Ben de zorlayinca kusuyor son zamanlarda.
Aliskanlik haline getirmesinden korktugum icin bu aralar kendi isterse veriyorum.
Peki doktorlar ne dedi sizin durumunuza?
canım kusuyor diye üzülme tam emin değilim ama bebekler yiyecek mideye indiği anda alıyorlarmış vitaminlerini kusması falan önemli değil yeterki boğazından birşeyler geçsin..
Allah yardimciniz olsun.baby tv ya da telefondan bebek oyunlari vs acinca cay kasiginin ucuyla az az verseniz.denemediyseniz ise yarayabilir.parkta acik alanda deneseniz.
Baskalarinin yaptigi yemegi yiyor mu?atiyorum restaurantta felan sizin yemekleri tirtiklar mi?
Ben iki cocugumda da boyle bir sorun yadamadim sukur.sadece hastalarken biraz miz miz istahsiz olurlar ama bir sekilde yediririm.mecburen.
Gece uyurken biberonla beslemeyi dene bıkmadan az az hergün.biberonun ağzını genişlet bisküvili süt ya da ne bilim sıvı şeyler vermeyi dene işte..bikaç gün uyurken ver gün içerisinde uyurken de ver.Alışacak emin ol..bir de yaşına uygun kreş bulabilirsen haftada bikaç kere oyun gruplarına götür emin ol çok etkisi olacak.Son önerim mollers balık yağı çok etkili iştah açıyor ayrıca cocuk gündüz uykuları uyuyor mu ?eğer gün içinde genel olarak hiç uyumuyor yemiyorsa inş değildir ama hiperaktivite ve ya otizm den şüpheleniyor Drlar daha bugün tv de duydum
Uykusu agirdir gece gündüz çok sever o konuda rahatım şükür. çok hareketli yasitlarina göre ama öyle Hiper degil Sanki. balık yağınıda alacam hemen yarın sabah inşallah etkili olur. bulabilirsem kreşede götürecem bir arkadaşda dediki başka çocukları yanında Besle yemek ver elinle görsün bilemiyorum artık
Benim kizimi anlatmissin sanki yazdiklarinda.. Benim kizim 9 ayini bitircek bu hafta 2.5 ay zorla inatlasa inatlasa emzirdim ama baktim olmuyo mamaya basladim onuda hic bi zaman sevmedi.. 3 haftadir nerdeyse onunla ugrasiyorum ne zaman biberonu agzina koysam mamasinin tadini asla kusuyo hemen agliyo kiymeti kopariyo resmen.. Neyse dedim kasik mamasi yemek verim Eee bu seferde daha kasigi agzina gotururken icini bulandiriyo ikinci ucuncu ksikta kusuyo hergun boyleyiz nerdeyse 3 haftadir canimdan Can gidiyo yemek yedirmek icin cok zayifladi cok kotu oldu hastalandi doktorlara soruyorum normal olur falan diyip ecistiriyolar.. Ay bide gel bize zor bizce normalmi? Benim kizimda o kan ilacina basladi bene ne yapacagimi sasirdim artik senin gibi bende hergun ust bas ev temizliyorum yeterki yesin diye ugrasmaktan..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim oglumda oyleydi sonra doktor bebegi uzme sart degil her sabah kahvalti corba dedi. Ne seviyorsa onu vermemi soyledi. Sonra ben aptamil besmeyveliyi verdim cok guzel yedi. Kahvaltilarinada koyuyorum tadini aliyor. Birde sabahlari ac karnina balik yagi istah acar. Benimki sut icmeyi sevmez bende soyle cozum buldum gece uyku arasi veriyorum. Bir su bardagi sute ilikken 5 adet cicibebe atiyorum zaten su gibi oluyor biberonla icince mama bitirmis kadar oluyor.
yazınızı okuyunca bir arkadaşımın durumu aklıma geldi,9 yaşına kadar falan doğru düzgün yemek yemezmiş burundan sondayla beslerlermiş arada ,almanya doğumlu bu arkadaş,meğer kalbinde kocaman bir delik varmış ve almanya gibi bir yerde bunu görememişler taa 26 yaşında iken ortaya çıkmış kalbi delik olduğu,ağır bir ameliyat geçirmiş ama şuan iki çocuklu gayet sağilıklı bir bayan ,hiç acıkmazmış çocukken , yeme problemi olan çocuk çok fazla günümüzde ama kusma olayı ilginç geldi,peşini bırakmayın iyice araştırın
Kardeşim sen bu çoçugu araştırma hastanesine götür normal çoçuk dr una götürme kusması normal deil olmamalıda bence
Benim oğlumda11aylık7.85gr
2.75gr doğdu ama zaten yapısı öyle cok şükür her yemekden yer ama sdce 2cay kşgı
Fazla zorlayınca öğürür ama benimki her akşm biberon çeker
Bide benim oğlum yoğur hiç yemez ama ben içine danino biskivi fln koyunca yer birazda olda
Götürdüm ama oradanda pek sonuç çıkmadı. Doktorlarda diyo suan enaz 4 kg geride ama hem cvp yok hemde görmediği makina delinmedigi yeri kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?