• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yere çıkarken..

Ben haber veririm şuraya gidiyorum diye söylerim aynı şekilde eşimde bana haber verir. Eğer ikimizin birlikte vakit geçirecebileceği bir zamansa ben şuraya gitmek istiyorum problem olur mu diyorum. Karşılıklı hepsi. Evlilikte en azından haber verilmeli duruma göre fikirde sorulmalı bence.

Niye bu derece sorun oluyor ki?
Benim esim de bana ben suraya gidebilir miyim ne dersin, der.
Ego tatmin etmek efendime soyleyeyim muthis bi haz duymak gibi bi durumum yok.
Sadece bu onun kibarligidir.
Bense giderken gidiyorum, derim.
Alismamisim.
Sorun cikarmayacagini da biliyorum ama lafini soyler hii tabii gidebilir miyim demek yok tabii, der.
Gulerim canimmsin gidebilir miymisim pasam derim
Esim de guler ve giderim.
Bu kadar buyutulmemeli bence.
Karsilikli birbirinize hos kelimeler ederek tatliya baglanabilir.
İlla da egosunu ustumde tatmin ediyor, ayari bozuldu, beni eziyor moduna girmeye gerek yok bence.

Valla ben babama nasil davraniyorsam nişanlımada oyle yapıyorum. Evlenincede öyle devam ettircem. Siradan bir yerse öle carsi pazar, kardesimle gezme falan ben suraya gidiyorum faln diorum. Ama sehir dışına ve uzun süreli bir yerse ben buraya gitmek istiorum beni destekleyecegini düşünüyorum diorum oda tabiki dior:-D evlenince degisir demeyin 10 senelik ilişkim boyle alistirdim böyle gider. Keza o da öyle. Arkadaşlarımla cikiorum ediorum dior tamm diorum, sehir disina gitcekse ben gitmek istiorum ne dersin dior tabiki diorum:-D biz cok rahatiz galiba:-D ama annemdende boyle gördüm hep. Annemi hic babamdan izin alırken gormedim babamda o işini bilir der oh tertemiz:-D

Niye bu derece sorun oluyor ki?
Benim esim de bana ben suraya gidebilir miyim ne dersin, der.
Ego tatmin etmek efendime soyleyeyim muthis bi haz duymak gibi bi durumum yok.
Sadece bu onun kibarligidir.
Bense giderken gidiyorum, derim.
Alismamisim.
Sorun cikarmayacagini da biliyorum ama lafini soyler hii tabii gidebilir miyim demek yok tabii, der.
Gulerim canimmsin gidebilir miymisim pasam derim
Esim de guler ve giderim.
Bu kadar buyutulmemeli bence.
Karsilikli birbirinize hos kelimeler ederek tatliya baglanabilir.
İlla da egosunu ustumde tatmin ediyor, ayari bozuldu, beni eziyor moduna girmeye gerek yok bence.

Sizin eşinizin size şaka yollu söylediği ortada. Gerçekten de izin vermeyecek bir durumu yok gibi görünüyor. Kaldı ki öyle bile olsa o size zaten izin alır gibi soruyor. Hani sizden kendisinin yapmadığı bir şeyi de beklemiyor. Ama konu sahibinin durumu bu değil. Gülerek "ooo hiç beni adam yerine koymuyorsun" falan demiyor. Öyle olsa buraya konu açmazdı diye düşünüyorum. Sizin durumunuzda tabiki bir ego tatmini yok. Ama sizin durumunuzla konu sahibinin durumunun uzaktan yakından bir alakası yok.

kişiliğini bulamamış senin eşin. kime nasıl davranacağını bilmiyor bence kusura bakma.
ben çok kızıyorum böyle erkek modellerine.

çarşıya çıkacaksam söylerim bende eltime vs giderken..parka komşuya kahve içmeye giderken söylemem..gidebilirmiyim değildi...oğlanla gidicez derim:49:

Sizin eşinizin size şaka yollu söylediği ortada. Gerçekten de izin vermeyecek bir durumu yok gibi görünüyor. Kaldı ki öyle bile olsa o size zaten izin alır gibi soruyor. Hani sizden kendisinin yapmadığı bir şeyi de beklemiyor. Ama konu sahibinin durumu bu değil. Gülerek "ooo hiç beni adam yerine koymuyorsun" falan demiyor. Öyle olsa buraya konu açmazdı diye düşünüyorum. Sizin durumunuzda tabiki bir ego tatmini yok. Ama sizin durumunuzla konu sahibinin durumunun uzaktan yakından bir alakası yok.

Canin fistigi merhaba,
Yorumlarinizi ailecek begenerek takip ediyoruz :p
Ben soyle dusunerek yazdim bunu.
Konu sahibinin esinden ve konudan negatif bi enerji almadim.
Acayip puruzler, muthis kavgalar cikmis degil.
Dolayisiyla konu sahibinin esi de yalnizca hafif laf carpitmayla gecmis meseleyi.
Kaldi ki zaten 4 senelik evlilermis.
Bir seyler oturmus, iki taraf da birbirini taniyor.
Siz de gidebilir miyim diyerek bir adim ativerin cunku esiniz cok sert degil, ego falan dusunmeyin esiniz de sizi ornek alir ve bu zamansiz ortaya cikan takintisindan vazgecebilir, tadinda bi oneriydi.
Ama esi hayir sacmalama gitmeyeceksin vs tarzinda daha sert cikislari olsaydi bu kadar uyumlu bir oneri vermezdim.
Dolayisiyla alakasiz gorunse de bir taraftan kendimle alakali gordugum icin yazma geregi hissettim.
Yanlis anlasilmak istemem.
Destan niteligindeki cevabimi burada noktalarken, konu sahibinden beni yanlis anlamayip oneri niteliginde kabul etmesini temenni ediyorum :)

evden bi yere gidecek olduğunuz zaman eşinize ben şuraya gidiyorum mu diyorsunuz, gidebilir miyim mi soruyorsunuz?

