Midesinde ülser falan olanilir ki bebeklerde oluyor diye duymuştum. Benim kizimda 13 aylik 9.5 kg benmkide zayif valla
Ultrason film hersey çektirdik hiç birşey yok. Dediler aç bırak kendisi yer dediler dahada zayifladi istemedi ne yapacağımi bilemiyorum
Midesinde ülser falan olanilir ki bebeklerde oluyor diye duymuştum. Benim kizimda 13 aylik 9.5 kg benmkide zayif valla
süt mü seviyor... bebekkende ben öleymişim de..
Sizi cok iyi anliyorum. Benim sizden sadece 400 gr fazlam var. İki aydir sadece 100 gr almis.
Aylardir mucadele veriyodum sonuc bu..
Cuma gunu 1 yaş kontrolü var. Bakalım ne olacak.
Vitaminler, demir, cinko ne varsa kullandik. Ama yasitlarina baktigim zaman kizima cok aciyorum.
Ama halinden memnun neşeli ve mutlu.
Kendi haline birakmayi denediniz mi?
Ben denedim aksam 19.00'da acikti
Denedim ama iki gün yemedi bir uyudu dahada uyandiramadik hastahaneye götürdüm açlıktan şekeri düşmüş serum taktilar 3 gün orada kaldık. Zorlamasan korkuyorum ya yine uyanmazsa diye zorlaSam kusuyor. Birde öyle kusuyorki 3 gün altına yapamıyor. Yani hayatımın en zor sınavını veriyorum
Karşı komşum kaynıyla sevisiyor..
İste boyle bir başlık açıp icerigini degistirin.
Kadinlar kulübünün anneleri başlığa doluşur..
Bebeğinin durumu psikolojik. Çocuk psikiyatristine de götürün. Serumluk olacak kadar hiç bir çocuk aç kalmaz.
bence çocuğunuzun bulantı giderici şuruba ihtiyacı var. Bu iştahını da açacaktır. Bu arada kesin tedavi yollarını da arayın tabi.
bence çocuğunuzun bulantı giderici şuruba ihtiyacı var. Bu iştahını da açacaktır. Bu arada kesin tedavi yollarını da arayın tabi.
Keşke öyle olsaydi iki farklı ilaç kullandım bunun için ama onlarıda kustu. Dün bir yere gittık bir adam sevdi oğlumu sonra dedigi bu çocuk çok zayıf hiç bakmıyormusunuz. arkamdan hersey duyuyorum beceriksiz oluyorum birsey bilmiyorum. Bir çocuğa bakamiyorum vb.
Keşke öyle olsaydi iki farklı ilaç kullandım bunun için ama onlarıda kustu. Dün bir yere gittık bir adam sevdi oğlumu sonra dedigi bu çocuk çok zayıf hiç bakmıyormusunuz. arkamdan hersey duyuyorum beceriksiz oluyorum birsey bilmiyorum. Bir çocuğa bakamiyorum vb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?