Zaten dediğim gibi, onunla olan iletişimimi şimdiden düşürdüm. Ya erkek kıtlığından değil, duygular değişse bile birinden en başından emin olursun da karşındakine söylersin. Bilemiyorum.Kuzum bak, görüşme böyle bir ruh hastasıyla. Zaten psikolojimiz ülke olarak iyi değil bir de ruh hastasıyla daha da bozma. Kabul etmeyin yahu sanki erkek kıtlığı var yok sisterzone, yok ıssız adam yok fakbadi. Oyuncak olmayın. Öyle bir şey olamaz. Kızkardeşiyle dudaktan öpüşüyor muymuş? Kabul etmeyin şunları
Zaten dediğim gibi, onunla olan iletişimimi şimdiden düşürdüm. Ya erkek kıtlığından değil, duygular değişse bile birinden en başından emin olursun da karşındakine söylersin. Bilemiyorum.
Konuştum kendisiyle şimdi. Yalan söylemeye hiç gerek duymadan, hissettiklerimi olduğu gibi söyleyip kendisine derhâlYok canım yalancı çıkarcı biri var karşında, koy kapının önüne. De ki sen bacınla dudaktan öpüşüyorsun ama bana ters böyle şeyler. Ya da deme dediğim gibi ara ‘canım babam(ya da yaşayan bir erkek birey) bilet almış akşam geliyorhemen eşyalarını alıp gitmen lazım yoksa seni öldürür’ de. Gitsin
RusyaSenin brother zone hangi ülke vatandaşı?
Konuştum kendisiyle şimdi. Yalan söylemeye hiç gerek duymadan, hissettiklerimi olduğu gibi söyleyip kendisine derhâl
kalacak başka bir yer bulmasını söyledim.
Haha aynen valla biz garibanlar dertlerle başbaşa kalcazEşin baaa soğuk
Ayda bir birlikte olamıyoruz
Bebekten sonra bitti
Kıçını dönüp yatıyo
bdv konuları
GÖzünü sevdiğimin medeniyeti
Bu durama isim bulmuş
Yakın zamanda gidiyor seninki neyseki
Ya bu evli çiftlere ne olacak
Plastik gibi hissetmek?Bazen uyum olmuyor. Mesela bir flortum vardi etkileniyorduk birbirimizden el ele tutuşurken vs ama ilk kez öptüğümde onu plastik gibi hissetmiştim.Yani etkileşim olmamişti hani normalde sicak gelmesi gerekirdi.
Kardeşim gibi de gormuyordum ustelik, cogunlukla telefondan gorustugunuz, nadiren yuz yuze geldiginiz adam neden kardeş görsün? Bence uyum olmadi sadece.
Yok ya sorun o değil. Zaten kendisinden böyle bir talebim de olmadı, her şey doğal şekliyle gelişti ve bitti.Yoo artik adam sevişmedi diye evden mi atiyorsunuz?Ben olsam başta konuştugumuz süre neyse ona uyardim.
Doğrudur, sorun genellikle bizde olmuyor zaten. Ya dediğiniz gibi, ten uyumu olmuyor, ya da karakterler uymuyor. Ama zaten doğru düzgün hoşlanan biri değilim, kendimi seçim dönemine kadar hatırlanmayan, o gün geldiğinde de kendisine sadece bir paket çay dağıtılan vatandaş gibi hissediyorum.Siz sisterzone mu ne onu bosverin.biz Türkler buna ten uyumu diyoruzyani herkesle olmuyo o uyum.misal benim üniversite de biri vardı .o öptüğünde yemin ederim kusacak gibi oluyordum.kendimde sorun olduğunu düşünmüştüm.herhalde böyle şeyleri sevmiyorum felan...meğersem değilmiş.esimle tanışınca anladim ama cocuguda bunu belli etmedim direkt ayrıldım
Plastik gibi hissetmek?Az çok anlayabiliyorum ne demek istediğinizi. Sanırım ben de bahsettiğim şahıs için plastiktim. Şaka yapıyorum. Demek ki bir günden fazlasını geçirince insanlar ancak o zaman tanıyor birbirini.
Ya ben de bunu düşünüyorum. Cinsel uyum öyle bir şey ki, bunun varlığını bile anlamak için illa yakın temas hâlinde olmak durumundayız. Tabii bu bir görüş olmakla birlikte, durum hiç dokunmadan da anlaşılmıyor.Böyle hissedecegini insan öpmeden önce bilemiyor.
