Bir yaşıma daha girdim: Sisterzone.

Senin cantan miydi yoksa sana hediye mi almış?
Bence saçma değil ya, ben de böyle sepetlensem evsahibim gelmeden ayrilirdim (şükür o siteyle onca evde kaldım, hiç kimse tarafından sepetlenmedim)
sana hayranımm.ben kalsam sabaha dek gözüme uyku girmezdi acaba ne olacak acaba ev sahibi sapık mı katil mi diye :KK45:

açıkçası arkadaşıniz , gayet güzel üç gun geciriip daha sonra iletişimi koparabilirdi. Ben adınıza sevindim . size karşi dürüst olmuş .. Bir kaç gün evde sizinle ve en önemlisi duygularınızla oynamamis .. Bundan sonra umarım karşıniza sizi mutlu edecek bir partner çıkar ve yolunuza devam edersiniz .

Senin cantan miydi yoksa sana hediye mi almış?
Bence saçma değil ya, ben de böyle sepetlensem evsahibim gelmeden ayrilirdim (şükür o siteyle onca evde kaldım, hiç kimse tarafından sepetlenmedim)
Hediye almış.
Ama en azından yazabilirdi çıkmadan önce. Erken gideceğini söylemedi bana. Ki, o sepetleme kısmının altyapısını önceki mesajlarda yazmıştım. Daha sonra da bunu daha sakince konuşup belirttiği ayrılma tarihinde de isterse gidebileceğini söylemiştim. Fazladan kalma opsiyonu sunmuştum yani.
Ben kaldığım evlerde ev sahiplerim sabahın köründe evden çıkmadan önce uyanıp kapanış konuşmamı yaptım. Hak ettiğim muamele bu olmamalıydı.

açıkçası arkadaşıniz , gayet güzel üç gun geciriip daha sonra iletişimi koparabilirdi. Ben adınıza sevindim . size karşi dürüst olmuş .. Bir kaç gün evde sizinle ve en önemlisi duygularınızla oynamamis .. Bundan sonra umarım karşıniza sizi mutlu edecek bir partner çıkar ve yolunuza devam edersiniz .
''Arkadaş'' olabilmemiz seçeneğini bile sunmadığı için, arkadaşım olarak kabul etmiyorum kendisini.
Valla duygularımla daha fazla oynamadı. Ama arada her ne yaşanırsa yaşansın, çıkmadan önce haber verebilirdi. Ben bugün gideceğini zaten biliyordum, ne zaman çıkacağını söyleseydi erken vedalaşırdık.
Eski kakaokafa olsaydı, kendine daha fazla yüklenirdi. Şimdi onun sevemediğim özelliklerini bir kâğıda yazıyorum. Onunla geçirdiğim dört günde bu adamın aile ilişkilerinin iyi olmadığını ve kendisine en basitinden bir yemeği nasıl yaptığını sorduğumda kendisine ''annesinin evhamlı hâlini hatırlattığımı'' öğrendim. Bundan hareketle de, eğer bu adamla bir ilişkiye başlasaydım hangi soruyu nerede ne zaman soracağımı düşünmekten dokuz doğuracaktım. Çünkü kendisini umursadığımı gösteren sorular sordukça ''anne'' rolünü üstlenecektim bilinçsizce.

''Arkadaş'' olabilmemiz seçeneğini bile sunmadığı için, arkadaşım olarak kabul etmiyorum kendisini.
Valla duygularımla daha fazla oynamadı. Ama arada her ne yaşanırsa yaşansın, çıkmadan önce haber verebilirdi. Ben bugün gideceğini zaten biliyordum, ne zaman çıkacağını söyleseydi erken vedalaşırdık.
Eski kakaokafa olsaydı, kendine daha fazla yüklenirdi. Şimdi onun sevemediğim özelliklerini bir kâğıda yazıyorum. Onunla geçirdiğim dört günde bu adamın aile ilişkilerinin iyi olmadığını ve kendisine en basitinden bir yemeği nasıl yaptığını sorduğumda bana ''annesinin evhamlı hâlini hatırlattığımı'' öğrendim. Bundan hareketle de, eğer bu adamla bir ilişkiye başlasaydım hangi soruyu nerede ne zaman soracağımı düşünmekten dokuz doğuracaktım. Çünkü kendisini umursadığımı gösteren sorular sordukça ''anne'' rolünü üstlenecektim bilinçsizce.
Evden habersizce gittigini ben kacirmisim ... Evde sürekli yasanan olaydan sonra , nasıl hissettiğini soran kişi ile bu hareketi bagdastiramadim... İki seçenek var.. Ya yüzü tutmadı kaçar gibi gitti . yada tamamen olmadığı biri gibi göründü bir kaç gün.. Rus erkekleri ile ciddi bir kültür farkımız var. Adınıza sevindim .kafanıza takmayin . iyi ki aranızda farklı şeyler olmamış . hoş olsaydı da kendi zevkim derdiniz ama insan daha çok kırılabilir .. Ayrıca gerçekten ben çok iyi taninmayan kişilerle cinsel birlikteliği sağlık açısından doğru bulmuyorum . herşey olur . boşverin . tecrübe bunlar hayatımızda...

