bir yorum yapamıyorum ben artık siz bi yorum yapın :(

anheisne

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2012
71
3
16
Eskişehir
merhaba;
ben 1 sene bir ilişki yaşadım. onunla sözlü gibiydik sadece annesigil gelmemişti. Bir gün telefon açtılar ve geleceklerini söylediler. Sonra tekrar bir telefon ve dedesinin hastalandığını ve gelemeyeceklerini söylediler. o memleketine gitti. 4 gün kaldı ve geldi. biz o geldikten bir hafta sonra kavga ettik. saçma bir konu yüzünden ve benimle ondan sonra hiç konuşmadı. aradım seninle ilgili problem yok dedi. her defasında sordum ama yok dedi.benimle ilgili problem var dedi. sonrada ayrıldığını öğrendim. kardeşime ve arkadaşıma söylemiş. bana bir açıklama bile yapmadı. ortada neden yok. resmen ortada bıraktı beni. düşünmekten kafayı yiycem. ne annesi aradı nede başka biri. çok kırıldım hakkımı helal bile edemiyorum. yarı yolda bırakıldım.(

Canım sen bir telefon açıp sor neden böyle olduğunu veya bir yerde buluşup konuşun...

aradım telefonunu bile açmadı. annem annesini aradı annesi telefonu bile açmadı. buluşalım konuşalım dedim olmaz kimseyle görüşmek istemiyorum dedi. ayrılmadan önce ailesinin yanına gittim hepsiyle görüştüm herkesle tanıştırdı şimdide ortada bıraktı. benim tüm ailem biliyordu onu. ama o ne yaptı ortada bıraktı neden yok hiçbirşey yok

Son düzenleme:
bırak ozaman allahın dan bulsun bulurda zaten

döner dolaşır yalvarır sonra iş işten geçer

gerçekten ayrılırken açıklama bıle yapmayan insana üzülmeye bıle değmez

Son düzenleme:
Sanıyorum ki ayrılmasının illa ki bir sebebi vardır. Belki bir davranışına kızmıştır belki de başka bir şey. Düzgünce bir konuş bakalım.. Çok kötü bir durum.. Umarım kısa sürede toparlanabilirsin.

Bence de arayıp buluşma teklif edin, yüzyüze konuşulması lazım.

Eğer kaçıyorsa ondan adam olmaz zaten, ayrıldığınızı kardeşinizden öğrenmeniz fazla garip.

mesajlarıma bile cevap vermiyor ki kardeşimden öğrendim sonra aradım açmadı bile telefonunu benimle konuşmaya tenezzül bile etmedi. bir hatam veya bir yanlışım olmadı bugüne kadar.. aklıma başka biri var veya yanlış birşey yaptı başka seçenek gelmiyor. çünkü ben hiçbirşey yapmadım. ama ortada kalan ben oldum. bu saatten sonrada konuşmayız ama aklımda hep neden sorusu var neden

Böyle sebep göstermeden bitiren, habersiz bitiren insanlar genelde başka limanlara açılmış oluyor.

Ailesiyle tanıştıktan sonra böyle bir uzaklaşma varsa eğer aile onaylamamış olabilir yani anne ağzına bakan bir erkek sanırım, hiç üzülme zamana bırak sakın üstüne düşme...

bu soru ömür boyuda olur zaten kım olsa olur ya herşeyı göze al konuş yada yukarıdada dediğim gibi değmezmiş deyip unut çünkü gerçekten yaptığı çok ahlaksızca

Bence sebebini bilmeden ayrilmak cok kötü olsa gerek.
Ben olsam bende nedenini öğrenmek isterdim.
Ama her ne olursa olsun, asla israr etmezdim hata yalvarsada affetmezdim.

Kimse böyle ayrılmayı bence hak etmez!

ailesinin onaylamaması saçma. 2 kere yanlarına gittim. onaylamasa neden istemeye gelmeyi teklif etsinler.. kafamda sadece diyorum ya neden sorusu. o yıpratıyor beni. çok kırıldım kendime düşünmemek için engel olamıyorum ki. boşver diyorum ama hep neden çıkıyor

canım boşver ya üzülmeye değmez bir açıklama bile yapmayan adamaailesiyle tanıştırdıktan sonra ipler kopmuş gibime geldi ailesi kesin rest çekti bu kız olmaz diye o da senden vazgeçti demekki seni gerçekten sevmemiş sevseydi savaşırdı sevgisinin arkasında dururdubaksana annesi bile annenin teline bakmamış ne kadar ayıpboşver ondan ve ailesinden cacık bile olmaz

annesigilin yanına gittiğimde kimsenin GURURU ile oynanmasını sevmem dediler. Peki şimdi yaptıkları ne kimse bir kere arayıp ne oldu kızım demedi. Gururum kalbim çok kırıldı. Ah etmek istemiyorum ama içimden hiç mutlu olmasın diyorum... Çok zor çünkü istemeye geleceklerdi bir anda vazgeçtiler madem haber vermeselerdi. (

valla hayatta herkezin ,böyle kendine güvensiz bir erkek milleti çıkmıştır karşısına ama vedasız ayrılık olmaz.
BÖYLE ERKEKLERE SÖVESİM VAR

oldu ondan hiç böyle bir davranış beklemiyordum. Annem bile ağladı bu duruma. Onların gururu ne olacaktı. Herşey güzeldi yaza düğün olacaktı annesigilde tamam demişti bizimkilerde sadece isteme olacaktı biranda ne oldu... Allahını bile hakkı bilen bir insandı. bu yaptığı doğrumuydu hayır. umutlarımı hayallerimi çaldı resmen (

ba$ka biri var gibi sanki
yakinda çikar kokusu bence
ke$ke oyle olsa bari nedenini ogrenirsin bu kadar sorularla bogu$mazsin ..
yada turk filmlerindeki sahneler gibi çok hasta oldugunu ogrenip senimi uzakla$tirdi diye du$unsek, çokmu polyannacilik olur bu yorum bilemedim $imdi

nedenini söylemeden için rahat etmez haklısın, eğer gerçekten öğrenmek istiyorsan çalışıyorsa iş çıkışına falan gitsen yada nerelerde olduğunu biliyorsundur karşısına çıksan olmaz mı? gerçi karakterini sen bilirsin nasıl tepki vereceğini..
Belki bu şekilde öğrenmiş olursun

konuşmayacağını biliyorum. telefonlarıma bile çıkmadı. kendisi polis olarak çalışıyor. çalışma saatleri değişiyor. ne zaman izinli onuda bilmiyorum. yengesine sordum o bana dedi ben arayıp konuşayım konuşunca ararım dedi. konuşmuş ve beni aramadı ayrıldığımızı bile öğrenmiş bir tek ben bilmiyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…