gitsem ,neden gittin demez,gidiyorum desem, tamam der. Gidebilirmiyim dersem, sen bilirsin der...
Ben gönlünü almak, pohpohlamak adına gidebilirmiyim derim.. Nasıl olsa izin verecek biiyorum:1:

Kacirdiysam, goremediysem o ayri ama esiniz de ben erkegim, izin almam izin veririm ancak, gibi zirvalamamis.
Belki dedim, bu aralar ruhunun oksanmaya ihtiyaci vardir.
Siz de sizi eziyor gibi dusunmeyip sevimli yaklassaniz sorun cozulebilir diye dusundum.
Her kosulda kadinlar tatliya baglamali demek gibi bi cabam yok.
Ama niyeyse asiri bir durum goremedigim icin konuda, konu sahibinin evindeki tatsizligi tatliya baglamak icin oneri verirken kendisini kotu hissettirmemeye calistim.
İnsallah tatliya baglarsiniz.

planlı değil, kardeşin arıyor, pazar gezmesine çıkalım,
bende eşimi arıyorum kardeşimle çarşıya çıkacağım haberin olsunn,
problem yaptı adam, gidiyorum değil gidebilir miyim sormam lazım-mışşş ..

diyebilir valla olabilir çok abes bulmadım kötülüğüne de dememiştir bu kadar feminist yorumlar yapılmasına anlam veremedim yani adam merak eder belki erkekler biraz şüpheci :)

Kacirdiysam, goremediysem o ayri ama esiniz de ben erkegim, izin almam izin veririm ancak, gibi zirvalamamis.
Belki dedim, bu aralar ruhunun oksanmaya ihtiyaci vardir.
Siz de sizi eziyor gibi dusunmeyip sevimli yaklassaniz sorun cozulebilir diye dusundum.
Her kosulda kadinlar tatliya baglamali demek gibi bi cabam yok.
Ama niyeyse asiri bir durum goremedigim icin konuda, konu sahibinin evindeki tatsizligi tatliya baglamak icin oneri verirken kendisini kotu hissettirmemeye calistim.
İnsallah tatliya baglarsiniz.

yüzde yüz katıldım......

planlı değil, kardeşin arıyor, pazar gezmesine çıkalım,
bende eşimi arıyorum kardeşimle çarşıya çıkacağım haberin olsunn,
problem yaptı adam, gidiyorum değil gidebilir miyim sormam lazım-mışşş ..

normalde gittiğim yerden arardım,ben şuraya gittim haberin olsun diye,
uyardı ki gitmeden haber ver , eyvallah,
şimdide izin ala döndü olay...

Bu nedir arkadaşım çocukmusun sen :19::19:

sıkıntısı başka galiba,
dün anneler günüydü annem ve kızkardeşimle çıktık ona bozuldu, diyemedi, diğer yandan prüz yapıyor gibi geldi bana.

hiç umursama izin almakta neymiş o senden izin alıyorsa ondan böle olsun istiyorsa orasını blemem tabi

evden bi yere gidecek olduğunuz zaman eşinize ben şuraya gidiyorum mu diyorsunuz, gidebilir miyim mi soruyorsunuz?

o sana soruyorsa izn vermediği durumda uyuyorsa sana bence cokta dert etme fakat tam tersi kendı egemen bır yapıda ise başına buyruk sana bunları yapıyorsa sıkınt :) bende eşime sormadan kızlarla gezıcem desem tavır yapar ama ona sorarsam zaten git der :) oda bana sorar mutlaka..

Gidiyorum diye söylüyoruz eşimle. O benden ben de ondan izin almıyoruz. Aklı başında insanlarız. Şu var, yapmamamız gereken birbirimizin kızacağı şeyleri biliyoruz. Evliliğin kaldırmadığı bazı şeyler vardır, evlenmekle zaten bunları kabul etmiş olursunuz. Sık sık tek başına ya da arkadaşlarla vs beraber eğlenmeye gezmeye gitmek her iki taraf için rahatsız edici olur mesela. Ya da izin alman gereken durumlar olur, onunla plan yapmışsındır o gün başka bir şey olur vs. Bunun gibi konular dışında izin alma gibi bir durum yok.

Son düzenleme:
Gidebilir miyim diyorum çukuru öyle denilmeli..
Dinimizde de öyle
Eşiniz sonuçta hadi ben gidiyorum demek bencillik bence hem ben izin istemezsem o da istemez kafasına göre gider heryere ...:19:

bara, pavyona gitmiyorsam, gittiğim kişileri biliyorsa, en önemlisi benim kendimi bildiğimi bilip, bana güveniyorsa neden gidebilir miyim diyeyim ki? hani program sıkışıktır, o da başka bişiler yapmak istiyordur o zaman sorarsın ama böyle minik çocuğun annesinden izin alması gibi olunca o iş daha farklı boyut alıyor benim gördüğüm

Valla canım ben şuraya gidiyorum der çıkarım.İzin falan almam hatta bazen giderim söylemem bile yanımda telefonun var nasılsa istediği zaman arar ulaşır bana. izin almak niye?O beni sahiplenir ama sahibim değildir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X