Evden habersizce gittigini ben kacirmisim ... Evde sürekli yasanan olaydan sonra , nasıl hissettiğini soran kişi ile bu hareketi bagdastiramadim... İki seçenek var.. Ya yüzü tutmadı kaçar gibi gitti . yada tamamen olmadığı biri gibi göründü bir kaç gün.. Rus erkekleri ile ciddi bir kültür farkımız var. Adınıza sevindim .kafanıza takmayin . iyi ki aranızda farklı şeyler olmamış . hoş olsaydı da kendi zevkim derdiniz ama insan daha çok kırılabilir .. Ayrıca gerçekten ben çok iyi taninmayan kişilerle cinsel birlikteliği sağlık açısından doğru bulmuyorum . herşey olur . boşverin . tecrübe bunlar hayatımızda...
Kararttığım cümlelerinize hak veriyorum. Evet insan böyle bir deneyim yaşasa daha çok kırılıyor, hem de bunun sağlık boyutunu maalesef ihmal edebiliyoruz.
Ben de daha fazlası olmadığı için seviniyorum, yoksa insan güçlü görünen yapısına rağmen kırılıyor. İyi dileklerinize çok teşekkür ederim bu arada. Dilerim hayatımız boyunca hepimiz hak ettiğimiz insanlarla karşılaşırız...

Hediye almış.
Ama en azından yazabilirdi çıkmadan önce. Erken gideceğini söylemedi bana. Ki, o sepetleme kısmının altyapısını önceki mesajlarda yazmıştım. Daha sonra da bunu daha sakince konuşup belirttiği ayrılma tarihinde de isterse gidebileceğini söylemiştim. Fazladan kalma opsiyonu sunmuştum yani.
Ben kaldığım evlerde ev sahiplerim sabahın köründe evden çıkmadan önce uyanıp kapanış konuşmamı yaptım. Hak ettiğim muamele bu olmamalıydı.
Yaa kıyamam, gitmiş bir şeyler seçmiş almış yine de 😅 iyi tarafından bak,hepten hayalet gibi de gidebilirdi.
Aslında düşününce en iyisini yapmış , almış çantasını gitmiş işte. Diğer türlü gergin gergin veda falan, hiç gerek yok . No more drama
Senin diğer kaldığın evlerde böyle bir durum yaşanmadi ,tabii ki vedalaştiniz. çünkü hiç bu şekilde bir konuşma geçmediğini düşünüyorum ev sahibi ile aranda. Belki sena da herhangi bir sebepten 'nazikce' istersen git deselerdi, en iyisinin böyle sessizce çıkmak olduğunu düşünürdün.
Amaaaaaan olan olmus.
Hem bu günlerde akın akın TR'ye geliyorlar,
Sana Rus mu yok 😂
Zaten bunlardan uzun vadeli sevgili olmuyor, çünkü suratları yuvarlak,bir de Türkiye güneşinde kıpkırmızı oluyorlar,tüm yaz yanında domates gezdiriyorsun 🍅
++++
Ben de gercekten anlayamiyorum, insanlar nasil 7 kat yabanci biriyle ayni cati altinda kalabiliyor :KK51:
Çok keyifli bir şey ya. Benim sosyal çevremin, WhatsApp mesajlarimin, mektuplarımin yarısından fazlası hep bu siteden arkadaşlardan oluşuyor. Beş yıldır kullanıyorum, evlenip eşiyle Türkiye'ye gelen falan da çok,aile gibi oluyorsun bir yerde.
Evinde tek kalan, çevresinden sıkılan, ufkunu genişletmek isteyen herkese tavsiye ediyorum,açsınlar kanepelerini:)
sana hayranımm.ben kalsam sabaha dek gözüme uyku girmezdi acaba ne olacak acaba ev sahibi sapık mı katil mi diye :KK45:
Yaaaa gelen insanlar temiz yüzlü,bir sürü referansı olan insanlar. Neden sapik,katil olsun ki? Ben Türkiye içinde bile kullanıyorum bazen (ama trdeysek sadece kadın tercih ediyorum) , gece pijemalari giyip saatlerce her şeyden konuşuyoruz,sabah binbesyuz çeşit kahvalti hazırlıyorlar🤩 onların da hayatına renk geliyor yeni birileriyle tanışıp kendi seyehatleri için gaza geliyorlar . İnşallah ömür boyu kullanabilirim,çoluk çocuğum böyle bir kulturde büyür

