bir yuvada böyle yıkılırmış

• Konu Sahibi Konu Sahibi vega4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İçimi parcaladin yaa keşke elimde sihirli değnek olsa hiç dusunmez senin için kullanırdı m. Aileler böyle işte o tek mutlu olsun yuvası dağılmasın diye beş para etmez adamlara susuyorlar
kayınpederim hüngür hüngür ağladı ya vega benim kızım hep arkasındayım dedi içim acıdı ya borcu bile ustlendi yazık değilmi ya o adama

Sevgiyle nefretin bi arada yaşandığı , nefretin ağır basıp , sevginin onun üzerine çıkmaya çabalaması, üf saçmaladım mı, ama ben öyle yaşadım , şu an hala öyle , kocama olan öfkem bi türlü geçmiyo , bari sevgim bitseydi , manyak oldum

kayınpederim hüngür hüngür ağladı ya vega benim kızım hep arkasındayım dedi içim acıdı ya borcu bile ustlendi yazık değilmi ya o adama

Vijdansizmiz eşiniz hiç uyduğunu sanmıyorum böyle olayda uyuyorsa gamsizin teki o zaman... Ne yapsin adamcağız yol arıyor bir yuva yıkmak kurmak kolay mi yaa

senın kı nasıl bir cins?

Vijdansizmiz eşiniz hiç uyduğunu sanmıyorum böyle olayda uyuyorsa gamsizin teki o zaman... Ne yapsin adamcağız yol arıyor bir yuva yıkmak kurmak kolay mi yaa
4 ay benden boka battığını saklarken hiç uykusu kaçmadı kı şimdi kaçsın düşünüyorumdA nasıl rol kesmiş he

E bide üstlenmeseydi , ne yapsın adam mahçup, kolay mı , oğlu resmen hortumlamış, bide onların hali

Ooooooof boşver gitsinçooooook uzun cinsini bilsek evlenirmiydik sence?

Senin adam da okkalı şeref.z çıktı.
Lan pisliksin bari hırsızlık yapma.
İt.
Neyse boyle birinden kurtulduğun için seviniyorum vega.
Eminim hayatin güzel olacak ve istediğin mutluluğu yakalayacaksin.

Süründür

bana ne masallar anlattı düzelecekti hani tüketti beni ya
daha olmam mutlu bu kadarmış buda eee vega napcan şimdi diyorum kendime
güvendiğin tek dalda g*tüne girdi

4 ay benden boka battığını saklarken hiç uykusu kaçmadı kı şimdi kaçsın düşünüyorumdA nasıl rol kesmiş he

Bu ayrı bir cins mis Rabbim hayırlı olanı ver herkese başta size çok amin

Deme
Deme öyle , o hayıflansın

Sana niye giriyor. Bak bir ayrılın. Babandan hortumladigi paraları da al gör kime ne girdiğini.

Mutlu da olursun huzurlu da geçer bu günler.
Hepimiz az ya da çok testlerden geçiyoruz senin ki biraz zorlu oldu ama gececek.
Bebeğinle daha iyi bir hayatınız olacağına inanıyorum.

artık hiç umudum kalmadı hayal bile kurmuyorum kı artık hiç bu kadar canım yanmadı kı benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…