Herkese merhaba Kizlar ..
Size bikac sorum olacak.
Ben ozel bi yurtta kaliyorum iki kisilik bu yurtlar.
Gecen sene cok degisik bi insandi oda arkadasim çekti gitti baska şehire baya problemler yaşamıştık psikolojimi cok bozmustu asagilik kompleksi vardi ve ondan daha iyi olamazdiniz her konuda yani mumkun değildi..
Neyse bu seneki oda arkadasim ise benden 2 3 yas büyük ben gecen seneki olaylar olmasin diye cok iyi davraniyorum insanlara gercekten guleryuzlu yaklasmaya calisiyorum yani kucuk bi sorun dahi olmasin atlatalim şu seneyide diye ama insanlar size oyle yaklasmiyo iste asiri laf cakiyo ama sirf banada degil tabi arkadas ortamindada öyle ben geziyorum ona laf ediyo bisey oluyo aradab laf cakiyo gecen sene benimde sucum vardi cok diklestik kızla ama bu sene alttan aliyorum habire bi kiskandirmaya calisiyo cocuklar gibi konustugum muhabbet ettigim kizlari elestiriyo surda az ay kaldi diye sabrediyorum bazen iyiyiz tabi ama artik nasil insanlara davranacagimi sasirdim kizlar allaha havale ediyorum ne olursa olsun Bosver diyorum sen iyi ol yinede diye ama tahammül seviyemi aşarsa ne olabilecegini dahi tahmin etmiyorum siz nasil davranirdiniz yada benim gibi olaylar yasadiniz mi ?
Yoruldum insanlardan lag yetistirmekten yaptıklarını gormezden geliyorum umursamiyorum gecen sene ben hic altta kalmazdimSorun olmasın diye sen ne kendini paralıyorsun okursa olsun manyak mıdır nedir bu kız . Altta kalma sakın. Susarsan daha çok ezerler
Bende tek kişi kalacaktim bu gecisler yuzunden yurtta yer kalmadi herkes iki kisilik kaliyo canim insallah ya valla asiri sabrediyorum umursamiyorumSirf boyle seyler yasamak istemedigim icin tek kisilik odada kalmak.istiyorum. Eger bir degisiklik olmazsa gelecek yil bi 5 6 ay yurtta kalmam gerekicek. Dönem ortasinda tek kisilik oda bulma ihtimalim var midir?
Sana sabir diliyorum umarim hemen gecer zamanda atlatirsin, bunun gecici bi sureligine oldugunu hatirlatirsan kendine daha az uzulursun
Gecen sene oyleydim Canim bende kesinlikle katılıyorum ama öyle de olmuyo o laf cakiyo sende yasanmiyo o odadaLaf çakana laf çakarım ben de alttan almam ne yaşatmaya çalışıyorsa kendi de yaşamalı...
Evet donem ortasi olmasi korkutuyo beni ama napalim hayirlisiBende tek kişi kalacaktim bu gecisler yuzunden yurtta yer kalmadi herkes iki kisilik kaliyo canim insallah ya valla asiri sabrediyorum umursamiyorum
Boşuna uğraşma..Herkese merhaba Kizlar ..
Size bikac sorum olacak.
Ben ozel bi yurtta kaliyorum iki kisilik bu yurtlar.
Gecen sene cok degisik bi insandi oda arkadasim çekti gitti baska şehire baya problemler yaşamıştık psikolojimi cok bozmustu asagilik kompleksi vardi ve ondan daha iyi olamazdiniz her konuda yani mumkun değildi..
Neyse bu seneki oda arkadasim ise benden 2 3 yas büyük ben gecen seneki olaylar olmasin diye cok iyi davraniyorum insanlara gercekten guleryuzlu yaklasmaya calisiyorum yani kucuk bi sorun dahi olmasin atlatalim şu seneyide diye ama insanlar size oyle yaklasmiyo iste asiri laf cakiyo ama sirf banada degil tabi arkadas ortamindada öyle ben geziyorum ona laf ediyo bisey oluyo aradab laf cakiyo gecen sene benimde sucum vardi cok diklestik kızla ama bu sene alttan aliyorum habire bi kiskandirmaya calisiyo cocuklar gibi konustugum muhabbet ettigim kizlari elestiriyo surda az ay kaldi diye sabrediyorum bazen iyiyiz tabi ama artik nasil insanlara davranacagimi sasirdim kizlar allaha havale ediyorum ne olursa olsun Bosver diyorum sen iyi ol yinede diye ama tahammül seviyemi aşarsa ne olabilecegini dahi tahmin etmiyorum siz nasil davranirdiniz yada benim gibi olaylar yasadiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?