Sen bilirsin artık orasınıHadi yaKeşke evime boz ayı alsaymışım o vakit.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bilirsin artık orasınıHadi yaKeşke evime boz ayı alsaymışım o vakit.
Orası öyle.Sen bilirsin artık orasını![]()
Harikasın güçlü KadınKonuştum kendisiyle şimdi. Yalan söylemeye hiç gerek duymadan, hissettiklerimi olduğu gibi söyleyip kendisine derhâl
kalacak başka bir yer bulmasını söyledim.
Canım meseleyi doğru analiz edelim. Gelmiş buraya sende kalabilir miyim demiş, 2 koklaşmış sonra diğer seçenekleri denemek için dünya ahiret bacımsın demiş. Sen evinde kaldırır mısın böyle adamıYoo artik adam sevişmedi diye evden mi atiyorsunuz?Ben olsam başta konuştugumuz süre neyse ona uyardim.
![]()
Canım meseleyi doğru analiz edelim. Gelmiş buraya sende kalabilir miyim demiş, 2 koklaşmış sonra diğer seçenekleri denemek için dünya ahiret bacımsın demiş. Sen evinde kaldırır mısın böyle adamı
Sexless innkeeper +1İnternette sizi Türkiye’ye gidince orda kalırım düşüncesiyle bulmuş, bunu açıkça aöyleyemeyeceği için de hoşlaşma varmış gibi davranmış. Zone falan hikaye. Gay ise zaten bu işe girişmezdi ,öpüşmeye dokunmaya falan yanaşmazdı. Gerçekten öyleyse bile yine size bunu açıklamamış, çıkmış ülkemize gelmiş.Oyuna gelmişsiniz geçmiş olsun
Tam olarak dediğiniz gibi gelişti. Bende kalmak istediğini söylemeden önce ortak ilgi alanlarımızdan, hayatımızdan vs. konuşurduk. Bu şekilde ortak dilde anlaşıyorduk, en azından ben öyle sanıyordum. Tabii arkadaşlık da gelişir bundan, illa sevgililik olacak değil. Zaten en başından beni kullanmak gibi bir niyeti olsaydı, dürüstçe istemediğini söyledikten sonra kendisini suçlu hissetmez, sık sık "ne hissediyorsun?" sorusuyla başımın etini yemezdi. Bunu dün gün boyu davranışlarında ve bakışlarında gördüm.İyi de adam sevişmek veya sevgili olmak için gelmemiş ki oraya. Zaten bunun oncesinde sadece arkadaşlarmiş ve kalacak yer ihtiyacindan dolayi konu sahibinden yardim istemiş, konu sahibi de kabul etmiş.
Evimize kabul ettigimiz arkadaşlarimizla veya yardimci oldugumuz cinsellik yaşamak zorunda miyiz?Yasamiyorlar diye evden mi atmaliyiz sonrasinda.
Adamin tek derdi koklaşıp diger secenekleri denemek olsaydi konu sahibiyle ilişki yaşar sonra vakti geldigine çekip gider yine diger secenekleri degerlendirirdi. Karsilikli isteyerek ilişki yasandi diye evlenmek zorunda veya sevgili olmak zorunda olmayacakti. Gitmek istediginde giderken hesap vermek zorunda olmayacakti. Adam gelirken bir şey vadetmemiş ki.
Karsilikli bir anlik etkileşim olmuş ama yanlis alarmmis alti ustu. Birlikte yaşiyor olsalar evi ayirmak doğru olan elbette ama adam zaten gidecek biri.
Tam olarak dediğiniz gibi gelişti. Bende kalmak istediğini söylemeden önce ortak ilgi alanlarımızdan, hayatımızdan vs. konuşurduk. Bu şekilde ortak dilde anlaşıyorduk, en azından ben öyle sanıyordum. Tabii arkadaşlık da gelişir bundan, illa sevgililik olacak değil. Zaten en başından beni kullanmak gibi bir niyeti olsaydı, dürüstçe istemediğini söyledikten sonra kendisini suçlu hissetmez, sık sık "ne hissediyorsun?" sorusuyla başımın etini yemezdi. Bunu dün gün boyu davranışlarında ve bakışlarında gördüm.
Ben de üzüldüm. "Yanlış bir şey mi yaptım? Kendimi o ana kaptırmasa mıydım?" diye çok düşündüm, o yüzden kalacak başka bir yer bulabilirse daha iyi olacağını söyledim kendisine. Yoksa daha çok üzüleceğim. Ama bir günden de göz çıkmaz.
Yok zaten Couchsurfing aracılığıyla tanışmıştık. İstese benden başka ev sahipleri de bulurdu, ama ortak arkadaşlarımız (ki, onları da ağırlamıştım) vasıtasıyla yazmıştı bana.Ne oldugu belli olmayan adamı ne cesaret evinize aldınız? Farklı fantezileri olan bir sapıkta olabilirdi. Hatta cinsel yolla bulaşan hastalığı olabilir.
