bir yorum yapamıyorum ben artık siz bi yorum yapın :(

Peki başkalarına anlatmamış mı sebebini :26: çok kötü bir durum gerçekten..

yengesine sordum nedeni ne diye söylemedi dedi. arkadaşım sordu onada konuşmak istemiyorum demiş. kardeşim ablama söyle demiş oda benim için çok zor kolay olsa baştan söylerdim demiş annesigili felan aramadım zaten ne olup bitiyor diye kuzeni vardı onada mesaj çektim oda cevap vermedi. düşünüyorum benimle ilgili mi veya ailemle ilgilimi bir problem var ama herşeyi görüyordu. ailemi beni biliyordu. biz hiçbirşey yapmadık ona. ya kendi zaaflarına yenilip birşey yaptı benim yüzüme bakmaya cesareti yok yada ailesi problem oldu.

lütfen kendini çok yıpratma. bak aileler bile öğrenmiş, sen onlarla da tanışmışken seni yüzüstü bırakıyorsa lütfen kendini çok yıpratma. üzülme demiyorum ama çok da yıpratma. hem seni hem ailene karşı hiç saygısı yok, ayrıca karşına geçip söylenme cesareti yok. sen niye yengesini vs arıyorsun ki? lütfen seviyenden aşağı inme. sen kendine bunu yakıştıryormusun?? bak ailesi değil, amcası deil vs. sevdiğin ve evleneceğin adamın davranışlarına bir dön bak. değerse ağla sızla ya da bas tekmeyi

Sanki zorla başkasına başgöz etmişler gibi geldi.. Anlam veremedim niye böyle olduğuna. Belki de planlı birşeydi bilemeyiz. Allah kurtarmış diyelim, ya evliyken olsaydı.?

bence bikac gün üstüne gitme

baktin ki 4-5 gün sonra hala aramiyor seni. sen ara sor ve bulusmak istedigini söyle.
yasadiginiz onca seye ragmen sana bunu borclu oldugunu söyleyebilirsin mesela.

Adam olsa, erkek olsa çıkar konuşur

Böyle bir adamla zaten evlilik olmaz, baştan bunu görmüş olman daha iyi.

Böyle sebepsiz, bir açıklama yapmadan ortadan kaybolan adam geri gelse de affetme, demek ki her kafası bozulduğunda gidecek.

bende anlattıklarınızdan ailesinin,sizinle tanıştıksan sonra istemediklerini düşündüm.
belki size gelmekten vazgeçmelerinin nedeni de,ailesinin kurmuş olduğu baskı olabilir.
oğullarını başka biriyle evlendirmek istemiş olabilirler.sen çalışıyormusun?çalışan birini istemiş olabilirler.
Ve daha fazla ailesine karşı gelememiş olabilir.
ben şahsen akrabalarının neden ayrılmak istediğini
bilmediklerini düşünmüyorum.sadece direk söyleyemiyorlar.

kendini çok yıpratma bence,ayrılmak istediğini yüzüne karşı bile söyleyemeyen
karaktersizin tekiymiş.böyle saçma bir ayrılık şekli olmaz.
nedenini öğrenmek istesen bile saçma bir neden söyleyecek.
bence hiç üsteleme.
Allah yardımcın olsun.inşallah atlatırsın

Böyle sebep göstermeden bitiren, habersiz bitiren insanlar genelde başka limanlara açılmış oluyor.
bencede...
Bu senle ilgisi yok benle ilgisi var demek su anlama gelir..ben yeni birini buldum haydi sana gule gule...klasik erkek yalanidir....salla bosverr

bu kadar hödüklükte pes yani...
bu durumda kabullenmen lazım bunu...
bırak pişman olur mutlaka...

