Yaa kıyamam, gitmiş bir şeyler seçmiş almış yine de

iyi tarafından bak,hepten hayalet gibi de gidebilirdi.
Aslında düşününce en iyisini yapmış , almış çantasını gitmiş işte. Diğer türlü gergin gergin veda falan, hiç gerek yok .
No more drama
Senin diğer kaldığın evlerde böyle bir durum yaşanmadi ,tabii ki vedalaştiniz. çünkü hiç bu şekilde bir konuşma geçmediğini düşünüyorum ev sahibi ile aranda. Belki sena da herhangi bir sebepten 'nazikce' istersen git deselerdi, en iyisinin böyle sessizce çıkmak olduğunu düşünürdün.
Amaaaaaan olan olmus.
Hem bu günlerde akın akın TR'ye geliyorlar,
Sana Rus mu yok

Zaten bunlardan uzun vadeli sevgili olmuyor, çünkü suratları yuvarlak,bir de Türkiye güneşinde kıpkırmızı oluyorlar,tüm yaz yanında domates gezdiriyorsun
Çok keyifli bir şey ya. Benim sosyal çevremin, WhatsApp mesajlarimin, mektuplarımin yarısından fazlası hep bu siteden arkadaşlardan oluşuyor. Beş yıldır kullanıyorum, evlenip eşiyle Türkiye'ye gelen falan da çok,aile gibi oluyorsun bir yerde.
Evinde tek kalan, çevresinden sıkılan, ufkunu genişletmek isteyen herkese tavsiye ediyorum,açsınlar kanepelerini:)
Yaaaa gelen insanlar temiz yüzlü,bir sürü referansı olan insanlar. Neden sapik,katil olsun ki? Ben Türkiye içinde bile kullanıyorum bazen (ama trdeysek sadece kadın tercih ediyorum) , gece pijemalari giyip saatlerce her şeyden konuşuyoruz,sabah binbesyuz çeşit kahvalti hazırlıyorlar

onların da hayatına renk geliyor yeni birileriyle tanışıp kendi seyehatleri için gaza geliyorlar . İnşallah ömür boyu kullanabilirim,çoluk çocuğum böyle bir kulturde büyür