Her ihtimal olabilecekken bence size en masumu
düşmüş = forever bacımsın
Hahahaha yemin ederim ben de "bacım deme lâzım olur" diyecektim, ama İngilizcesi komik olmazdıBacım deme lazım olur
Ahaha iyice pisleştim
Ama şaka bir yana öyle iş mi olurmuş ya,dudağından öpüp seni kardeşim olarak görüyorum demek neyin kafası?
Seni ne kadardır tanıyomuşta kardeşi olarak görüyormuş.Görüşme bence bu deliyle.
Türkçesi cuk oturdu ama bakHahahaha yemin ederim ben de "bacım deme lâzım olur" diyecektim, ama İngilizcesi komik olmazdı![]()
İyi de adam sevişmek veya sevgili olmak için gelmemiş ki oraya. Zaten bunun oncesinde sadece arkadaşlarmiş ve kalacak yer ihtiyacindan dolayi konu sahibinden yardim istemiş, konu sahibi de kabul etmiş.
Evimize kabul ettigimiz arkadaşlarimizla veya yardimci oldugumuz cinsellik yaşamak zorunda miyiz?Yasamiyorlar diye evden mi atmaliyiz sonrasinda.
Adamin tek derdi koklaşıp diger secenekleri denemek olsaydi konu sahibiyle ilişki yaşar sonra vakti geldigine çekip gider yine diger secenekleri degerlendirirdi. Karsilikli isteyerek ilişki yasandi diye evlenmek zorunda veya sevgili olmak zorunda olmayacakti. Gitmek istediginde giderken hesap vermek zorunda olmayacakti. Adam gelirken bir şey vadetmemiş ki.
Karsilikli bir anlik etkileşim olmuş ama yanlis alarmmis alti ustu. Birlikte yaşiyor olsalar evi ayirmak doğru olan elbette ama adam zaten gidecek biri.
Tabiki arkadaş olarak kalabilir o zaman el ele tutuşup öpüşmeyecekti. Arkadaş olarak görüyorum diyecekti. Adam cilve yapıp evinde kalayım kafasında biri
Konu sahibi adamin istese başkalarindan ev bulabilecegini yazmiş zaten ihtimal uzerinden yapmama gerek yok. Gercekten de istese bulurdu, o tarz bir kullanma istegi icerisinde olmadigi belli.
İnsan etkilenebilir ama bu bazen dusundugu tarz bir etkilenmeye olmayabilir. Ne yapsin öpüştüm artik buradan geri dönüş yok mecbur ilişki olmali veya iliskiye dönmeli mi diyecek? Yorumlar beni sasirtiyor dogrusu. Niye boyle bir konuda yalan uydursun adam? Yalan uyduracak olsa devamini getirirdi daha sonra bunu unutalim da diyebilirdi.
Eğer adam arkadaş gibi gelseydi ve konu sahibi sevgili olmazsak bye deseydi tamam, ben mesela bi insana Ümit verdiysem, hoşlanmadığımı anlayınca evinden giderim. Adam gurursuz
Kız ağızdan öpüşmüşler, el ele tutulmuşlar, bunlar Ümit değil de ne :) Mahmut muArkadaş gibi gelmiş adam zaten? Umit nerede ben goremedim.Geldikten sonra opusmek mi ümit?
Anlasamayacagiz. Neyse
Böyle hissedecegini insan öpmeden önce bilemiyor.![]()
çok çok çok katılıyorum.Ya ben de bunu düşünüyorum. Cinsel uyum öyle bir şey ki, bunun varlığını bile anlamak için illa yakın temas hâlinde olmak durumundayız. Tabii bu bir görüş olmakla birlikte, durum hiç dokunmadan da anlaşılmıyor.
çok çok çok katılıyorum.
çok zor hisseden, hissettiği zaman da kopması zor biriyim. hayatımdan çıkarsam bile aklımda ve kalbimde bir süre daha yaşamaya devam eder o insan. uzun zaman sonra ilk kez bişeyler hissettiğim biri olmuştu. ve ben ona hislerim olduğunu, onunla fiziksel anlamda yakınlaşınca anlamıştım. bi de bizimki öyle öpüşme, elleşme, sevişme tarzı bişey değildi. arabadayken ben sarılmış, sonra da yanaklarından öpmüştüm birkaç kez. bu kadarı bile bana müthiş hissettirmeye yetmişti. o andan sonra dedim ki yuhhh, neler neler varmış aslında içimdetam tersi de olabilirdi, bişey hissetmediğime de karar verebilirdim. sahiden hissetmeyebilirdim demek istiyorum yani. tabii başka sebeplerden bittik maalesef biz ama hala ara ara aklıma gelir, o ana giderim. geçenlerde tesadüfen arabasını satılığa çıkardığını öğrendim, hüngür hüngür ağladım mesela. o kadar melankoliye bağladım ki, bu arabanın içinde güzel anılarımız vardı falan diye düşünürken buldum kendimi. tabii onu suçlamadım çünkü arabanın fiyatı maşşallahtı. hemen empati yaptım, o para benim cebime girecek olsa gözüm ne anı görür ne başka bişey ahahaha. yakınlaşmalar önemli, insan üzerinde etki yaratıyor.