Kafasına esmiş ayrılmış.
Üstüne üstlük herkese yaymış ayrıldığını
Amacı ne anlamadım :44:
Ama doğru dürüst biri olmadığı ortada .
Bırak üzülen pişman olan o olsun.
Paşa paşa döner o zaman da sen kabul etmezsin.
Hatta ararsa dahi açma bırak.
Çantada keklik görmesin seni
Yanlış biriyle yanlış bir ilişki yaşadın ve bitti .
Böyle çoluk çocuktan kurtulduğuna sevin

kaç yaşında bu çocuk, ergenlik psikolojisinden kurtulamamış henüz galiba

yaşı soruyorum çünkü bu sana geri döner ve işte sen daha iyilerini hak ediyorsun sen harikasın süpersin der acıtasyon yapar falan allah muhafaza sakın inanıp aşk acısı falan çekme..
erkeklik lafla olmuyor giydiği pantolonun hakkını versin önce..madem niyeti yoksa ne aileleri bulaştırmış araya..umursama bırak dalga geçtim edasında takıl pır dolansın etrafında

En azından baştan görmüşsün onunla uzun yola çıkılamayacağını canım.Ya evlendikten ve çocuğun olduktan sonra bırakıp gitseydi...

bence bikac gün üstüne gitme

baktin ki 4-5 gün sonra hala aramiyor seni. sen ara sor ve bulusmak istedigini söyle.
yasadiginiz onca seye ragmen sana bunu borclu oldugunu söyleyebilirsin mesela.

1 ay oldu hala aramadı. Sadece bir açıklama istiyorum aradım açmadı.aramıyorum ama beni üzen herkese söyleyip istemeye geleceklerini söyleyip ortada bırakmaları.

Onun davranışlarına anlam veremiyorum. Aradım cunku aradığım zaman ayrıldığımızı bilmiyordu. Konustun mu diye aradım. Yaptığına bir anlam veremiyorum. Düşünüyorum seven insan yapmaz bunu demekki dediği herşey yalanmıs (

22 yaşında kendisi. Bende oyle. Iste biz bayanlar onlar gibi olamıyoruz. O çok güzel umursamaz davranıyor.

Ayrıldığını bile başkasından öğreniyorsun Lütfen arayıp kendini daha fazla küçültme..
Adam beş para etmez biriymiş ucuz kurtulmuşsun.
Aklıma geldi tam isteme zamanları memlekete gitmeler hastalıklar falan bahane olabilir memleketten birini bulmuş olabilirler
En güzeli kendi yoluna bak,şükret kurtulduğun için.. Evet üzülürsün ama geçer..
Sen aramayı kesip kendi hayatına devam edince o ş...siz seni arar kesin.. o zaman içinde kalan her şeyi sıralarsın..
onu gören,tanıyan arkadaşın varsa senden bahsetsin "valla unuttu seni çok mutlu" desin! içi içini yesin..

Ben çalışmıyorum. Sınavlara hazırlanıyordum. Kendisi polis o konuda haklısın ev hanımı almaktansa çalışan birini alacaklardir. Mutlu olur mu ben böyleyken. Ne diyeyim ah mi edeyim beddua mi edeyim. Ama allah büyük ne ah ederim ne beddua bu dünyada herkes yaptığının karşılığını buluri

Aynı şeyleri yazacaktım arkadaşım benden önce davranmış.
Banada aynen katılıyorum demek kalıyor.

Bu saatten sonra karalar bağlamak yerine yeni umutlar yeşertmenin peşine düş canım.

Artık aramıyorum. Sadece sindiremiyorum çok zor oluyormuş. Bir yandan seviniyorum evli olmadığım için bir yandanda üzülüyorum oda sevdiğim için. Zamanla geçer biliyorum.

Gün gelecek evleneceksin, ve şimdiki şu yaşadığına bir dönüp bakacaksın; diyeceksin ki "Rabbim iyi ki evliliğimi böyle güvenilmez bir insanla yapmamışım", ve elhamdülillah gelecek ardından.

Benim ne demek istediğimi şimdi yanan canınla değil, evlenince evlililiğin ne olduğunu anlayınca farkedeceksin.

Hiç üzülme canım. Hayır gibi görünen şeylerin altında şer, şer gibi görünen şeylerin altında hayır vardır... Hayırlısı değilmiş de geç. İnşallah günün birinde çok mutlu olacağın bir eşin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…