Çok zor değil mi bazı annelere bakıyorum okadar rahatlarki kendisi yer kendisi ister malesef çevrem hep böyle dolu öyle İmrenirim anlatamam. Kpss evlilik okul hayatı atanmak kesinlikle bu kadar zor olmadı hayatımda. Eşimde artık sıkıldı bu durumdan onada yazık. çok zormuş yemeyen bebeğin annesi olmak
valal kardes ben bu yontem bulamadım
4 yas 4 aylık 19-20 kılo cıvarında ama yemıyor ınankı yemıyor o agzını saga sola cevırmesı yokmu anlatamam
kendısıne bıraksam onuda yemez
gecenlerde bır cocugu besledım anam kız karsımda agzını kocaman kocaman actıkca napıcamı bılemedım ben alısmısım dugme gıbı dudaklarını buzen cocugu beslemeye
ayrettend un esım cocugun dolabının arkasından cıgnenmıs yemekler bulmus yanı muhtemelen ben fark etmeden cıkarıp oraya atıyormus
ben bıraktım saldım yanı artık kasıgı ona dogrulturken agzımı ben acıyorum takıntı oldu fena
Haklisin normal bir durum değil ama doktora götürdüm 3 kere yatış oldu kaç kere film Ultrason çektiler hiç birinden birsey çıkmadı çok şükür ama bir doktor reflü gibi duruyor demişti. Ben açıkçası bazen şeyi düşünüyorum doğduğu gün iki kere midesi yıkandi ben geç uyandım bana geç geldi. Bir Doktor dedi küsmüş olabilir size. Ama bir yıldır ugrasiyorum hâlâmi barışmaz. :-(
Inanin dunden beri aklimdan cikmadiniz. Keske komsu olsaydik da beraber mücadele verseydik :))
Benim en zoruma giden sey de su, bazi kadinlarin bunu bizim pimpirikli olmamiza, cocuga yemegi sevdirmemize ve puturlu gidalara alistirmadigimizdan kaynaklandigini soylemeleri.
Yahu senin cocugun zaten istahli oldugu icin her türlü gidaya rahatca alisiyo. Bizim gibi gun boyu ac kalmiyo yemek icin.
Benim kizim oyle ya da boyle yemesine ragmen bu halde.
Isine gelince pilavina da yer, makarnasini da yer. Onun icin de saatlerce ac kalması lazim.
Ama baska cocuklara bakiyorum, önüne kaya versen kemirir. .
Denemediyim yöntem kullanmadiğim ilaç kalmadi ama sonuç aynı bir yaşında ve 8 kilo. Gittikçe dahada zayıfliyor.Doğduğunda 4 buçuk civarı idi yani bir yılda 3 buçuk kilo aldı ama onuda hep ilaçla serumla hiç bir sağlık sorunuda yok normalde ama çok Zayıf olduğu için çok kolay hastalanıyor iki ayda bir grip bronşit vs vs.yemeği gördüğü an çığlığı basıyor.daha birinci kaşıkta başlıyor kusmaya Artık anne olmaktan nefret ediyorum.anne sütûde almadı artık kendimi bakıcı anne gibi görmektende yoruldum.bitsin bu işkence :'(
Denemediyim yöntem kullanmadiğim ilaç kalmadi ama sonuç aynı bir yaşında ve 8 kilo. Gittikçe dahada zayıfliyor.Doğduğunda 4 buçuk civarı idi yani bir yılda 3 buçuk kilo aldı ama onuda hep ilaçla serumla hiç bir sağlık sorunuda yok normalde ama çok Zayıf olduğu için çok kolay hastalanıyor iki ayda bir grip bronşit vs vs.yemeği gördüğü an çığlığı basıyor.daha birinci kaşıkta başlıyor kusmaya Artık anne olmaktan nefret ediyorum.anne sütûde almadı artık kendimi bakıcı anne gibi görmektende yoruldum.bitsin bu işkence :'(
Benim ilk yeğenin çok istahliydi bebekken 4 buçuk yasinda simdi hala öyle.
Agzi hic bos kalmaz.
Kuş yemi yemisligi bile vardır.
Küçük yegenimde 11 aylik öyle istahsiz ki.
Ama tatliyi çok sever.
Çikolata seker bayilir.
Acliktan agliyor mama diyor ama mamayi yemiyor.
8 kilo bizimki de.
Gece yatmadan çikolata veriyoruz mecbur AC kalmasin diye
canım benim büyük kızım 3 yaşına kadar hiçbirşeyi isteyerek yemedi. dvit falan veriyor musun? kansızlık da iştahsızlık yapıyor. benim kızım kreşe gidince düzeldi yeme içmesi. yanına biri geldiğinde falan nasıl diğer çocuklarla oynarken falan yeridseniz. ben bazen öyle yapıyordum. hoş bizim 18 ay küçük birde kardeşi olduğu için birbirine bakarak yemeye başladılar birazda. en azından 1 öğün olsun yese miğdesi yekeye alışırdı. birde çok hasta oluyorsa iştahsızlaşıyordur. hasta olunca iştah falan kalmıyor çünkü. benim 2 kızım da 1,5 yaşına geldiklerinde 10 kg sınırını ancak geçebildiler. ama şimdi hala çok gürbüz olmadıkları halde sağlıklılar. biri 4 yaşını gezti diğeri 2,5 yaşını. bence eğlendirerek yedirmeye çalışın. kaşığı görünce kusmaya başladıysa koşullanma olmuştur. onun yerine döküp saçsa da çubuk tarzı tatlı tarzı elinde yiyebileceği bişeyler verin eline yesin. bulamaç sevmiyor belli ki onun yerine mesela bir elmayı verin yesin parça parça. gezerek yemeyi seviiyorsa gezerek yesin. derdiniz yemesi değil mi kirlenirse de kirlensin deyin verin bence eline. kendi elinden yediği daha tatlı gelir çocuklara.
Merhabalar;
Oyun yaparak ta mı yemiyor?Bende haftada 1 kez bıldırcın yumurtasını haşlayıp veriyorum.Bronşite iyi geliyor.Ayrıca bağışıklık sistemini güçlendiriyor.Mesela haşladım soydum cam oval tabağa alıyorum.yumurtayı oynatıyorum ileri geri hadi hammmmm yapalım mı diyorum az az yiyor.eline yutabileceği meyve veriyorum karpuz yada soyulmuş yarım elma.Diş çıkarma zamanları olduğu için yememeleri normal.gece uyurken süt veriyor musunuz?
Onlarıda denedim henüz yürüyemedigi için oturtup yedirmeye çalışıyorum kirlenmesi hiç gözüme gelmez bir yılda 4 kere halılarımi değiştiim titizlik namına birsey kalmadı yeterki yesin önemli değil diyorum artık. Geçen gün büyüklerimden biri dediki ölsede kurtulsan çok zor böyle.korkudan kimseye oturmaya gitmiyorum kusarsa diye artık zor bebekleri kimse kucaklayip sevmek bile istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?