Yaa kıyamam, gitmiş bir şeyler seçmiş almış yine de 😅 iyi tarafından bak,hepten hayalet gibi de gidebilirdi.
Aslında düşününce en iyisini yapmış , almış çantasını gitmiş işte. Diğer türlü gergin gergin veda falan, hiç gerek yok . No more drama
Senin diğer kaldığın evlerde böyle bir durum yaşanmadi ,tabii ki vedalaştiniz. çünkü hiç bu şekilde bir konuşma geçmediğini düşünüyorum ev sahibi ile aranda. Belki sena da herhangi bir sebepten 'nazikce' istersen git deselerdi, en iyisinin böyle sessizce çıkmak olduğunu düşünürdün.
Amaaaaaan olan olmus.
Sana Rus mu yok 😂
Zaten bunlardan uzun vadeli sevgili olmuyor, çünkü suratları yuvarlak,bir de Türkiye güneşinde kıpkırmızı oluyorlar,tüm yaz yanında domates gezdiriyorsun 🍅

Çok keyifli bir şey ya. Benim sosyal çevremin, WhatsApp mesajlarimin, mektuplarımin yarısından fazlası hep bu siteden arkadaşlardan oluşuyor. Beş yıldır kullanıyorum, evlenip eşiyle Türkiye'ye gelen falan da çok,aile gibi oluyorsun bir yerde.
Evinde tek kalan, çevresinden sıkılan, ufkunu genişletmek isteyen herkese tavsiye ediyorum,açsınlar kanepelerini:)

Yaaaa gelen insanlar temiz yüzlü,bir sürü referansı olan insanlar. Neden sapik,katil olsun ki? Ben Türkiye içinde bile kullanıyorum bazen (ama trdeysek sadece kadın tercih ediyorum) , gece pijemalari giyip saatlerce her şeyden konuşuyoruz,sabah binbesyuz çeşit kahvalti hazırlıyorlar🤩 onların da hayatına renk geliyor yeni birileriyle tanışıp kendi seyehatleri için gaza geliyorlar . İnşallah ömür boyu kullanabilirim,çoluk çocuğum böyle bir kulturde büyür
Yaa çok güzel yazmışsınız her detayı. Teşekkür ederim gerçekten.
Yani çantayı her şeye rağmen düşünmüş olması bence güzeldi. Bilekliğini de banyo kapısının arkasında unutmuş, saklayacağım artık. :) Neyin dramını yapacağım, olması gerekeni söyledim sadece. Ha ben fazla gözü kara biriyim, benim ev sahibim ile aramda benzer olay ve akabinde benzer bir konuşma geçse bile o esnada "tamam madem rahatsızlık veriyorum, ben önceden belirlediğimiz günde şu saatte gideceğim, haberin olsun" derim. Sessizce gitmek, şahsen bana evini ayırdığı için ev sahibine saygısızlık gibi geliyor. Farklılıklar mevcut bu noktada, neyse.
Ya Ruslarla aramızda ciddi bir kültür ve karakter farkı var, birden fazla Rus tanıdım, birçoğu gerçekten değişik. Almanlarla bile iyi anlaştığımı düşünüyorum, lâkin onlarla da ortak paydayı yakalayamıyorum. 😂 Amaan bu gidişle evimi ziyarete geçici bir süre kapatacağım zaten. Nadasa girsin biraz. :KK70:

