- Konu Sahibi HappyBabyAhmet
-
Haklısın insan düşünemiyor bazı seyleri hep düzelir umuduyla..Böyle sorunlu evliliklerde de ne diye çocuk yaparsınız anlamam
Evet kuralları okudum ama bundan bahsetmeden konuyu anlatmış olmayacaktim ondan yazdım kısa tuttum o kısmıKonumuz belki kapatılabilir büyü bs ile ilgili konu yasak çünkü. Ama size şunu söyleyim eğerki eşiniz düzeldiyse 5 yıl boyunca size eşiniz bunları bilinçli yaşatmamış
İste bunu nasıl yapacağım onu bilmiyorum gulumsemek bile gelmiyor içimden aslinda simdi yazarken fark ettim işin çoğu eşime düşüyor sankiben olsam yuwamı bozmam kocamla aramı düzeltir çocuğmu babalı büyütür ele güne karşı da düşman çatlatırdım
önce bir psikologtan yardım alın eşinizi de buna davet edin ewlilik terapistleri bile olabilir bu yaniİste bunu nasıl yapacağım onu bilmiyorum gulumsemek bile gelmiyor içimden aslinda simdi yazarken fark ettim işin çoğu eşime düşüyor sanki
En dogrusu bu sanırım teşekkür ederimönce bir psikologtan yardım alın eşinizi de buna davet edin ewlilik terapistleri bile olabilir bu yani
Benim hurafeyle falan isim yok kimseyi aklama çabasında da değilim ben sorunlarımıza odaklanmisken cocuk fikrinin ciddiyetini kavramamisim hata etmişimKelimeler kifayetsiz. Böyle bir adama, böyle bir evliliğe 'öyle böyle' çocuk yapın. Sonra da adamı hurafelerle aklamaya kalkın. Bu kadar mı mantığınız kapalı, bu kadar mı kendinizden vazgeçtiniz?
İstemedi, duzeltiriz ugrasalim dediSen elinden geleni yapmışsın.. Eşin ayrılmaya nasıl baktı peki?
Iyi o zaman umut var demek ki, oda çabalayacaktır seninle, aranızdaki sorunları konuşun, nerde neyi eksik yapıyorsun, birbirinizi rahatsız den şeyler neler? Bi evlilik danışmanı yardımcı olur size.Benim hurafeyle falan isim yok kimseyi aklama çabasında da değilim ben sorunlarımıza odaklanmisken cocuk fikrinin ciddiyetini kavramamisim hata etmişim
İstemedi, duzeltiriz ugrasalim dedi
Birden olmadı tabi o konudan bahsetmeyeyim ama o kadar dua ettim ve içim kiyamadi aslinda belki bu yüzden Allah çıkardı karşımıza bilmiyorum hic isim olmaz çünkü öyle seylerle5 sene sonra nasil ortaya cikti ve nasil bozuldu birden, bir gidisata bakin ama dikkat edin bir de o arada ikinci cocuk olmasin düzelip bosanmiyacaginiza emin olmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?