kayınpederim hüngür hüngür ağladı ya vega benim kızım hep arkasındayım dedi içim acıdı ya borcu bile ustlendi yazık değilmi ya o adamaİçimi parcaladin yaa keşke elimde sihirli değnek olsa hiç dusunmez senin için kullanırdı m. Aileler böyle işte o tek mutlu olsun yuvası dağılmasın diye beş para etmez adamlara susuyorlar
kayınpederim hüngür hüngür ağladı ya vega benim kızım hep arkasındayım dedi içim acıdı ya borcu bile ustlendi yazık değilmi ya o adama
senın kı nasıl bir cins?Sevgiyle nefretin bi arada yaşandığı , nefretin ağır basıp , sevginin onun üzerine çıkmaya çabalaması, üf saçmaladım mı, ama ben öyle yaşadım , şu an hala öyle , kocama olan öfkem bi türlü geçmiyo , bari sevgim bitseydi , manyak oldum
4 ay benden boka battığını saklarken hiç uykusu kaçmadı kı şimdi kaçsın düşünüyorumdA nasıl rol kesmiş heVijdansizmiz eşiniz hiç uyduğunu sanmıyorum böyle olayda uyuyorsa gamsizin teki o zaman... Ne yapsin adamcağız yol arıyor bir yuva yıkmak kurmak kolay mi yaa
haklısın canım beOoooooof boşver gitsinçooooook uzun cinsini bilsek evlenirmiydik sence?
bana ne masallar anlattı düzelecekti hani tüketti beni yaSenin adam da okkalı şeref.z çıktı.
Lan pisliksin bari hırsızlık yapma.
İt.
Neyse boyle birinden kurtulduğun için seviniyorum vega.
Eminim hayatin güzel olacak ve istediğin mutluluğu yakalayacaksin.
Süründür
4 ay benden boka battığını saklarken hiç uykusu kaçmadı kı şimdi kaçsın düşünüyorumdA nasıl rol kesmiş he
Deme öyle , o hayıflansınbana ne masallar anlattı düzelecekti hani tüketti beni ya
daha olmam mutlu bu kadarmış buda eee vega napcan şimdi diyorum kendime
güvendiğin tek dalda g*tüne girdi
bana ne masallar anlattı düzelecekti hani tüketti beni ya
daha olmam mutlu bu kadarmış buda eee vega napcan şimdi diyorum kendime
güvendiğin tek dalda g*tüne girdi
artık hiç umudum kalmadı hayal bile kurmuyorum kı artık hiç bu kadar canım yanmadı kı benımSana niye giriyor. Bak bir ayrılın. Babandan hortumladigi paraları da al gör kime ne girdiğini.
Mutlu da olursun huzurlu da geçer bu günler.
Hepimiz az ya da çok testlerden geçiyoruz senin ki biraz zorlu oldu ama gececek.
Bebeğinle daha iyi bir hayatınız olacağına inanıyorum.
neden?Dondum kızlar ayaklarım buz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?