bir yuvada böyle yıkılırmış

• Konu Sahibi Konu Sahibi vega4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar baro ile görüştüm avukat 5 bin lira istedi çunki
baroya dilekçe vermek için evrak tamamlamam lazım bırazını bugun halettim pazartesi de tamamlayıp vereceğim
15 gune karar çıkacak ve avukatım olacak

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.
Ama gelecekte çok daha mutlu olacaksınız emin olun.
O sapık adamdan kurtulmak büyük bir kurtuluş olacak zaten.

Parasız avukat tutamıyormusun
baroya dilekçe vermek için evrak tamamlamam lazım bırazını bugun halettim pazartesi de tamamlayıp vereceğim

Soyisim değişikliği için görusebildinmi?

Kp ine söyle bi şekilde ödettirin. Adam seni gözden çıkarmıs ve soymuş alçaklık ...

Avukat olayını başka şekilde çözdüm kızlar anlaşmalı bosanacagiz süper

Kendini bırakma canım , kV den senden memnun olmasa şuan yanında durmazdı benim şahsi düşüncem hiçbir anne istemez ,eevladının yuvasının yıkiĺmasını ,ama bunda nda sana Hayır gelmez ,Rabbim yardımcın olsun kızım

Hakkı'nızda hayırlısı olsun. Ama şunu asla unutma herkes hak ettiğini bulur, çanağına ne doğrarsan o gelir kaşığına, kimse yuvası yıkılsın istemez zor bir durum. İyi ki Rabbim içimizi biliyor görüyor ve içimizde ki niyetimiz neyse onu bize yaşatıyor şükürler olsun

merhaba
bugun duyduklarım öğrendiklerim beni bitirdi
eski konulardan biliyorsunuz dava açtım ama genede vicdanım rahat olsun diye terapiste gittik ama hala midem bulanıyordu oğlum vardı bi şans vermeliydim diye düşündüm ama olmadı
bugun annemlerdeydim babam bir geldiki burnundan soluyor
eşim babamın banka hasapları ile oynayıp onun adına kredi çekmiş ve davamlı bi hesap numarasına para aktarmış babam biliyormuş ama saklamış benden
bugun burnumdan geldi ben şok oldum ve kvdemleri çağırdım boşanıyoruz dedim
yarın özel avukat tutacağim
ayrıca kvdem sizde kalcam dedi ve geldi ben tek kalacaktım ve artık bende kalacak galiba kadın çok ağladı
kpderim ş*erefsiz eski eşimi aldı gitti o adamda perişan oldu
adli takip başlatacağim hesaplar için

canım çok yandı bugun eve geldim eşyalarını çöpe attım düğün albümünü yaktım kızlar içim sızlıyor
bana yaptıda oğlumuza nasıl yaptı
bu arada bız boşan demiştik diyenler hiç yazmasın zaten dilekçe verildi ki zaten konuların arasında yıllar yok dk olacak iş olsa boşanmak zaten beklemem
ne yapayım diye sormuyorum sürünecek zaten o
derdimi paylaştım daha yazılacak çok şey varda mecalim kalmadı bu gece uyku yok dertleşecek adam arıyorum
saygılar
ve sen hala bu evliliğe yuva diyosun ya pes... silkelen kendine gel

Bnm kocamda bu pislikleri kardeslerine yapiyordu,annesine yapiyordu..onlarin adina bir suru seyler yapti hatirlamak istemedigim..aklin varsa kurtul..

en son olay ne acaba. aslında vega bi iş bulsan tüm herşeyi yoluna koyarsın bence

Back
X