- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
Fiziksel olarak. Yani örneğin çoğu erkek sevmediği kadının elini gayet rahat tutabiliyor, sarılabiliyor, öpebiliyor hatta sevişebiliyor. Yengeçlerin hep bunun tam tersi olduğunu okudum, elimizi tutmaları için bile arada bir sevgi olması lazımmış, öyle midir acaba gerçekten
tam bilemiyorum.ama ben de okumuştum ona benzer şeyler. zaten duygusal olduklarına göre muhtemelen öyledir. onlar için böyle şeyler çok önemli diye biliyorum diğer erkekler dediğin gibi sevmese bile faydalanmak amaçlı yapar. yengeçlerin öyle olduğunu sanmıyorum.
aslında benim de kafamı kurcalayan buna benzer bir soru var. yengeçlikle ilgili değil genel olarak erkekler hakkında. bir erkek önceki kız arkadaşı ile cinsel manada bir şeyler yaşamışsa yeni kız arkadaşı da evlenmeden önce bu gibi şeylere soğuk bakıyosa. sorun eder mi? sen ne düşünüyosun bu konuda.
erkekler olarak genellemek pek doğru olmaz sanırım bence karakterle ilgili.. kendimden biliyorum sorun etmeyip sevende oldu sırf onunla yatmadığım için hayatımdan çıkan da... o yüzden net bi yorum yapamam..ama yengeç burcu erkek arkadaşım sorun etmemişti..
yengeç erkeği evine bağlıdır, evde vakit geçirmeyi çok sever.. yalnız kalmadan yalnız olmak isteryani evde birileri olsun, onlar normal yaşantılarına devam etsinler ama yengeç erkeğini o an uğraştığı şeyden uzaklaştıracak bişey yapmasınlar..
evet asla özür dilemez, kabullenmelisin.. fakat hatalı olduğu durumlarda özür dilemek yerine telafi etme yoluna gider.. örneğin küçük bi hediye ya da soslu bi makarnayla gönlünü almaya çalışır.. şahsen ben bunu tercih ederdim (
yengeç erkeği gezmeyi, eğlenmeyi, alternatif sporları da sever.. partnerinin ona uyum sağlayabileceğini düşünüyosa bunları onunla birlikte yapmaya bayılır .. tutumludur ama sevdiği insanlar için döküp saçabilir.. özellikle sevip güvendiği biri onun canı yakarsa yıllar geçse de unutmaz, kin tutmakta üstüne yoktur ve intikamını almak için oldukça kirli yollara da başvurabilir..
yengeç erkeği heyecanını çabuk yitirir.. onun ilgi odağı olmaya devam etmek için yerinde sayan biri olmamalısın.. araştıran, öğrenen, ona henüz haberi olmayan şeylerden haberdar eden biri olmalısın ayrıca güzel yemek yaparsan da süper olur..
bence bulmuşsun yengeç erkeğini orasını burasını kurcalama.. zor bulunur böylesi.. sana güveniyosa nereye gittin kaçta geldin sormaz bile, kıskançlık yapıp seni üzmez.. bence çok mutlu olabilirsiniz.. ama ben başak burcunun özelliklerini de bildiğimden mütevellit; illa ki memnun olunmayacak bişeyini bulur çıkarırsın yani eminimp
Güzel yemek yapmaya önem veriyorlar diye, bir de kadından adım bekliyorlar diye cesaret aldım burdan. Veee yemeğe davet ettim. Ne pişireceğimi sordu. Ben de ona hangi yemeği sevdiğini sordum. Veeeee cevap vermedi. Evet öylece kalakaldım, oysa ki olumlu cevap verdiğini düşünmüştüm. Niye böyle yapıyor ya hoşlanmıyor mu benden of =(
k_l_b_k, bence yakınlaşma konusu bir erkek için sorun olabilir, hani yengec olması ile alakalı değil illa, o yaşa gelmiş bir insanın normal hayat düzeninde bu var ise, şimdiden sonra olmaması sorun olabilir. Şu an pat diye sorun etmez belki, ama uzun süreli bir ilişkiniz olur ise, evlenmenize de örneğin 5 yıl var ise, 5 yıl sabretmek istemeyebilir. Ki yengeç erkeğinden bahsediyor isek sevdiği kadın ile bunu yaşamak isteyebilir, bu da normal bence.
