Kendine ait oda verilmis sonucta havalar sıcak çıplak derken anadan üryan kast etmedim 3lbet ama kaynini uyandırmak yengeye düşmez kanaatimce hos degil .Niye çıplak olsun misafirlikte? Siz misafirliğe gidince 2 dk kestireyim demek için soyunup dökülüyor musunuz?
Uyandırsa ne olacak ama işte. Çok saçma.Arkadaşlar neden dalga geçiyor ya da değişik anlamlar çıkarıyorsunuz. Sadece fikrinizi sordum normal de ben mi rahatsız oldum yoksa gerçekten bir tuhaflık var mı
Niye fikir söylemek yerine tuhaf tuhaf şeyler yazıyorsunuz
Ben "tahrik" ya da sizin dediginiz anlamda şeyler düşünmüyorum, sadece onun artık çocuk olmadığını fark etmemesi hala 14 yaşında çocuk gibi davranması tuhafıma gidiyor. Sakin olun :)
Kesin öyledir. Birde öyle olsa ne olacak? Sadece 14 yaşındaki çocuklar mi uyandiriliyor onu da anlamadimArkadaşlar neden dalga geçiyor ya da değişik anlamlar çıkarıyorsunuz. Sadece fikrinizi sordum normal de ben mi rahatsız oldum yoksa gerçekten bir tuhaflık var mı
Ben "tahrik" ya da sizin dediginiz anlamda şeyler düşünmüyorum, sadece onun artık çocuk olmadığını fark etmemesi hala 14 yaşında çocuk gibi davranması tuhafıma gidiyor. Sakin olun :)
Nedense ben şöyle düşündüm eşiniz kayınvalidenizin evinde uyuyor. VE bunu uyandırmak size değil de eltinize düşüyor bence bu saçma. Ne olursa olsun o evde adamın karısı varsa herkes git kocanı uyandır der burda da eltinizin gelip sana söylemesi lazımdı bence git kocanı uyandır diye. Evet ilk gelin olabilr kardeşi gibi görüyor olabilr ama başkasının kocasını uyandırmak da ona kalmadı. Sonuçta adam 27 yaşında uyuyor ve nasıl uyuduğunu bilmiyorsun. Sizi ben çok iyi anladım yaArkadaşlar neden dalga geçiyor ya da değişik anlamlar çıkarıyorsunuz. Sadece fikrinizi sordum normal de ben mi rahatsız oldum yoksa gerçekten bir tuhaflık var mı
Çok doğru dedinYok ya, çok eski bir üye. Bir sürü normal konu da acmis, dedikleri çok tutarlı.
Sadece içi fesat
Bencede normal değil@yenGEnC in mesajından sonra bende anladım.
Konu sahibi normal değil.
Kadının eski konularında var buÜyenin eski konularını okumadım. Bahsettiğiniz şeylerin akla gelebilmesi için kişinin ciddi bi psikotik durumda olması gerekiyor. Bunların aklınıza nereden geldiğini anlamadım ve tiksindim
Katip vinç benzetmene haykırdımBu adam niye 50 kişinin olduğu evde baksırla kapı kilitsiz yatsın ya? O kadar rahat ki paşa vinci kaldırıyo bi de ba ba ba ba. Nerde yaşıyorsunuz nasıl heriflerle muhatapsınız hayret ettim.
Ben de baktım sonradan maalesef, bakmaz olaydım.Kadının eski konularında var bu
Ben de baktım
Yani orası öyle ama uyandırmakta kötü niyet değildir. Bende birini uyandırmaktan nefret ederim. Uyusun nolcak yani.Ben olsam uyandırmazdım, karısı var annesi var banane.
Belki uyandırılması gerekiyordur onu bilemem.Yani orası öyle ama uyandırmakta kötü niyet değildir. Bende birini uyandırmaktan nefret ederim. Uyusun nolcak yani.
Belki uyandırılması gerekiyordur onu bilemem.
Ama birini uyandırmak gıcıktır evet
Uyandırılan kişi de ne tepki verir belli olmaz sinirli mi uyanır minnoş mu uyanır.
Yani yaz günü adam şortla mı uyudu afedersiniz ama bi yerleri mi belli oldu, ne halde ben neden onu göreyim ki, kaynımsa kaynım, karısı var anası var bana mı düştü uyandırma servisliği,hayati bir durum yoksa ne mana, yani.
Saçma.
Birinin çocukluğunu bilmek de bir şeyi değiştirmez. Kuzen çocuklarım var elimde büyüdü, altlarını bile alırdım. Şimdi koca eşşşek oldular hiç mi saygı duymayayım özellerine, dan dun diye dalmam odalarına mesela. Gerek yok çünkü. Uyku anı özeldir, beni uyurken herkes görsün istemem
Burda adam rahatsız olsa sorun yoktu zaten. Ama adamın umurunda değil, adamın karısı rahatsız. Verdiğin örnekteki kadının kocası rahatsız olsaydı ona da sana ne rahatsızsa karın tepki versin derdim.Konuda uyuyan kadin, odaya giren enişte olsaydi ve kadin rahatsiz olsaydi bir de orada yorumlari okumak isterdim.
Kesinlikle!Konuda uyuyan kadin, odaya giren enişte olsaydi ve kadin rahatsiz olsaydi bir de orada yorumlari okumak isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?