Bir yenge kaynini uykudan uyandirir mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlar hep konulu porno kesiti bence eltiniz boş değil
 
Bariz Farklı bı durum varsa siz bilirsiniz ve gardinizi ona göre alırsınız ama ben de kaynimi uyandıririm ne var bunda kim müsaitse o gider uyandırır fesat misiniz ilk aylarin kıskançlığımi bilmiyorum ama,sizin aileniz sizin gozleminiz...
 
Adı üstünde aile, sizde kocanızin tarafıyla aile olduğunuzu kabullenin bence, yengeniz hakkında cıvık demişsiniz. Tuhaf tuhaf şeyler yazıyorsunuz demişsiniz. 60 yaşındaki insanda uyandirilabilir bu çocuk olmakla alakalı birsey degil, cocuk gibi davrandıgini düşünmüyorum, kardes gibi davrandigini düşünüyorum
 
Ne için uyandırıyo yemek hazır gibilerinden mi?
Başka yorumlarda gördüm şimdi. Yemek içinmiş. Bence garip bi durum yok ne var yani
 
ailenin en küçüğüymüş muhtemelen onları gözünde hala çocuk zaten...
ama yemek zamanı, yaz günü, kalabalık evde herkes herkesi uyandırabilir [hatta genelde mutfakta ayak altında küçük çocuk varsa o an ona deriz biz git amcana seslen diye...] bunun çocuk gibi davranmakla ne alakası var çözemedim.
 
Vay arkadaş hem tutarlı diyorsun hem de fesat.
Yani kendi içinde tutarlı konuları.
Mesela 2018den beri ayni adamla beraber. Genelde aynı tarz konular açmış , geçen 5 yilda hep birbiriyle bağlantılı şeyler yazmış. Kışkırtıcı konuları yok genelde .
ama bu çift evlenmeden Elele tutuşmadiklari bir ilişki icindelermiş. Hatta bu yüzden sevgilisi buluşmak bile istemiyor, "evlenince telafi ederim" diyormuş (inşallah su an telafi ediyordur).
Aşırı muhafazakarlık biraz kafasına vurmuş, her şeyi takmaya başlamış olabilir. Çünkü içi biraz fesat. Hani sarıklı sarıklı adamlar tayt giyen kadın görünce deliriyorlar ya, oysa sana ne,kafanı çevir. Tam olarak o hesap. Kendi 5 yıllık sevgilisinin elini bile tutmanın yanlış olduğuna inanıyor, belki tahrik edici unsurdan. Bu onlara göre bu büyük bir şey. Bu kafa yapısına göre okul pikniğinde erkek öğrencilerle oturmak da büyük bir olay, yengenin yatak odasına girip uyuyan kaynina seslenmesi de.
O yüzden fake olduğunu düşünmüyorum. Sadece zihniyetleri pis. Karşı cinsle olan her normal şeyi cinsi bir şeye yoruyorlar.
 
Ahahahhaa bir gün işim gereği ki aslında işim de değildi ama hem hobi hem iş için dahil olduğum bir etkinlikte, kuliste sahne saatine kadar uyumakta olan TRT spikerini uyandırmıştım, uyandır beni demişti o geldi aklıma. Aman yarabbi nasıl bişey yapmışım ben.

Kocanın kardeşi senin de kardeşindir. Eltin için de bu geçerli. Yani normali bu. Ay ne okudum ben şimdi.
 
Sadece bu olay ile yaftalamak olmaz daha ele avuca gelir durumlar varsa toplu değerlendirilir ama şu etapta normal yani. Bana soracak olursanız uyandırır miyim ? Yooo uyandırmak eşine söylerim uyandırsın,banane :)
 
Bende ayni seyi düşünüyorum yanlis anladiniz herhalde cocuk gibi gormesede kardes gibi gordugunu düşünüyorum, kendinden büyükde olsa uyandirabilir bence.
 
14 yaşında gibi kafasını okşayıp eline 5 TL harçlık verip su tabancası almaya yollamamış hanımefendi, seslenmiş uyansın diye. Savunmanız olayın kendisinden daha garip.
 
Sevgilisinin elini bile tutmayan, her şeyden mana çıkaran konu sahibi erkek lisesinde nasıl çalışmış ki? Sevgilinin elini tutma, erkek öğrenci ile aynı masada oturma, sevgilinin çocukluğunu bilen eltiye uyandırdı diye kurul, iki erkek kardeşin oyunundan mana çıkar ama her gün 1000 tane erkeğin içine çalışmaya git. Ne güzel.
 
Zaten Sevdiğiniz için mesleğinizi bırakır misiniz isimli bir konusu var, şehir farkından dolayı. neyse ki bırakmamiş
 
Eşimin kardeşi var benden 6-7 yaş küçük kendi kardeşim neyse benim için o da öyle, ve o da beni yengesi değil ablası gibi görüyor. Yarın bi gün evlendiğinde senin verdiğin tepkiyi bana verse eltim, inan çok büyük olay çıkarırım rezil ederim karşımdakini.
Ve sen, Bu zihniyetinle asla mutlu olamazsın ve insanların da huzurunu bozarsın bakış açını düzelt sapık gibi millet hakkında niyet okuma yapma.
 
Eşi annesi dururken ben uyandırmam banane yani. Kişiden kişiye değişir ama bu durum, bazıları daha samimi ilişkilerde oluyor normal geliyor olabilir tabii. Benim öyle samimiyetim yok mesafeliyim uyandırmam.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…