Yaa çok güzel yazmışsınız her detayı. Teşekkür ederim gerçekten.
Yani çantayı her şeye rağmen düşünmüş olması bence güzeldi. Bilekliğini de banyo kapısının arkasında unutmuş, saklayacağım artık. :) Neyin dramını yapacağım, olması gerekeni söyledim sadece. Ha ben fazla gözü kara biriyim, benim ev sahibim ile aramda benzer olay ve akabinde benzer bir konuşma geçse bile o esnada "tamam madem rahatsızlık veriyorum, ben önceden belirlediğimiz günde şu saatte gideceğim, haberin olsun" derim. Sessizce gitmek, şahsen bana evini ayırdığı için ev sahibine saygısızlık gibi geliyor. Farklılıklar mevcut bu noktada, neyse.
Ya Ruslarla aramızda ciddi bir kültür ve karakter farkı var, birden fazla Rus tanıdım, birçoğu gerçekten değişik. Almanlarla bile iyi anlaştığımı düşünüyorum, lâkin onlarla da ortak paydayı yakalayamıyorum. 😂 Amaan bu gidişle evimi ziyarete geçici bir süre kapatacağım zaten. Nadasa girsin biraz. :KK70:
Boş odanı güzelce dekore edip Airbnb de açabilirsin 😂😂en azından para kazanırsın, paylaşımlı evlerde ,yuzune az cok bakılan bir oda 250 lira falan İstanbul'da .
Bence bunu da bir düşün:)))
Boşver,bu da böyle bir deneyim oldu işte. En azından başlamadan bitti ,maddi manevi somurulmedin.

Öncelikle herkese günaydın,

Kısa bir süredir iletişim kurduğum biri var. Yüz yüze nadir de olsa görüşüyorduk, iletişimimiz çoğunlukla telefonla konuşma veya görüntülü aramayla devam ediyordu (çünkü kendisi farklı milletten ve farklı bir ülkede yaşıyordu). İki hafta önce Türkiye'ye geldi, burada yaşamak istermiş. Ev bulana kadar bende kalmak istedi, üç gecedir birlikteyiz (aynı yerdeyiz, yanlış anlaşılmasın :KK70:). O günlerde de akşamları uzun süreli göz kontağı, el ele tutulmadan sonra fiziksel teması ilerlettik. Ama öpüşmede bıraktık. İşin tuhafı, ev ortamında ilk kez biriyle birlikte olmak istedim o an. Ondan da çoktan etkilenmiştim. Kendisi durdu, "biraz ara verip düşünmem gerekiyor" dedi. Ben yürüyüşe çıkıp eve tekrar geldiğimde benimle konuşmak istediğini söyledi. Konuştuğumuz süre içerisinde beni daha iyi tanımayı iple çektiğini, göz teması kurarken ve el ele tutuşurken benden etkilendiğini, lâkin sıra sekse geldiğinde bu etkilenmenin yanlış olduğunu, çünkü beni KARDEŞ gibi gördüğünü söyledi... Bunu da internette, özellikle İngilizce sitelerde araştırdığımda "sisterzone" diye bir kelimeyle karşılaştım. O alana düşmüşüm.
"Friendzone"da olsaydım, hiç olmazsa oradan çıkmak için şansım az da olsa vardı. Sonuçta sadece arkadaşı olarak kalırdım. Ama bu durum çok... çok farklı ve işin garibi, bu alana ilk kez düşmüyorum. Ama şimdi ismi var en azından.
Ona karşı sözel iletişimimi düşürdüm, evin tek ortak bölümü mutfak olduğu hâlde o varken oraya bile giremiyorum. Neyse ki cumartesi günü gidecek. Bundan sonra konuşur muyuz, onu da bilmiyorum. Kendisi bana durmadan nasıl hissettiğimi soruyor, "gerçekten merak mı ediyorsun, yoksa suçluluk dereceni mi ölçmeye çalışıyorsun?" dedim en son. Ki suçlu da değildi bence. Duygularımızı seçemiyoruz sonuçta.
Bu duruma defalarca düştüğüm hâlde sebebini bir türlü bulamıyorum, çünkü friendzone kadar durulmadı üzerinde. Bu durumu yaşayanınız, yaşamış ve atlatmış olanınız var mı? Hoşlandığımız kişi bizi neden kardeşi gibi görür? Şimdiden teşekkürler.
Bu nasil sisterzone 😂😂 öpüştünüz sonra dünya ahiret bacimsin demeyemi getirdi 😂

