söylenecek çok şey varda tükendim avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorumTū yazıklar olsun , ya kadına ya kumara dadanmış niye farkedemedin diyemicem bunlar profesyonel sinsi oluyorlar bizim başımızdan da geçti
o çocuğun da günahına girdi aşağlıkBakmasana ne bakıyosun , lanet gelsin tükür gitsin, bak girecen depresyona , çocuğunu düşün , onun küçücük kalbinde ne fırtınalar kopuyodur , ona sarıl
çok yanlız kaldım aha gene delirmek üzereyimSanırım bi ikimiz kaldık , benim koca uyanıp görürse tableti yedirir
adam msj bile atmadı bi açıklamada yapmadı aldatsa bu kadar koymazdıNeyse anlat ben alıştım dinlemeye, gel sarılalım ablacım
daha çok pişman olacak o daha ne pişman olacak o sürünecekYüzū tutuyomu ki mesaj atsın , belki şimdi o da pişman ne biliyon
ben şuna çok katılıyorumAdamda cesarete bak yahuu... Babanizin ellerinden opuyrum sizin için susmus.. Üzülme demek saçma klasik çünkü bende nişan atınca üzülme derlerdi o diyeneler gözüme batardi... Acini yasa ama bil ki o adam hem yuvasını yikmanin pişmanlığını hem kul hakkının ağırlığını kalbinde his edecek ve sanmayin ki siz üzgün o mutlu.. Daha da pişman olacak eminim inşallah atlatirsiniz çabucak
ben yapsaydım babam beni reddeder birde rezil ederdi yaAdamda cesarete bak yahuu... Babanizin ellerinden opuyrum sizin için susmus.. Üzülme demek saçma klasik çünkü bende nişan atınca üzülme derlerdi o diyeneler gözüme batardi... Acini yasa ama bil ki o adam hem yuvasını yikmanin pişmanlığını hem kul hakkının ağırlığını kalbinde his edecek ve sanmayin ki siz üzgün o mutlu.. Daha da pişman olacak eminim inşallah atlatirsiniz çabucak
kadın bı odada ben mutfaktayım o oarada ağlıyor ben burada ah be vega ne çileymiş be kızım
kıme ne anlatayım ki ben şimdi dışarıdan bakan ımrenırdı bızeHe bağır , ağla , ağlada acını tek başına yaşıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?