- 23 Ocak 2016
- 34.615
- 50.571
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Daha yeni geldi kullanmadık açtık paketi hava alması için sönük vakumluydu birkaç gün öyle beklemesi gerekiyormuşAlmışsınız artık. Şimdi iade edip düşük fiyattan alırsanız haftaya bir indirim daha gelirse tekrar mı iade edeceksiniz?
Ayrıca kullanılmış yatak iade edilir mi?
ben olsam kesin iade ederim, hatta önce yenisini sipariş ederim ki indirim kaçmasın.Meşhur satış sitelerinden birinden yatak aldık. Biz aldığımızda yatak 16 bin küsürdü yatağın kendi sitesinde de aynı fiyattı. Biz aldık yatak geldi ertesi gün yatak 5700 TL indirime girdi ya indirim indirim anlarım bin lira olur iki bin lira olur hadi 3 bin indirim olsun yine anlarım 5700 TL indirim mi olur eşim iade etmeyi düşünüyor diyor bu kadar da kazıklanmaz bir insanben de o kadar gelmiş boşver iade etme kullanalım diyorum karışık bir durum yorumları bekliyorum.
Hayır firmanın kendisi satıyor yine o sitede müşteri hizmetleri iade edebilirsiniz diyor.Tabii ki edilir, edin.
Ama nerde bu indirim, ürün çakma olmasın?
Baktım şimdi çoğu firma ürün açılmadıysa iade alıyormuş. Doğru olan da bu bence, hijyen önemli.Daha yeni geldi kullanmadık açtık paketi hava alması için sönük vakumluydu birkaç gün öyle beklemesi gerekiyormuş
Ya bi 10 gün yatağın gelmesini bekledik ben yine beklemek istemiyorum bana kalsa iade etmicemben olsam kesin iade ederim, hatta önce yenisini sipariş ederim ki indirim kaçmasın.
Ben uğraşmazdım ya.Meşhur satış sitelerinden birinden yatak aldık. Biz aldığımızda yatak 16 bin küsürdü yatağın kendi sitesinde de aynı fiyattı. Biz aldık yatak geldi ertesi gün yatak 5700 TL indirime girdi ya indirim indirim anlarım bin lira olur iki bin lira olur hadi 3 bin indirim olsun yine anlarım 5700 TL indirim mi olur eşim iade etmeyi düşünüyor diyor bu kadar da kazıklanmaz bir insanben de o kadar gelmiş boşver iade etme kullanalım diyorum karışık bir durum yorumları bekliyorum.
5700 TL değer bence bi 10 gün daha beklemeye.Ya bi 10 gün yatağın gelmesini bekledik ben yine beklemek istemiyorum bana kalsa iade etmicem
Kabul ediyorlar koşulsuz şartsız iade var müşteri hizmetleri iade oluyor dediIade edin ama urun acilmis kabul edeceklerini sanmiyoru.
Eşim uğraşır enayi yerine koyduramam kendimi diyor bu kadar da indirim olmaz diyorBen uğraşmazdım ya.
Çok başıma geliyor böyle şeyler ama üşeniyorum iade edip tekrar satın almaya
Ya bak bilmiyordum bunutabii ki iade etsin, parayi yolda mi buldu?
amazon gibi temu gibi aliexpress, bauhaus gibi yerlerde 30 gun boyunca indirime girerse sana bedelini ödüyor, kimse pisman oluyor. ama bizim ulkelerde bir gunle kaziklanmak mümkün.
ben olsam bin kere degistirmistim
Eşin haklı. Bu kadar indirim çok.Eşim uğraşır enayi yerine koyduramam kendimi diyor bu kadar da indirim olmaz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?