İlk cümlenizde haklı olabilirsiniz, ama ikinci cümlenizde kesinlikle haklısınız. :KK70: Bizim erkekler ortası delik ağaç bulsa... neyse. Dün çok yakın olduğum iki erkek arkadaşıma sordum bu durumu, ikisinden de ''cinsel çekim oluşmamış ve kötü öpüşmüş olabilirsin'' yorumlarını aldım. Sonuçta iki yıldır kimsenin elini bile tutamadım, bir de öpeceğim tanıştığım herkesi.
Misafirim zamanında gitmiş. ''Gitmiş'' diyorum, çünkü ben spor kursuna gitmiştim sabah ve eve geldiğimde anladım. Gitmeden evvel kaldığı odanın kapısını tıklattım, ses yoktu. Evden çıktıktan sonra mesaj attım, dönmedi. Aradım, cevap vermedi. Eve gittiğimde yatağımın üstünde kadife bir çanta ve etiketinin beyaz tarafında ''hoşçakal'' notunu gördüm. Kendisine yine mesaj attım, gördüğü halde yine cevap vermedi. Giderken haber verseydi, en azından yüz yüze vedalaşırdık. Zaten ona olan bütün negatif duygularımı rafa kaldırmıştım. Ama bu olmadı. Neyse artık.
Ayının tekiymiş ya, 4 günlük allahın rusu için üzülmeye asla değmez. Bunların saçmalıkları yüzünden Rus hatunları bizim keko erkeklere bayılıyor.

Amaaaaaan olan olmus.
Sana Rus mu yok 😂

Bende insanlari sapik katil gorme huyu pek yoktu cekinmeden gorusuyordum, tanisiyordum, gidiyordum yanlarina hatta bir forumda yaziyordum bilgi paylasiyordum ve avatarda kendi fotom vardi. Kizin biri bana satasip "sen ne anlarsin o konudan süslü" vs demişti sonra fake olduğumu soylemişti baya tartismistik. 😂

Kiz buluşmak isteyip adres vermişti yani adres derken meydan da biyer ama cikip gorusmeye gitmiştim. Gittigim kişi gercekten kiz olmaya da bilirdi yuzunu bile gormemistim ya da beni dövebilirdi. 😂 Ama kizla acayip iyi arkadas olmustuk o gunden sonra.
Ama eşim "sapik, katil" paranoyakcisi onun yuzunden ben de ona benzedim giderek 🙄🙄

Bende insanlari sapik katil gorme huyu pek yoktu cekinmeden gorusuyordum, tanisiyordum, gidiyordum yanlarina hatta bir forumda yaziyordum bilgi paylasiyordum ve avatarda kendi fotom vardi. Kizin biri bana satasip "sen ne anlarsin o konudan süslü" vs demişti sonra fake olduğumu soylemişti baya tartismistik. 😂

Kiz buluşmak isteyip adres vermişti yani adres derken meydan da biyer ama cikip gorusmeye gitmiştim. Gittigim kişi gercekten kiz olmaya da bilirdi ya da beni dövebilirdi. 😂 Ama kizla acayip iyi arkadas olmustuk o gunden sonra.
Ama eşim "sapik, katil" paranoyakcisi onun yuzunden ben de ona benzedim giderek 🙄🙄
Nasıl yani, internetteki 'adres ver lan' kavgasıni çok duydum da o adrese gidildiğini hele kanka çıkıldığını ilk defa görüyorum 😂😂

Nasıl yani, internetteki 'adres ver lan' kavgasıni çok duydum da o adrese gidildiğini hele kanka çıkıldığını ilk defa görüyorum 😂😂

Ben de ilk defa yaptim. Ya tartistik derken oyle buradaki gibi kufur kiyamet bir ortam oluşmadi elbette ama gerildik yani bir tartisma oldu (fotografin bana ait olmadigini ve sahte oldugumu soyluyordu). Neyin kafasiyla gittim bilmem ama karsimdaki gercekten kizdi ve bulustugumuzda sanki tartisan biz degilmisiz gibi bi de gezmistik. 😂 Bu cok diger tanişmalara gore cok ilgincti. 😬

Son düzenleme:
Opusmenizi begenmemis. Bunu direkt soyleyemedigi icin boyle diyor. Bazi erkekler icin ilk opusme cok onemli. Cok buyuleyici falan olsun istiyorlar. Eger hayal ettikleri gibi guzel degilse olmuyor o is.

Kiz buluşmak isteyip adres vermişti yani adres derken meydan da biyer ama cikip gorusmeye gitmiştim. Gittigim kişi gercekten kiz olmaya da bilirdi yuzunu bile gormemistim ya da beni dövebilirdi. 😂 Ama kizla acayip iyi arkadas olmustuk o gunden sonra.

Çocukken bir gün 3. sayfada bir haber okumuştum 2 adam internet chat sitesinde tanışmış (mırc, icq vardı o zaman) küfürleşmişler. Sonra buluşmak için randevulaşıp orda da küfürleşip kavga etmişler:olamaz:Bunu okudğumda çok çok gülmüştüm insan kavga için buluşur mu:olamaz:

Back
X