istediğinde alıp bir şey yiyemeyeceksem bu yaşam standartı değil zorlama olur. Bence aynı koşullardan söz etmiyoruz.
Bu sayfanın başlığını değiştirmeden önceki haliyle başlık ne idi? Onu sormuştum aslinda. :)Birkaç tane "Diyet Günlüğüm" var heraldeAma hepsinde yarım bıraktım, bu konuyu her koşulda devam ettireceğim.
Sorun yok sadece herkes elindekiyle en iyisini yapmalı.Evet, çok haklısınız. Bazı ayrıntıları gözden kaçırdım. Özür diliyorum gerçekten.
Çok çiğnemek en önemli nokta benim için. Çiğnemeye başlayacağım yakında umuyorumbaşarılar canım az az tadına vararak ve çok çiğneyerek yemek çok önemli.
Yukarıya alayım tekrar.Bazı sebeplerden dolayı spora başlayamadım, hoş hiçbir şey yapmadım yemek bile yemedim.
Herneyse, oldukça kilo verdiğimi görüyorum ama spora başladıkta sonra kilo almaya çalışacağım çünkü yazın başında ideal olan göğüslerim şuan küçüldü ve oldukça şekilsiz oldu. Armut vücudun azizliğine uğradım. Kalçalarımı incelttikten sonra kilo almaya başlayıp denge oturtmaya çalışacağım. Tabii yedikerimin yine kalçalara gitmesi olağan. Bu konuda tecrübesi ya da önerisi olan varsa gerçekten öğrenmek isterim. Asla kıvrımlı bir vücudu dümdüz model vücuduna değişmem...