Üzüldüğüm nokta, sadece benim elektrik almış olmam idi. Ama artık takmıyorum, çünkü ona sorduğum kadarıyla benlik bir durum yok.Valla helal olsun yabancı arkadaşa. Türk olsa sisterzone misterzone dinlemezdi girerdi günahına.Biraz temas etmeyi denemiş ama elektrik alamamış sanırım hayatım. ileriye taşımayarak seni kullanmadan noktalamış konuyu. Bence üzülecek birşey yok.
Senden hoşlandım ama bacımsın bunu ilerletemem mi dediÖncelikle herkese günaydın,
Kısa bir süredir iletişim kurduğum biri var. Yüz yüze nadir de olsa görüşüyorduk, iletişimimiz çoğunlukla telefonla konuşma veya görüntülü aramayla devam ediyordu (çünkü kendisi farklı milletten ve farklı bir ülkede yaşıyordu). İki hafta önce Türkiye'ye geldi, burada yaşamak istermiş. Ev bulana kadar bende kalmak istedi, üç gecedir birlikteyiz (aynı yerdeyiz, yanlış anlaşılmasın). O günlerde de akşamları uzun süreli göz kontağı, el ele tutulmadan sonra fiziksel teması ilerlettik. Ama öpüşmede bıraktık. İşin tuhafı, ev ortamında ilk kez biriyle birlikte olmak istedim o an. Ondan da çoktan etkilenmiştim. Kendisi durdu, "biraz ara verip düşünmem gerekiyor" dedi. Ben yürüyüşe çıkıp eve tekrar geldiğimde benimle konuşmak istediğini söyledi. Konuştuğumuz süre içerisinde beni daha iyi tanımayı iple çektiğini, göz teması kurarken ve el ele tutuşurken benden etkilendiğini, lâkin sıra sekse geldiğinde bu etkilenmenin yanlış olduğunu, çünkü beni KARDEŞ gibi gördüğünü söyledi... Bunu da internette, özellikle İngilizce sitelerde araştırdığımda "sisterzone" diye bir kelimeyle karşılaştım. O alana düşmüşüm.
"Friendzone"da olsaydım, hiç olmazsa oradan çıkmak için şansım az da olsa vardı. Sonuçta sadece arkadaşı olarak kalırdım. Ama bu durum çok... çok farklı ve işin garibi, bu alana ilk kez düşmüyorum. Ama şimdi ismi var en azından.
Ona karşı sözel iletişimimi düşürdüm, evin tek ortak bölümü mutfak olduğu hâlde o varken oraya bile giremiyorum. Neyse ki cumartesi günü gidecek. Bundan sonra konuşur muyuz, onu da bilmiyorum. Kendisi bana durmadan nasıl hissettiğimi soruyor, "gerçekten merak mı ediyorsun, yoksa suçluluk dereceni mi ölçmeye çalışıyorsun?" dedim en son. Ki suçlu da değildi bence. Duygularımızı seçemiyoruz sonuçta.
Bu duruma defalarca düştüğüm hâlde sebebini bir türlü bulamıyorum, çünkü friendzone kadar durulmadı üzerinde. Bu durumu yaşayanınız, yaşamış ve atlatmış olanınız var mı? Hoşlandığımız kişi bizi neden kardeşi gibi görür? Şimdiden teşekkürler.
Boşver canım ben derim ki özgüvensiz görünme daha dik dur. Misafirliği bitince de görüşmezsin olur biter.Üzüldüğüm nokta, sadece benim elektrik almış olmam idi. Ama artık takmıyorum, çünkü ona sorduğum kadarıyla benlik bir durum yok.
Kusura bakma lütfen ama rus erkeklerinin en az %95' i tabiri caizse ayıdır, kadına asla değer vermezler ve çok menfaatçilerdir. Bu nedenden dolayı rus kadınlar ülkemize geldiklerinde kendilerine biraz saygı gösteren yurdum erkeklerinin peşinden ayrılmazlar. Bence at evinden onu.
Hadi yaKusura bakma lütfen ama rus erkeklerinin en az %95' i tabiri caizse ayıdır, kadına asla değer vermezler ve çok menfaatçilerdir. Bu nedenden dolayı rus kadınlar ülkemize geldiklerinde kendilerine biraz saygı gösteren yurdum erkeklerinin peşinden ayrılmazlar. Bence at evinden onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?