bir yaşındaki oğlum yemek yemiyor

ela_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
297
133
83
Antalya
Denemediyim yöntem kullanmadiğim ilaç kalmadi ama sonuç aynı bir yaşında ve 8 kilo. Gittikçe dahada zayıfliyor.Doğduğunda 4 buçuk civarı idi yani bir yılda 3 buçuk kilo aldı ama onuda hep ilaçla serumla hiç bir sağlık sorunuda yok normalde ama çok Zayıf olduğu için çok kolay hastalanıyor iki ayda bir grip bronşit vs vs.yemeği gördüğü an çığlığı basıyor.daha birinci kaşıkta başlıyor kusmaya Artık anne olmaktan nefret ediyorum.anne sütûde almadı artık kendimi bakıcı anne gibi görmektende yoruldum.bitsin bu işkence :'(

Midesinde ülser falan olanilir ki bebeklerde oluyor diye duymuştum. Benim kizimda 13 aylik 9.5 kg benmkide zayif valla

Benim 10 yaşındaki oğlum hala yemiyor endişe edecek bi durum yok bazı çocuklar iştahsız oluyor maalesef,ama zor tabii çeken bilir.Allah yardımcımız olsun ((

Midesinde ülser falan olanilir ki bebeklerde oluyor diye duymuştum. Benim kizimda 13 aylik 9.5 kg benmkide zayif valla

süt mü seviyor... bebekkende ben öleymişim de..

Süt de sevmiyor günde 3 öğün yer oda zorla bir yada iki kaşık 3 kaşıkta kusar. Kaşık daha gelmeden görür görmez kusmaya başlıyor kendisini öyle şartlamis

Sizi cok iyi anliyorum. Benim sizden sadece 400 gr fazlam var. İki aydir sadece 100 gr almis.
Aylardir mucadele veriyodum sonuc bu..
Cuma gunu 1 yaş kontrolü var. Bakalım ne olacak.
Vitaminler, demir, cinko ne varsa kullandik. Ama yasitlarina baktigim zaman kizima cok aciyorum.
Ama halinden memnun neşeli ve mutlu.
Kendi haline birakmayi denediniz mi?
Ben denedim aksam 19.00'da acikti

arkadaşlar bence de zorlamayın biliyorim zor ama bende yemeyen bir insanım cocukkende annem beni zorlayinca bende inat ederdim onun sevdiği şeyi verin

Denedim ama iki gün yemedi bir uyudu dahada uyandiramadik hastahaneye götürdüm açlıktan şekeri düşmüş serum taktilar 3 gün orada kaldık. Zorlamasan korkuyorum ya yine uyanmazsa diye zorlaSam kusuyor. Birde öyle kusuyorki 3 gün altına yapamıyor. Yani hayatımın en zor sınavını veriyorum

Ben de zorlayinca kusuyor son zamanlarda.
Aliskanlik haline getirmesinden korktugum icin bu aralar kendi isterse veriyorum.
Peki doktorlar ne dedi sizin durumunuza?

Karşı komşum kaynıyla sevisiyor..
İste boyle bir başlık açıp icerigini degistirin.
Kadinlar kulübünün anneleri başlığa doluşur..

Bebeğinin durumu psikolojik. Çocuk psikiyatristine de götürün. Serumluk olacak kadar hiç bir çocuk aç kalmaz.

Karşı komşum kaynıyla sevisiyor..
İste boyle bir başlık açıp icerigini degistirin.
Kadinlar kulübünün anneleri başlığa doluşur..

Çok doğru söyledin canım. İnan karakterim değişti koptum iyice dünyadan. bu saate kadar yediği tek şey minik bir kase mama oldu ona sevineyim derken onuda kustu uyudu şimdi ortalığı temizlemekle meşgulum tüm hayatım böyle

bence çocuğunuzun bulantı giderici şuruba ihtiyacı var. Bu iştahını da açacaktır. Bu arada kesin tedavi yollarını da arayın tabi.

bence çocuğunuzun bulantı giderici şuruba ihtiyacı var. Bu iştahını da açacaktır. Bu arada kesin tedavi yollarını da arayın tabi.

Keşke öyle olsaydi iki farklı ilaç kullandım bunun için ama onlarıda kustu. Dün bir yere gittık bir adam sevdi oğlumu sonra dedigi bu çocuk çok zayıf hiç bakmıyormusunuz. arkamdan hersey duyuyorum beceriksiz oluyorum birsey bilmiyorum. Bir çocuğa bakamiyorum

Keşke öyle olsaydi iki farklı ilaç kullandım bunun için ama onlarıda kustu. Dün bir yere gittık bir adam sevdi oğlumu sonra dedigi bu çocuk çok zayıf hiç bakmıyormusunuz. arkamdan hersey duyuyorum beceriksiz oluyorum birsey bilmiyorum. Bir çocuğa bakamiyorum vb.

canım kusuyor diye üzülme tam emin değilim ama bebekler yiyecek mideye indiği anda alıyorlarmış vitaminlerini kusması falan önemli değil yeterki boğazından birşeyler geçsin..

O zaman vakit kaybetmeden Endoskopi- Kolonoskopi falan ne gerekiyorsa tereddüt etmeden yaptırın.
Bir an önce tedavi edilmesi lazım ki çocuk gelişsin

Allah yardimciniz olsun.baby tv ya da telefondan bebek oyunlari vs acinca cay kasiginin ucuyla az az verseniz.denemediyseniz ise yarayabilir.parkta acik alanda deneseniz.
Baskalarinin yaptigi yemegi yiyor mu?atiyorum restaurantta felan sizin yemekleri tirtiklar mi?
Ben iki cocugumda da boyle bir sorun yadamadim sukur.sadece hastalarken biraz miz miz istahsiz olurlar ama bir sekilde yediririm.mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…