Bir yol gösterin..

onunlaguzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
212
44
98
uzun olacak biliyorum ama etrafımda sizdn başka dertlenceğim kimse kalmadı.. uzun olacak biliyorum ama şimdiden Allah razı olsun okuyandan da okumayandan da

ablalarım ben 21 yaşındayım.. üniversite 4. sınıftayım.. ben birine aşık oldum 6 yıl önce.. herşeyine.. çocuklar babalarına aşık olurr ya, o babama benzemez hiç.. Aleviyiz biz.. Ayrım yaptığım için söylemiyorum.. sadece anlayın biraz halimi.. ailem öğrendi mhp li diye istemedi, 7 ay yürütttük güç bela. sonunda ben küçüğüm, aileme ihtiyacım olur, aramıza daha da grmemek için başkasını seeviyorum yalanıyla ayrıldı benden...

üniversiteyi kazndım.. başka bir şehire gittim.. 1 yıl sonra ailem arkamdan geldi.. Buraya yerleştik.. hatalar yaptım bir sürü.. başkalarıyla çıktım.. sonra o geldi.. 1 yıl önce tekrar, ailem öğrendi annem mektu yazdı.. ondan soğumadım ailemden soğudum.. onların her dediği batar oldu.. ya biz ya o dediler. sustum.. yarime dert yandım. göğsünde olduğumu hayal ederk telefonda ağladım. kalbim ağrırdı. astım krizine girerdim onu arardım gecenin köründe. ailemin haberi olmazdı. kavga ettiğimizde kalbim ağrıdığında da yastıgımı ısıra ısıra aglardım..
anlamadılar bizim ne kadar çok sevdiğimizi..

ben bilmiyordum, dinimizde bilmem gereken hiç bir şeyi.. o öğretti bana.. oruç tuttum, onlara kalktım yemek hazırladım.. Söylemedim hiç niyetli olduğumu midem bulanıyor dedim.. Direk yarimi suçlucaklardı çünkü beynini yıkıyor diye.. ben dinimiz hakkında birşeyler öğrendikçe mutlu oldum, huzurlu hissttim kendimi.. Ailem okuduğum yarimin hediye ettiği kitapları aldı yırttı.. ağladım.. Ben yine ağladım..

Artık aynı evde yaşamak çok zor geliyor.. kredim dışında hiçbir gelirim yok, şimdi bana söyleyin ablalarım- bacılarım

İstanbula gidip 1 ay çalışıp 1500- 2000 lira alabilceğimn bir yer var oraya gidip çalışıp o parayı harcıma vereyim, kredi alıyorum 260 lra her ay. onlada burda 1 yıl yurtta kalıp çalışayım mı..

sıkıp dişimi bir yıl daha bu ızdırabı çekeyim mi?

Canım ne güzel 'yarim' diyorsun, belliki çok seviyorsun. :)
Ben ailenin yanından ayrılma derim.

Allah yarinle kavuşup mutlu mesut yaşamayı nasip etsin canım.

Durulmuyor ki.. düzelmiyor hiçbirşey daha da kötüleşiyor.. ilişkimiz daha da kötüye gidiyor.. nefret ettiryorlar kendilerinden..

Canım yaşadıkların çok zor seni anlıyorum ama dışarısı kurtlar sofrası. İnan ne kadar kalbini kırsalar da senin için en güvenli yer ailenin yanı. Sevdiğin de bekler bir sene daha birşey kalmamış. Az daha dayanman gerek. Hem şunu söyleyeyim zor elde edilen birliktelikler erkekler için her zaman daha kıymetlidir bunu unutma. Hakkında hayırlısı olsun

Canım yaşadıkların çok zor seni anlıyorum ama dışarısı kurtlar sofrası. İnan ne kadar kalbini kırsalar da senin için en güvenli yer ailenin yanı. Sevdiğin de bekler bir sene daha birşey kalmamış. Az daha dayanman gerek. Hem şunu söyleyeyim zor elde edilen birliktelikler erkekler için her zaman daha kıymetlidir bunu unutma. Hakkında hayırlısı olsun

kurtlar sofrasına oturmıyacağım ki.. ilk olmıyacak yalnız kaldığı hem bu sefer yalnız olmıyacağım Birtanem de yanımda olacak..
korktuğum şey ailemle kanlı bıçaklı olmak.
kıymet meselesine gelince.: diyeceksiniz kç yıll biz emin olamıyoruz, onu tanıyorum sıradan bir erkek değil.hem diğer şekilde de yurtda kalacağım elde edilmek dğil bu.. Hem o benim gönlümü çoktan aldı..

amin, cümlemiz için..

Durulmuyor ki.. düzelmiyor hiçbirşey daha da kötüleşiyor.. ilişkimiz daha da kötüye gidiyor.. nefret ettiryorlar kendilerinden..

Hayat sana şuan tozpembe geliyor.

Ben 35 yaşındayım canım ,ve bu 35 yılda öğrendiğim en önemli şey neydi biliyormusun?

''Bu hayatta hiçbir aşk aileni silmeye deymez'''

Sakın okulunu bitirip,bir işe girmeden ailenin evinden çıkmaya kalkma.Elin ekmek tutsun ,hala o büyük aşkınız devam ederse aileni ikna edersin birşekilde.

Dedim ya ben 35 yaşındayım ve hala ''Annem ne söylerse haklı çıkar'''

Back
X