rapunzel öncelikle şunu söylemek istiyorum naçizane fikrim bu ilişki için senin elinden geleni yaptığın. biraz da karşı taraf çaba göstermeli canım. sen yine olduğun gibi davran soğuk olma ona karşı bırak biraz da o adım atsın olacağı varsa seviyorsa zaten olur. sen canını sıkma. belirsizlikleri en kötü huyları yengeçlerin biliyorum seni arada bırakmamalı artık. ondan adım gelmesini bekle artık.
benim sorum hakkında ki düşüncelerin de çok doğru gerçekden teşekkür ederim canım. yakınlaşma konusu onun düzeninde olan bir şey olduğu aşikar. ilişkimizin ileri safhalarında bu konuyu açacak hissediyorum ve biliyorum. daha evlenmemize en az 3 yıl var daha konuşmadık ama benim fikrim öyle benim okulumun bitcek iş bulcam o askerliğini yapmadı daha askere gitcek. bu süre zarfında da beklemek istemeyecek ama ben bu konuda oldukça netim istemiyorum evlenmeden toplumda kadınlara nasıl baktıkları mağlum ne kadar okumuşda olsan iyi bir işin de olsa onların kurallarına uymak zorundasın. eğer evlenemezsek benim düşeceğim durum ortada. ki arkadaşımın başına geldi 3 yıl beraber yaşadılar üniversideyken sözde evlenceklerdi bırakıp gitti kızı. ayrıca heyacanı kalmaz diye düşündüğümden evlenmeden yakınlaşmayı doğru bulmuyorum . erkek arkadaşım bu konuyu açğında aynen bu cevabı alacak umarım beni anlar bu konu yüzünden onu kaybetmek istemiyorum.
Siz birinden hoşlanınca hamle yapmayıp ondan ilgi mi bekliyorsunuz, yoksa hamle yapmamanız hoşlanmadığınız anlamına mı geliyor? Çok zor sordum dimi bunu anlayamıyorumBende yengec burcuyum. Benim erkek versiyonum sanırım sevgiliniz.
Kendimi anlatıyım ordan anlayın diyecegim de ben bile kendimi cözebilmis degilim :)
Yengecleri yasayarak ögrenmek lazım. Huyunu,suyunu ögrenince kolay gerisi.
Erkek arkadasım beni yarı yarıya cözdü sayılır :))) Sabır,zaman...
Siz birinden hoşlanınca hamle yapmayıp ondan ilgi mi bekliyorsunuz, yoksa hamle yapmamanız hoşlanmadığınız anlamına mı geliyor? Çok zor sordum dimi bunu anlayamıyorum
Evet kız-erkek farkı da olacaktır elbet, ama bazı temel ortak noktalar oluyorya ondan sorayım dedim hazır kızkıza iken. Ben önceki sayfalara da yazdım, (sevgili aday adayı diyelim kendisine) bu adaycığım haftada bir civarı canı isterse arıyordu görüşüyorduk o kadar. Birkaç seferdir ben adım atıyım dedim müsait olmadı ama müsait olduğunda döndü, hiç bir şey olmamış gbi tripleşmeden görüştük normal. Son hamlemi yarıda bıraktı yemek davetime net bir cevap vermedi beyefendiHehehe.:)) Şahsen ben olsam belli ederim karsı tarafa hareketlerimle,bakıslarımla filan ama hamle yapmam.
Bi de ben kız tarafıyım ama onu da hesaba kat. Karsı taraf erkek olunca hamleyi ondan bekleriz haliyle.
Ama yengec erkegi utangac,cekingen olur.Bundan dolayı hamle yapamayabilir. Eger onu istiyosanız gercekten ona cesaret verecek seyler yapın.
Yani ben senden hoslanıyorum,bana yanasabilirsin sinyali verin. O da biseyler hissediyosa elbet bi hamle yapacaktır.
