Sizin eşinizin size şaka yollu söylediği ortada. Gerçekten de izin vermeyecek bir durumu yok gibi görünüyor. Kaldı ki öyle bile olsa o size zaten izin alır gibi soruyor. Hani sizden kendisinin yapmadığı bir şeyi de beklemiyor. Ama konu sahibinin durumu bu değil. Gülerek "ooo hiç beni adam yerine koymuyorsun" falan demiyor. Öyle olsa buraya konu açmazdı diye düşünüyorum. Sizin durumunuzda tabiki bir ego tatmini yok. Ama sizin durumunuzla konu sahibinin durumunun uzaktan yakından bir alakası yok.
Canin fistigi merhaba,
Yorumlarinizi ailecek begenerek takip ediyoruz

Ben soyle dusunerek yazdim bunu.
Konu sahibinin esinden ve konudan negatif bi enerji almadim.
Acayip puruzler, muthis kavgalar cikmis degil.
Dolayisiyla konu sahibinin esi de yalnizca hafif laf carpitmayla gecmis meseleyi.
Kaldi ki zaten 4 senelik evlilermis.
Bir seyler oturmus, iki taraf da birbirini taniyor.
Siz de gidebilir miyim diyerek bir adim ativerin cunku esiniz cok sert degil, ego falan dusunmeyin esiniz de sizi ornek alir ve bu zamansiz ortaya cikan takintisindan vazgecebilir, tadinda bi oneriydi.
Ama esi hayir sacmalama gitmeyeceksin vs tarzinda daha sert cikislari olsaydi bu kadar uyumlu bir oneri vermezdim.
Dolayisiyla alakasiz gorunse de bir taraftan kendimle alakali gordugum icin yazma geregi hissettim.
Yanlis anlasilmak istemem.
Destan niteligindeki cevabimi burada noktalarken, konu sahibinden beni yanlis anlamayip oneri niteliginde kabul etmesini temenni ediyorum :)