Bir yaşıma daha girdim: Sisterzone.

Zaten dediğim gibi, onunla olan iletişimimi şimdiden düşürdüm. Ya erkek kıtlığından değil, duygular değişse bile birinden en başından emin olursun da karşındakine söylersin. Bilemiyorum.

Zaten dediğim gibi, onunla olan iletişimimi şimdiden düşürdüm. Ya erkek kıtlığından değil, duygular değişse bile birinden en başından emin olursun da karşındakine söylersin. Bilemiyorum.

Yok canım yalancı çıkarcı biri var karşında, koy kapının önüne. De ki sen bacınla dudaktan öpüşüyorsun ama bana ters böyle şeyler. Ya da deme dediğim gibi ara ‘canım babam(ya da yaşayan bir erkek birey) bilet almış akşam geliyor hemen eşyalarını alıp gitmen lazım yoksa seni öldürür’ de. Gitsin

Konuştum kendisiyle şimdi. Yalan söylemeye hiç gerek duymadan, hissettiklerimi olduğu gibi söyleyip kendisine derhâl
kalacak başka bir yer bulmasını söyledim.

Bazen uyum olmuyor. Mesela bir flortum vardi etkileniyorduk birbirimizden el ele tutuşurken vs ama ilk kez öptüğümde onu plastik gibi hissetmiştim. Yani etkileşim olmamişti hani normalde sicak gelmesi gerekirdi.
Kardeşim gibi de gormuyordum ustelik, cogunlukla telefondan gorustugunuz, nadiren yuz yuze geldiginiz adam neden kardeş görsün? Bence uyum olmadi sadece.

Haha aynen valla biz garibanlar dertlerle başbaşa kalcaz

Plastik gibi hissetmek? Az çok anlayabiliyorum ne demek istediğinizi. Sanırım ben de bahsettiğim şahıs için plastiktim. Şaka yapıyorum. Demek ki bir günden fazlasını geçirince insanlar ancak o zaman tanıyor birbirini.

Siz sisterzone mu ne onu bosverin.biz Türkler buna ten uyumu diyoruz yani herkesle olmuyo o uyum.misal benim üniversite de biri vardı .o öptüğünde yemin ederim kusacak gibi oluyordum.kendimde sorun olduğunu düşünmüştüm.herhalde böyle şeyleri sevmiyorum felan...meğersem değilmiş.esimle tanışınca anladim ama cocuguda bunu belli etmedim direkt ayrıldım

Yoo artik adam sevişmedi diye evden mi atiyorsunuz? Ben olsam başta konuştugumuz süre neyse ona uyardim.
Yok ya sorun o değil. Zaten kendisinden böyle bir talebim de olmadı, her şey doğal şekliyle gelişti ve bitti.
Ben onu suçlamadığımı en başından söylemiştim. Kendimi de kötü hissetmeme neden oldu onun söyledikleri. O yüzden gidip gitmeme tercihi kendisinin, bana bir zararı olmadı asla. Ama kalırsa kendimi daha kötü hissedeceğimi söyledim kendisine. Ne olacak bakalım, zaten yarın gidiyor.

Doğrudur, sorun genellikle bizde olmuyor zaten. Ya dediğiniz gibi, ten uyumu olmuyor, ya da karakterler uymuyor. Ama zaten doğru düzgün hoşlanan biri değilim, kendimi seçim dönemine kadar hatırlanmayan, o gün geldiğinde de kendisine sadece bir paket çay dağıtılan vatandaş gibi hissediyorum.
Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Böyle hissedecegini insan öpmeden önce bilemiyor.

Böyle hissedecegini insan öpmeden önce bilemiyor.
Ya ben de bunu düşünüyorum. Cinsel uyum öyle bir şey ki, bunun varlığını bile anlamak için illa yakın temas hâlinde olmak durumundayız. Tabii bu bir görüş olmakla birlikte, durum hiç dokunmadan da anlaşılmıyor.

Valla helal olsun yabancı arkadaşa. Türk olsa sisterzone misterzone dinlemezdi girerdi günahına. Biraz temas etmeyi denemiş ama elektrik alamamış sanırım hayatım. ileriye taşımayarak seni kullanmadan noktalamış konuyu. Bence üzülecek birşey yok.

Üzüldüğüm nokta, sadece benim elektrik almış olmam idi. Ama artık takmıyorum, çünkü ona sorduğum kadarıyla benlik bir durum yok.

Senden hoşlandım ama bacımsın bunu ilerletemem mi dedi yani çok trajikomik ya. Bre aptal öpüşüyorsan kız kardeş olarak görmüyorsun daha ne laga luga yapıyorsun.

Kusura bakma lütfen ama rus erkeklerinin en az %95' i tabiri caizse ayıdır, kadına asla değer vermezler ve çok menfaatçilerdir. Bu nedenden dolayı rus kadınlar ülkemize geldiklerinde kendilerine biraz saygı gösteren yurdum erkeklerinin peşinden ayrılmazlar. Bence at evinden onu.

Hadi ya Keşke evime boz ayı alsaymışım o vakit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…