Evet be rahat duramadım, sadece onun isteği ile mi görüşücez konulu bir mesaj attım. Aldığım cevaba göre çalışıyormuş beyefendi. Çok üzgünüm kızlar :26: Cidden işkolik bu, işinden zaman ayıramıyor mu ya of
Evet geçende anlatmıştım öyle olmuştu aynen =( Ki o arasa ben hayatta işim var diyemem boş isem. Direk atlarım sevinirim hemen görüşürüm trip bile atmam. Offf şu an moralim o kadar bozuk ki. Resmen kendi boş olduğunda görüşecek birini arıyor. İşin kötü yani ben de kabul ediyorum sırf görmek içinsen de o görüşmek istediğinde işim var dersen küser, o yapınca gayet normal sen yapınca anormal olur. :26:
Evet geçende anlatmıştım öyle olmuştu aynen =( Ki o arasa ben hayatta işim var diyemem boş isem. Direk atlarım sevinirim hemen görüşürüm trip bile atmam. Offf şu an moralim o kadar bozuk ki. Resmen kendi boş olduğunda görüşecek birini arıyor. İşin kötü yani ben de kabul ediyorum sırf görmek için
Seviyor muyum bilmiyorum ama sanırım evetbu da demek oluyor ki sen onu seviyorsun. ya da çok hoşlanıyosun kaybetmek istemiyosun. bozma moralini böyle mutlu musun önemli olan o. tabi ki kötü bir şey onunla senin istediğin zamanda görüşememeniz haklısın. ama böyle ise de yapacak pek bir şey kalmıyor.
bir adını koysa olayın çok daha rahat olacaksınız bu kadar da takmayacaksın bunlara. ne zaman gönlü olur da adını koyar bilinmez. umarım uzun sürmez.
Seviyor muyum bilmiyorum ama sanırım evetSonra bu sitede kaç defadır gelip aşk acımı anlatıyorum =( Dediğin gibi adı konsa ben zaten hergün arayıp konuşmayı mesajlaşmayı seven biri değilim, özgür olmam gerek. Hatta bence o da bu işkolik haline bakılırsa bu durumumu sever Ama işte daha adı yok ortada bir şey yok, klasik kadın aklı ile direk benle ilgilenmiyor diye algılıyorum, moralimi bozuyor.
1 buçuk aydır falan takılıyoruz işte, hani aşkından ölmüyordur ama azıcık da olsa değer veriyor herhalde diye düşünüyorum. Evet kesinlikle gizli kapaklılar, yani iki sözcüğü de geçtim azıcık daha net olsa yeticek bana. Ben de açılmayı düşünüyorum canım. Aslında böyle takılmayı da seviyordum, en azından haftada bir falan görüşmek bana yetiyordu, çok ciddi düşünmüyordum. Ama baktım ki çok bağlanmaya başladım, arayacak mı aramayacak mı çok takmaya başladım. Şimdi nasıl olsa çok da görüşmüyoruz beyefendi işinden taviz veremiyor. E açıldığımda terslerde üzülürüm tabi ama hani bir şey kaybetmiş olmam. Sürekli takılıyor zaman geçiriyor olsak benden uzaklaştı diye üzülürdüm de, yani artık o da yok. En azından netlik olsun. Şu an daha cesaretim yok ama ilerleyen zamanlarda açılmayı düşünüyorum.hepimiz aynıyız. çok normal moralinin bozulması. ben de olsam aynı şekilde üzülürdüm.
ah erkekler çok mu zor iki kelimeyi söylemek hiç anlamıyorum erkekleri özellikle yengeçleri. biz ne kadar onlara karşı açık olsak da onlar gizli kapaklı olmayı seviyor. güvenmiyorlar hemen biliyorsun. sen açılsan diye düşünüyorum. ihtimalleri düşünüyorum.ya kafan rahatlar adı konur ya da ters teper de çok üzülürsün. ne yapacakları hiç belli olmuyor gerçekten. üzülmeni istemem gerçekten beklemekden başka çaren yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?